Wil Ariana Grande een baby krijgen met echtgenoot D alton Gomez?

Inhoudsopgave:

Wil Ariana Grande een baby krijgen met echtgenoot D alton Gomez?
Wil Ariana Grande een baby krijgen met echtgenoot D alton Gomez?
Anonim

"God is a Woman"-zanger Ariana Grande stapte pas in mei vorig jaar in het huwelijksbootje met beau D alton Gomez, maar nu al de zwangerschapsgeruchten wervelen rond de pasgetrouwden. Grande, 28, trouwde met haar echtgenoot, 25-jarige vastgoedadviseur, in een stille ceremonie voordat ze casual foto's van het evenement online aan fans vrijgaf, waaronder het onthullen van haar nu iconische trouwjurk aan de wereld. Het paar zou erg verliefd zijn en genieten van hun tijd samen terwijl ze deze gelukkige eerste paar maanden samen delen.

Dit heeft de geruchtenmolen niet gestopt over of en wanneer het paar een gezin gaat stichten. Dus hoeveel waarheid zit er in deze geruchten, en wat zijn hun plannen voor sommige aanstaande kleintjes? Lees verder om erachter te komen.

6 Ariana Grande en D alton Gomez trouwden in het geheim in mei vorig jaar

Na jaren van verschillende spraakmakende relaties, die allemaal in hartzeer waren geëindigd, leek het erop dat de zangeres van 'Positions' eindelijk 'Mr. Juist' in makelaar D alton Gomez. Terwijl ze op zoek was naar een nieuw huis, ontmoette Grande haar toekomstige echtgenoot en was bijna meteen verliefd op hem. Kort daarna regelde ze een privé-ontmoeting, en vanaf daar ging het verder.

Na 11 maanden daten kondigde ze hun verloving aan, en niet lang daarna trouwden ze in het geheim tijdens een intieme ceremonie in hun huis in Californië.

5 Zelfs voordat ze D alton Gomez ontmoette, was Ariana Grande geïnteresseerd in een gezin

Jaren voordat ze haar man ontmoette, had Ariana publiekelijk haar wens uitgesproken om moeder te worden. Tijdens een interview in 2018 verklaarde Grande (die verloofd was met Saturday Night Live-komiek Pete Davidson - nu het nieuwe vriendje van Kim Kardashian) dat ze openstond voor het vooruitzicht om kinderen te krijgen, maar zei ook dat ze geen haast had.

“Uiteindelijk wil ik langs de lijn, waarschijnlijk, zoals, drie kinderen,” zei ze.

4 Zwangerschapsgeruchten over Ariana Grande circuleren al op internet

Ze zijn pas vijf minuten getrouwd, maar zowel fans als nieuwe sites neuriën al met geruchten over een zwangerschap voor het paar. Een roddelbeïnvloeder beweerde kort na hun huwelijk dat het paar was getrouwd omdat Ariana al zwanger was, maar dit is sindsdien onjuist gebleken.

3 Bronnen zeggen dat Ariana Grande en D alton Gomez niet kunnen wachten om een gezin te stichten

Hoewel er geen baby aan de nabije horizon is, heeft het paar duidelijk gemaakt dat ze zo snel mogelijk een gezin willen stichten. Volgens een bron kan het paar "niet wachten om een gezin te stichten" na hun droomhuwelijk vorig jaar. "Ze houden van kinderen."

Ariana is bezig "haar bucketlist-items één voor één af te vinken". Ze "is net getrouwd met de man van haar dromen en het volgende op haar lijst is moeder worden", zegt de bron. "Haar plan is altijd geweest om een jonge moeder te worden en D alton is volledig aan boord."

De ster van Scream Queens "wil meteen baby's krijgen", wordt er gezegd. "Ze heeft altijd gezegd dat ze twee kinderen wilde hebben, een jongen en een meisje, voordat ze 30 werd, dus ze zit op het goede spoor."

2 Maar ze zijn verstandig en nemen hun tijd

Ondanks hun grote interesse om binnenkort een baby te krijgen, lijkt het erop dat ze niet meteen haast hebben. Er is geen haast, en dus nemen ze de tijd.

"Ariana heeft geen haast om zwanger te worden en minstens een paar jaar kinderen te krijgen met D alton", zegt een bron. De zangeres heeft nog steeds plannen voor haar carrière en nog meer doelen die ze wil bereiken voordat ze helemaal tot rust komt. "Ze wil heel graag meer muziek maken, wat meer acteren en ze bereidt zich ook voor op haar stint met The Voice."

"Dromen om moeder te zijn zijn iets speciaals dat ze graag een paar jaar later zou nastreven, maar ze heeft nog veel werk te doen, en ze is een workaholic."

1 Voorlopig geniet het stel gewoon van getrouwde gelukzaligheid

Het stel is nog erg jong en geniet gewoon van hun tijd samen voordat ze besluiten om het ouderschap in te gaan. Het leven is goed voor het paar, die het allebei erg druk hebben met hun veeleisende carrière, waardoor ze veel reizen met veel tijd weg van huis. Een baby op dit moment is misschien gewoon niet praktisch, en het is gewoon niet het juiste moment voor hen.

"Op dit moment draait het allemaal om genieten van getrouwd zijn met haar liefde", zei een insider. “Ze wil het huwelijksleven met D alton vieren, want ze is enorm gelukkig. Maar de haast naar andere dingen, zoals kinderen die vaak gebeuren als mensen trouwen, kan en zal wachten als het aan Ariana ligt.”

Aanbevolen: