Wat Jennifer Lopez heeft gedaan sinds ze terug is bij Ben Affleck

Inhoudsopgave:

Wat Jennifer Lopez heeft gedaan sinds ze terug is bij Ben Affleck
Wat Jennifer Lopez heeft gedaan sinds ze terug is bij Ben Affleck
Anonim

Jennifer Lopez haalde onlangs de krantenkoppen toen ze haar verloving met Alex Rodriquez verbrak en daarna weer samenkwam met voormalig vlam, Ben Affleck.

Nu is het stel meer gefotografeerd dan zij en Rodriquez ooit waren. Dat was een probleem met de relatie van Bennifer toen ze voor het eerst uitgingen. Laten we hopen dat het niet weer zo wordt.

Hoewel sommige fans misschien denken dat ze te snel met de acteur omgaat, lijkt het paar gelukkig en zijn ze allebei ouder, dus als ze nog steeds van elkaar houden, waarom zou je het dan niet naar een hoger niveau tillen en snel handelen?

Het paar was als individuen verbonden met anderen in Hollywood voordat ze opnieuw contact maakten, waaronder Jennifer Garner, Mark Anthony, Rodriquez en meer.

Lopez houdt zich echter bezig met haar carrière, persoonlijke leven en liefdesleven, en ze vertraagt niet.

Dit is wat Jennifer Lopez heeft gedaan sinds ze terug is bij Ben Affleck.

9 heeft een nieuw nummer uitgebracht

Slechts een paar maanden nadat hij het uitmaakte met Rodriquez, bracht Jennifer Lopez een nieuw nummer uit genaamd "Cambia El Paso", waarvan wordt gezegd dat het over de voormalige atleet gaat. Lopez werkte samen aan "Cambia El Paso", wat "Verander de stap" betekent, met Rauw Alejandro. Het was de eerste keer dat het duo samenwerkte.

"Het nummer gaat over verandering en niet bang zijn om de stap te zetten", zei Lopez in een aflevering van SiriusXM's Pitbull's Globalization-show. "Zoals, neem gewoon de stap, ga verder, doe wat je moet doen. Als iets voelt niet goed, wat het ook is in je leven, zoals, maak die beweging en dans. Dans is leven, en vreugde en geluk."

8 Ging lunchen met hun kinderen

Jennifer Lopez en Ben Affleck zijn op veel data gefotografeerd sinds ze weer bij elkaar kwamen. Een die bijzonder hartverwarmend was, was er een die ze deelden met de kinderen van Lopez. Ze lachten om hun lunch met de tweeling op een plaatselijke markt. Het is goed voor de kinderen om Affleck te leren kennen, vooral als hij degene is met wie ze zal eindigen. Ondanks dat ze in het verleden samen zijn geweest, deelt het paar geen kinderen, hoewel ze stiefouders kunnen zijn als de relatie voortduurt.

7 tekent first-look deal met Netflix

JLo laat een relatiebreuk haar niet snel vertragen. In feite heeft ze zojuist een first-look deal getekend met Netflix, via haar productiebedrijf, Nuyorican Productions, om scripted en unscripted tv en films voor het platform te produceren. Ze heeft al aan een paar films in het kader van de deal gewerkt, waaronder Atlas, The Cipher en The Mother. Lopez traint momenteel voor The Mother, waarvan de productie dit najaar zal beginnen.

6 Maakte van zelfzorg een prioriteit

Soms moet je eerst aan jezelf werken voordat je je zorgen maakt over anderen. JLo herinnerde haar volgers eraan dat "zelfliefde zelfzorg is. Dit is je wekelijkse herinnering om voor jezelf te zorgen en elke dag van geluk een prioriteit te maken."

Als Lopez, een van de grootste beroemdheden ter wereld, een openbare breuk kan doormaken en toch geluk en tijd voor zelfliefde kan vinden, dan kan jij dat ook. Ze zorgt ook voor zichzelf door elke dag Goli Gummies te eten die haar helpen ontspannen, herstellen en tot rust komen.

5 Opgevoerd bij VaxLive

Vax Live: The Concert To Reunite The World was een groot concert met volledig gevaccineerde frontliniewerkers in het publiek terwijl beroemdheden optraden en mensen aanmoedigden om hun COVID-19-vaccin te krijgen. Natuurlijk stal JLo de show met haar uitvoering van 'Ain't Your Mama'. Ze trapte de show af terwijl het publiek "Sweet Caroline" zong en bracht haar moeder op het podium, die net volledig was ingeënt. Haar moeder zong dat als kind voor haar. Het evenement bracht meer dan $ 302 miljoen op en stelde Global Citizen in staat 26 miljoen vaccins te produceren.

4 gefilmde films

Terwijl ze aan films werkte voor haar Netflix-deal, heeft Lopez ook hard gewerkt aan bioscoopreleases. Lopez heeft hard gewerkt aan niet alleen muziek, maar ook aan het filmen van Shotgun Wedding en Marry Me. Beiden zijn in post-productie en zullen naar verwachting in 2022 worden uitgebracht, en Lopez dient ook als producer bij hen. Ze schittert in Shotgun Wedding met Josh Duhamel, die haar bruidegom speelt. Duhamel verving Armie Hammer, die vertrok vanwege beschuldigingen tegen hem.

3 Vastgelopen in het verkeer met Affleck

JLo had die dag geen geduld voor het LA-verkeer op Sunset Blvd. terwijl Affleck in het verkeer wachtte en liefdevol naar zijn vriendinnen keek. De foto's die die dag werden genomen, zijn weer een momentopname van de verschillende disposities van het paar nadat Lopez werd betrapt terwijl hij yoga deed terwijl Affleck een sigaret rookte. Het laat zien dat ze elkaar goed in evenwicht houden en de ander kunnen helpen ontspannen wanneer dat nodig is.

2 Tijd doorgebracht met familie

Door de pandemie konden veel mensen hun familie meer dan een jaar niet zien, maar nu de vaccins zijn uitgerold, herenigen veel gezinnen zich, en dat is precies het geval voor JLo en haar familie. Jennifer toonde drie generaties van de Lopez-meisjes en poseerde met haar dochter, Emme, en haar moeder, Guadalupe, voor haar nieuwe JLo-schoonheidscampagne. Maar ze mocht ook wat tijd doorbrengen met haar vader, broers en zussen en kinderen, zoals ze op haar Instagram heeft gepost.

1 Huizenjacht

De laatste geruchten die de ronde doen over Bennifer zijn dat ze op huizenjacht zijn. De afgelopen week werd het paar gezien door een $ 65 miljoen, 31.500 vierkante meter groot herenhuis in Los Angeles, wat volgens TMZ een van de drie potentiële huizen is die ze voor de zanger hebben gescout. Vermoedelijk is Lopez op zoek naar een nieuwe plek om haar leven opnieuw op te starten, en ze zijn niet samen op zoek naar een plek. Affleck is gewoon een goed vriendje zijn.

Aanbevolen: