De gemeenste dingen die North West tegen haar moeder, Kim Kardashian, heeft gezegd

Inhoudsopgave:

De gemeenste dingen die North West tegen haar moeder, Kim Kardashian, heeft gezegd
De gemeenste dingen die North West tegen haar moeder, Kim Kardashian, heeft gezegd
Anonim

Kim Kardashian is een ster. Dankzij de realityshow van haar en haar familie heeft de moeder van vier alle reden om trots te zijn. Ze maakt het af met haar cosmeticabedrijf en kledinglijn en werd onlangs miljardair genoemd. Ondanks haar succes, moet het moederschap haar meest nederige ervaring tot nu toe zijn, als haar eerstgeborene in het noordwesten iets te bieden heeft. De achtjarige is qua attitude in alle opzichten het kind van Kanye West.

Als het gaat om het ouderschap van North West, onthulde Kim Kardashian in een interview met Ellen DeGeneres dat North haar 'enige kind'-fase niet was ontgroeid, ondanks het feit dat ze drie broers en zussen had. Ze is bijzonder over haar wensen, waaronder niet met haar broers en zussen in de auto willen rijden en haar eigen muziek kiezen. Soms is North even gestroomlijnd met haar woorden, die vaak tegen haar moeder zijn gericht. Dit zijn een paar keer dat ze haar brutaliteit naar buiten heeft gebracht en Kim Kardashian heeft vernederd.

7 "Je huis is zo lelijk"

In een segment op The Ellen DeGeneres Show onthulde Kim Kardashian enkele van haar opvoedingsinzichten, waaronder het feit dat ze als moeder het gewoon deed, en niemand zou zich slecht moeten voelen om het te doen. Op de vraag wat het gemeenste was dat haar dochter North West ooit zei, antwoordde Kim Kardashian: "Elke keer als ik het oneens ben met mijn dochter North, denkt ze dat dit een opgraving voor mij is. En ze zal zeggen: "Je huis is zo lelijk. Het is zo wit! Wie leeft er zo?” Ze denkt gewoon dat het me raakt.'

6 "Waarom praat je anders?"

Elke fan van Kim Kardashian weet dat de beauty-ondernemer een 'Instagram-stem' heeft. Ze is er een paar keer voor getrolld, maar haar grootste ooit kwam van haar eigen dochter, North West. In een van haar Instagram-verhalen vroeg North: "Waarom praat je anders?", waarop Kim antwoordde: "Hoe praat ik?" North ging door met het nabootsen van Kim Kardashian's 'Instagram-stem', en haar observatie werd ondersteund door Penelope Disick.

5 "Weet je zeker dat je echt blij bent?"

De keer dat North haar moeder probeerde te vertellen dat ze online anders praat, nadat Penelope haar bevestiging had gegeven met een knikje, liet Kim zien hoe de meisjes creatief werden met haar schoonheidsproducten. North gebruikte een appel om haar make-upkunsten te testen, terwijl Penelope een mango gebruikte. "Ik ben zo blij dat mijn schoonheidsproducten kunnen worden gebruikt", zei Kim. 'Weet je zeker dat je echt blij bent? Omdat je altijd zegt dat je blij bent en dat je boos bent, ' zei North.

4 "Mijn moeder zegt dat je veel schreeuwt"

Van kinderen is bekend dat ze volwassenen met de meeste onschuld vertellen, en Noordwest is niet vrijgesteld. De populaire YouTuber JoJo Siwa had ooit de taak om op North te passen. Vlak voordat Kim Kardashian, die haar had afgezet, wegliep, vertelde de peuter haar moeder in de volle gloed van Keeping Up With the Kardashians-camera's. "Mijn moeder zegt dat je veel schreeuwt", zei ze tegen Siwa. Kim probeerde onhandig het moment voorbij te laten gaan, maar het was te laat. "Dat zei ik niet… Ik zei: 'Je moet veel schreeuwen, zoals Jojo. Je moet net als zij je volume hoog houden,' zei ik, om zichzelf te verdedigen.

3 "Ze zijn echt niet zo mooi"

Voor haar 40e verjaardag ontving Kim Kardashian allerlei bloemen en, zoals gebruikelijk, ging ze naar Instagram om haar volgers de prachtige arrangementen te laten zien. Ze vergezelde North, die niet zo onder de indruk was. ‘Lees niet alle kaarten,’ zei North tegen haar moeder. En toen Kim begon te pronken met elk arrangement, wilde North alleen maar taart eten. “Kijk eens naar deze prachtige bloemen. Ze gaan de hele tafel rond.” zei Kim. North channelde haar innerlijke Kanye en liet haar moeder weten: Ze zijn echt niet zo mooi.”

2 "Je zou drukker moeten zijn met je kinderen"

Net toen de pandemie begon, ging Kim Kardashian naar sociale media om een COVID-19-bericht met haar volgers te delen. Kim was nog maar net op weg of North liet het publiek weten dat ze in de buurt was. “Ik wilde gewoon een serieus gesprek met jullie hebben over social distancing. Ik weet dat het Californië is, we hebben prachtig weer…’ begon Kim, maar North bleef hem onderbreken. Ten slotte slaagde de miljardair erin om enkele quarantainevriendelijke activiteiten met haar publiek te delen: Er zijn zoveel projecten die je kunt doen. Je kunt tijd doorbrengen met je kinderen en zoveel plezier hebben. Geloof me, ik wil meer naar buiten dan je weet. Het is heel belangrijk om ook mentale gezondheidscontroles uit te voeren op…' Kim zou echt een sterk einde hebben, maar North liet haar het moment niet hebben door eruit te flappen: 'Je zou meer bezig moeten zijn met je kinderen, niet met je vrienden.”

1 "Hé, dat is gemeen!"

Negen van de tien keer is North West altijd de wilde in de kamer, en Kim heeft leren leven met haar kleine kleine Kanye. Dus voor de verandering wilde Kim een make-up tutorial delen en ging ze verstoppen in de logeerkamer. "Noord, mag ik alsjeblieft mijn kleine tutorial doen? Het is alles wat ik wil doen. Het is een klein leuk ding voor mezelf," vertelde Kim haar kleintje. 'Ik verstop me in de logeerkamer, jongens. Ik verstop me in de logeerkamer omdat mijn kinderen me niet met rust laten.” Ze vertelde het haar volgers. North, die geschokt was dat de rollen waren omgedraaid, zei tegen haar moeder: 'Hé! Dat is gemeen.”

Aanbevolen: