Kim Kardashian en Larsa Pippen's vriendschapsproblemen, uitgelegd

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian en Larsa Pippen's vriendschapsproblemen, uitgelegd
Kim Kardashian en Larsa Pippen's vriendschapsproblemen, uitgelegd
Anonim

Kim Kardashian en Larsa Pippen vormden vele jaren geleden een hechte band, en het duurde niet lang voordat Larsa tijd doorbracht met de hele Kardashian-familie en relaties aanging met de hele clan. Zij en Kim waren instant besties en poseerden constant voor selfies met elkaar en woonden elkaars belangrijkste levensgebeurtenissen en vieringen bij. De dames kwamen regelmatig samen en paparazzi-camera's legden routinematig hun vreugdevolle momenten vast.

Lange tijd leek het er echt op dat Larsa Pippen en Kim Kardashian onafscheidelijk waren. Fans waren verbijsterd toen de dames hun vuile was aan de media begonnen te luchten, omdat er geen zichtbare slepen of trollen online was die zou hebben gesuggereerd dat er problemen waren binnen hun vriendschap. Plots werd duidelijk dat er iets was gebeurd dat de band die ze ooit deelden, heeft doorbroken en of ze de aangerichte schade kunnen herstellen, blijft onduidelijk.

10 Kim Kardashian en Larsa Pippen begonnen als 'Besties At First Sight'

Het was 2021 toen de voormalige ster van The Real Housewives of Miami, Larsa Pippen, verscheen in Keeping Up With The Kardashians. Haar gastoptreden was meteen een hit en ze begon vrij regelmatig in de show te verschijnen. Het was vanaf het begin duidelijk dat zij en Kim Kardashian een onmiddellijke connectie deelden, en ze werden bijna onmiddellijk goede vrienden. De dames begonnen samen buiten het scherm tijd door te brengen en hun vriendschap ontwikkelde zich organisch.

9 Larsa werd een vaste waarde in de Kardashian-familie

Terwijl Kim en Larsa sociaal met elkaar omgingen, begonnen ze natuurlijk hun sociale kringen te vermengen, en Larsa raakte zwaar ondergedompeld in de hele Kardashian-clan. Ze sloot vriendschappen met Khloe Kardashian en de andere Kardashian-zussen en werd een zichtbare, schijnbaar vaste waarde in het leven van de Kardashians. Larsa steunde Kim tijdens haar scheiding van Kris Humphries en maakte deel uit van elk verjaardagsfeest dat de grote familie organiseerde. Ze ging zelfs op vakantie met de Kardashians, wat haar intieme band met het hele gezin nog meer aantoont.

8 Iets leek 'uit' in 2020

Er gingen vele jaren voorbij met veel mijlpaalmomenten die werden gedeeld tussen Larsa Pippen en de Kardashians. Het werd een tweede natuur voor fans om haar te associëren met de familie. Toen, in 2020, leek er iets "af" te zijn, in de zin dat er spanning leek te bestaan tussen Larsa en de Kardashian-zussen. Wenkbrauwen begonnen te stijgen toen Khloe Kardashian haar 36e verjaardag inging zonder Larsa in zicht, en niet lang daarna vierde Larsa haar verjaardag, en het was duidelijk dat de Kardashians niet bij haar hoorden festiviteiten.

7 De Kardashians en Larsa Pippen hebben elkaar ontvolgd

Eagle-eyed fans wisten dat er iets niet klopte, dus deden ze wat graafwerk. Toen werd bekend dat de Kardashians en Larsa Pippen elkaar niet meer volgden op sociale media. In een wereld waar "vind-ik-leuks" en online sociale steun door mede-beroemdheden een enorm brandpunt is, was deze simpele daad van elkaar in stilte "ontvolgen" achter de schermen eigenlijk een luide verklaring dat alle banden die Kim en Larsa eerder hadden gevormd, waren zeker kapot. Hun ontvrienden was officieel.

6 Larsa Pippen begon het vuil over Tristan Thompson op te ruimen

De wereld van reality-tv vereist van nature drama, en Larsa Pippen was klaar om aan de verwachting te voldoen. Ze ging van helemaal stil zijn over haar fall-out met de Kardashians, naar plotseling heel vocaal erover. Ze ging naar de ether om het gezin te vernietigen, en tijdens haar segment op The Hollywood Raw verbaasde Pippen fans door te verklaren dat ze met Tristan Thompson aan het daten was op het moment dat ze hem voorstelde aan Khloe, wat slechts enkele dagen was voordat Tristan en Khloe zichzelf verklaarden als officieel koppel. De verklaring dat ze bij Tristan was voordat Khloe een schokgolf door het internet stuurde.

5 Larsa wijst met de vinger naar Kanye West

Het leek erop dat Lasa Pippen, toen ze haar geheimen aan de wereld begon te onthullen, niet kon stoppen. Tijdens de podcast ging ze door met het verspreiden van al het vuil waar ze zo lang over had gezwegen en verbaasde ze fans met nog meer enorme beschuldigingen, deze keer tegen Kanye West Larsa beweerde dat Kanye "hersenspoelde" " de Kardashians en ze zich tegen haar laten keren. Ze gaf toen aan dat Kanye haar regelmatig belde om zijn eigen frustratie jegens de Kardashians te uiten. Ze wees duidelijk met de vinger naar Kanye omdat ze de reden was dat haar relatie met Kim en haar zussen gespannen raakte.

4 Larsa Pippen roept Travis Scott op

Niets leek heilig, en zelfs de reputatie van Travis Scott werd gesleurd tijdens het alleszeggende moment van Larsa Pippen. Ze gebruikte haar platform om het hele gezin op te roepen en ging vervolgens door met het blootleggen van de buitenschoolse gewoonten van Travis. Op een gegeven moment had Travis Scott de Kardashians verteld dat hij het gevoel had dat Larsa met hem flirtte, en Larsa vuurde publiekelijk terug door te stellen dat Travis routinematig high was en waarschijnlijk niet helder nadacht of de situatie observeerde op het moment dat hij de verklaring aflegde.

3 De Kardashians slaan terug tegen 'Toxic Energy' van Larsa Pippen

Nadat Larsa Pippen haar openbare platform had gebruikt om de Kardashian-familie in wezen te vernietigen, reageerden ze door haar uit hun rijk te weren en te proberen haar reputatie aan te tasten. De Kardashians weigerden zich verder met Larsa te verbinden en trokken hun invloed en privileges onmiddellijk van haar weg. Ze begonnen ook verklaringen af te geven aan de media, waarbij ze Larsa uitriepen omdat ze "giftige energie" hadden en verklaarden dat ze geen ruimte of geduld hadden voor haar gedrag, en zo werd Larsa afgesneden.

2 Larsa is bereid om dingen op te knappen nu Kanye er niet meer is

Na al dat drama en gesleep lijkt het stof te zijn neergedaald in het leven van Larsa Pippen en is haar toon recentelijk veranderd. Ze kwam in het voorjaar van 2021 naar voren om te stellen dat haar grote ruzie nooit met Kim Kardashian was; het was te wijten aan de bemoeizucht en het negatieve commentaar van Kanye West. Vervolgens verklaarde ze dat nu hij en Kim zijn gescheiden, ze bereid is om haar relatie met Kim te herstellen en verder te gaan waar ze waren gebleven voor deze ruzie.

1 De kracht ligt in de handen van Kim Kardashian

Elke vriendschap en relatie gaat door hoogte- en dieptepunten, en nu ligt de zusterlijke band die ooit werd gedeeld door Kim Kardashian en Larsa Pippen volledig in Kims handen. Larsa heeft al "daarbuiten" gezegd dat ze bereid is hun vriendschap te hervatten, en Kim heeft publiekelijk verklaard dat ze single zal blijven ondanks de talloze pogingen van Kanye om haar terug te krijgen. Nu hij geen vaste waarde is in het dagelijkse leven van Kim, is Larsa klaar om weer vrienden te worden. De kracht ligt echter bij Kim en ze heeft nog niet verklaard of ze Larsa Pippen terug in haar binnenste cirkel wil laten.

Aanbevolen: