De geruchten over Beyoncé en Kim Kardashian Feud: uitgelegd

Inhoudsopgave:

De geruchten over Beyoncé en Kim Kardashian Feud: uitgelegd
De geruchten over Beyoncé en Kim Kardashian Feud: uitgelegd
Anonim

Door de geschiedenis heen zijn er verschillende vetes geweest die de wereld hebben veranderd, zoals 2 Pac versus Biggie en Conor McGregor versus Floyd Mayweather. Geen enkele is echter te vergelijken met het vermeende geschil tussen Queen B en de Queen of Reality TV, Kim Kardashian.

Natuurlijk is de vete tussen Beyoncé en Kim Kardashian altijd een gerucht geweest. Er zijn sterke aanwijzingen dat er op een gegeven moment een probleem zou kunnen zijn geweest. Beyoncé en Kardashian zijn twee van de grootste sterren ter wereld. Kardashian werd een begrip na een hoofdrol in de reality-tv-serie Keeping Up With The Kardashians. Beyoncé is een van de best verkopende soloartiesten aller tijden. Ze heeft verschillende kritisch en commercieel geprezen albums uitgebracht. Ze hebben allebei een zeer spraakmakende relatie die veel media-aandacht krijgt.

Jarenlang doen geruchten de ronde dat Kim Kardashian en Beyoncé in een intense vete verwikkeld zijn. Echter, in tegenstelling tot veel andere vetes van beroemdheden, gaat het gerucht dat beide dames proberen hun problemen met elkaar buiten het publieke oog te houden.

Soms leek het erop dat Beyoncé schaduw naar Kardashian wierp. Sommige fans geloven dat Kim Kardashian de stijl van Beyoncé probeert te kopiëren.

In de afgelopen jaren zijn er nieuwe feiten over hun relatie naar boven gekomen. Het is tijd om de twee grootste sterren ter wereld en hun geruchtenfeed van dichterbij te bekijken.

14 Kim Kardashian probeerde altijd de vriend van Beyoncé te zijn, maar Beyoncé is niet geïnteresseerd

Kim Kardashian en Beyoncé lijken natuurlijke vrienden te zijn. Ze genieten allebei van een glamoureuze levensstijl en hebben de meest schattige kinderen. Geruchten suggereren echter dat Beyoncé altijd een beetje koud is geweest tegenover Kardashian. Natuurlijk hebben Kardashian en Beyoncé een duidelijke connectie. Beyoncé is getrouwd met raplegende Jay Z, terwijl Kardashian getrouwd is met een ander rapicoon, Kanye West. West is inderdaad al jaren een vriend van Jay en Bey.

Kardashian probeerde vriendschap te sluiten met Beyoncé toen ze met West begon te daten. Volgens verhalen is Beyoncé nooit geïnteresseerd geweest om vrienden te zijn met Kardashian en heeft ze Kim altijd de koude schouder gegeven.

13 Kanye Disses Beyoncé en Jay Z

Een deel van de spanning tussen Kim Kardashian en Beyoncé heeft te maken met hun echtgenoten. Jay Z en Kanye West werken al jaren samen. West had zelfs zijn grote doorbraak toen hij voor Jay produceerde. Soms hebben de twee een geweldige werkrelatie en vriendschap gehad. Andere keren schieten ze op elkaar.

In 2016 stopte West midden in een concert om foto's te maken van Beyoncé en Jay. Hij nam er verschillende bij Jay maar ging ook achter Beyoncé aan. West onthulde ook dat ze elkaar al geruime tijd niet hadden gesproken.

12 Kim en Kanye's obsessie met roem irriteert Beyoncé

Kim Kardashian en Kanye West worden snel het meest spraakmakende koppel. Ze zullen echter nooit Jay-Z en Beyoncé zijn. Jay en Beyoncé zijn een van de beroemdste en meest invloedrijke koppels aller tijden.

Volgens geruchten heeft Beyoncé het gevoel dat West en Kardashian geobsedeerd zijn door beroemd te zijn. Jay en Beyoncé zijn inderdaad een zeer privépaar, wat het tegenovergestelde is van West en Kardashian. Bey is ook geen fan van de realityshow Keeping Up with The Kardashians. Bey bespotte het beroemde stel omdat het de wereld elk detail van hun privéleven liet weten.

Beyoncé is naar verluidt vaak geïrriteerd met West en Kardashian, vooral omdat ze zo'n privépersoon is.

11 Jay-Z reageert op Kanye West

Jay-Z en Kanye West hebben veel ups en downs gehad. De spanning tussen de twee supersterren helpt de rotsachtige relatie tussen hun vrouwen echter niet. West en Jay vormden een hechte band en vriendschap, maar hun vriendschap is in de loop der jaren verslechterd.

In 2017 had Jay genoeg van West gehoord en eindelijk gereageerd. Jay verwijst naar West op het nummer "Kill Jay Z". Hij voelde ook dat West de grens overschreed door over Beyoncé en zijn kinderen te praten. Natuurlijk verwees Jay later naar West als zijn kleine broertje. Hoe dan ook, hun vete maakt het Beyoncé en Kim Kardashian niet gemakkelijk.

10 Beyoncé en Jay-Z slaan de bruiloft van Kim Kardashian en Kanye West over

De ruzie tussen de twee beroemde koppels explodeerde in 2014. Inderdaad, veel van de gekwetste gevoelens van Kanye West en Kim Kardashian stammen uit die periode. In 2014 trouwden West en Kardashian tijdens een chique ceremonie. Natuurlijk woonde elke grote beroemdheid dit enorme evenement bij. Nou ja, bijna iedereen. Jay-Z en Beyoncé besloten de bruiloft over te slaan, wat West woedend maakte.

West vroeg Jay zelfs om een van zijn beste mannen te zijn, maar werd afgewezen. West is niet in staat geweest om over deze enorme stomp heen te komen. De bruiloft stomp veroorzaakt zoveel problemen. West is echter erg vocaal geweest over hoe hij zich voelt, terwijl Kardashian zich gedeisd houdt.

9 Kim en Beyoncé negeren elkaar op Made In America Festival

Beyoncé en Kim Kardashian hebben hun echtgenoten niet nodig om het ongemakkelijk te maken; dat kunnen ze zelf. Beyoncé en Kardashian kunnen elkaar niet helemaal vermijden omdat ze vaak dezelfde evenementen bijwonen. In 2012 woonden Beyoncé en Kardashian het Made In America Festival bij. Volgens geruchten erkenden ze elkaars aanwezigheid nauwelijks, en als ze dat deden, hadden ze ongemakkelijke gesprekken.

Iedereen die bij hen in de buurt is geweest, heeft opgemerkt dat de gesprekken gevuld zijn met ongemakkelijke pauzes. Soms zijn ze wat aardiger voor elkaar in het openbaar.

8 De vete van Jay-Z en Kanye West gaat door en wordt nog onhandiger

Kanye West en Jay-Z blijven de problemen van Beyoncé en Kim Kardashian aanvullen. West en Jay werken al jaren samen. Zoals opgemerkt, gaf Jay West zijn grote doorbraak en begeleidde hij zelfs zijn carrière. Achter de schermen hebben ze echter veel zakelijke problemen gehad.

Onlangs hadden ze ruzie met Jay's streamingdienst, Tidal. West beweerde dat hij niet werd betaald voor nieuwe abonnementen op Tidal die waren gegenereerd vanwege zijn album, The Life Of Pablo. Tidal schoot terug dat West geen reeks muziekvideo's had afgeleverd. Elke partij beschuldigde de andere partij van 'contractbreuk'. Later werden Jay en West herenigd op Diddy's 50e verjaardagsfeestje. Het was een ongemakkelijk moment.

7 Kim en Beyoncé slaan elkaars babyshower over

Het is veilig om aan te nemen dat de kinderen van Kim Kardashian en Beyoncé de beroemdste kinderen ter wereld zijn. De zwangerschappen van Beyoncé en Kardashian haalden inderdaad grote krantenkoppen. Een paar jaar geleden waren Kardashian en Beyoncé echter allebei tegelijkertijd zwanger. Ze hadden allebei hun babyshower rond dezelfde tijd.

Natuurlijk besloten ze allebei om elkaars babyshower over te slaan. Ze hadden op dat moment een goede reden om thuis te blijven, maar Kardashian probeerde het goed te maken. Kardashian stuurde Beyoncé $ 10.000 aan kleding voor Blue Ivy en de tweeling. Ze stuurde ook Beyoncé KKW-schoonheidscontourkits in een gouden doos ter waarde van $ 150.000. Beyoncé besloot de items niet te houden en gaf ze weg aan medewerkers van het ziekenhuis waar ze bevallen was.

6 Beyoncé schiet op Kim

Beyoncé en Kim Kardashian hebben nog nooit een vete bevestigd. Dat weerhoudt hun fans er natuurlijk niet van om aanwijzingen te vinden die lijken aan te tonen dat de vete echt is. De fans van Beyoncé geloven inderdaad dat ze het bewijs van de vete in de muziek van Bey hebben gevonden. Volgens geruchten zijn er verschillende teksten in de muziek van Beyoncé die fans interpreteren als shots bij Kardashian.

Beyoncé staat erom bekend dat ze haar muziek gebruikt als uitlaatklep voor pijn in het echte leven. Daarom gaan haar fans ervan uit dat deze teksten voor haar een manier zijn om haar ware gevoelens over Kardashian te onthullen. Het nummer "Top It Off" uit 2018 bevat bijvoorbeeld een regel die negatief verwijst naar 'breaking the Internet'. Kardashian bracht een reeks gewaagde foto's uit, wat leidde tot de creatie van de term 'break the internet'. Fans nemen aan dat dit een duidelijk teken is dat Beyoncé Kardashian niet mag.

5 Beyoncé's houdt niet van Kim's vriendenkring

De spanning tussen Beyoncé en Kim Kardashian heeft misschien iets te maken met Kardashians vriendenkring. Kardashian is inderdaad goed bevriend met modeontwerper Rachel Roy. Kardashian en Roy bezoeken vaak samen evenementen en reizen de wereld rond. Roy staat er echter om bekend flirterige interacties met Jay-Z te hebben. Bovendien suggereren geruchten dat Roy de oorzaak was van het beruchte liftgevecht tussen Beyoncé's zus, Solange, en Jay.

Fans geloven ook dat Roy de beruchte "Becky with the good hair" is van Beyoncé's hitsingle "Sorry". Er wordt ook gespeculeerd dat Beyoncé en Jay de bruiloft van Kardashian en Kanye West hebben overgeslagen omdat Rachel er zou zijn.

4 Beyoncé en Jay-Z hebben naar verluidt de banden verbroken met Kim en Kanye vanwege verschillende politieke opvattingen

Geruchten suggereren dat Jay-Z en Beyoncé de banden met Kanye West en Kim Kardashian hebben verbroken vanwege verschillende politieke opvattingen. West en Kardashian zijn beide sterke aanhangers van president Donald Trump. Natuurlijk is West veel luidruchtiger over zijn politieke opvattingen, wat sommige mensen de verkeerde kant op schopt.

Jay en Beyoncé hebben in het verleden openlijk verschillende Democratische kandidaten gesteund. Op een gegeven moment haalde West grote krantenkoppen vanwege zijn publieke steun voor Trump. Achter de schermen besloten Jay en Beyoncé afstand te nemen van de controversiële opmerkingen van West.

3 Fans beschuldigen Kim ervan de stijl van Beyoncé te stelen

Beyoncé en Kim Kardashian zijn zowel mode-iconen als trendsetters. Fans beschuldigen Kardashian echter van het stelen van stijlideeën van andere beroemdheden. Beyoncé's fans hebben Kardashian aangevallen voor het stelen van Beyoncé's stijl.

In 2015 merkten fans op dat Kardashian een jurk droeg die leek op een jurk die Beyoncé een paar jaar eerder op hetzelfde evenement droeg. In 2018 droeg Kardashian een jurk naar het Met Gala, wat een duidelijke kopie was van een jurk die Beyoncé droeg op de cover van Complex.

Beyoncé's fans beschuldigen Kardashian er ook van te proberen de schijnwerpers van Beyoncé te stelen. Zo plaatste Kardashian een reeks pikante foto's op hetzelfde moment dat Beyoncé haar album Lemonade uitbracht.

2 Kim complimenteert Beyoncé en Buries The Hatchet

Recente interacties tussen Beyoncé en Kim Kardashian suggereren dat hun geheime vete misschien voorbij is. Beyoncé verscheen onlangs in Disney's Family Sing-Along en zong "When You Wish Upon A Star" van Pinocchio. Ze droeg het lied op aan ziekenhuispersoneel dat tijdens de coronaviruspandemie werkt. Fans en critici prezen alom de prestatie van Beyoncé.

Kardashian gutste over het ongelooflijke optreden van Beyoncé. Fans en de media merkten meteen dat Kardashian Beyoncé loofde, wat sommigen suggereerde dat ze de strijdbijl aan het begraven was.

1 Beyoncé geeft Kim een cadeautje, en de vete is voorbij

Er is een grote kans dat de geheime vete van Beyoncé en Kim Kardashian voorbij is. De twee supersterren leken hun verschillen opzij te zetten. Nadat Kardashian het Disney-optreden van Beyoncé had geprezen, kreeg ze een cadeau per post. Beyoncé lanceerde onlangs haar Ivy Park x Adidas-lijn en stuurde een gigantische geschenkdoos naar Kardashian. De geschenkdoos bevat verschillende outfits, schoenen en accessoires. Kardashian werd weggeblazen en bedankte Beyoncé op Instagram.

Voor veel fans en critici bracht dat de 'geheime' vete van Beyoncé-Kim Kardashian tot rust. Nou, tot de volgende keer dat een van hen de ander afsnauwt, of Kanye West het nieuwe kapsel van Jay-Z beledigt.

Aanbevolen: