Larsa Pippen-fans zeggen dat Kanye West haar probeerde te veranderen in 'Kim Kardashian 2.0

Larsa Pippen-fans zeggen dat Kanye West haar probeerde te veranderen in 'Kim Kardashian 2.0
Larsa Pippen-fans zeggen dat Kanye West haar probeerde te veranderen in 'Kim Kardashian 2.0
Anonim

Kim Kardashian's ex-BFF Larsa Pippen morst alle thee.

Pippen heeft beweerd dat Kim's echtgenoot - Kanye West - haar "gehersenspoeld heeft" en de reden is waarom ze ruzie heeft gehad.

Maar Larsa heeft zichzelf verdedigd en vertelde de Hollywood Raw Podcast dat ze "niets heeft gedaan" om een breuk te veroorzaken.

Larsa beweert dat Kanye zich tegen haar keerde toen ze hem blokkeerde nadat ze ziek werd van zijn constante vroege ochtendoproepen. De rapper zou de moeder van vier kinderen om vier uur 's ochtends hebben gebeld "om te razen."

De sieradenontwerper zei: "[Kanye] heeft letterlijk de hele familie gehersenspoeld om te denken… ik weet niet eens wat."

"Hij praat zoveel dat ik dit en dat en dit en dat ben. Ik heb gewoon het gevoel dat Kanye op een plek was waar hij echt niemand met Kim vertrouwde."

Larsa zei dat ze gelooft dat het de oproepen van Kanye blokkeerde die het probleem veroorzaakten.

Fans hebben de telefoontjes van West om 4 uur naar Larsa als 'ongepast' bestempeld en denken dat hij haar probeerde te veranderen in 'Kim Kardashian 2.0'.

"Kanye heeft problemen. En waarom belde hij Kim's beste vriend Pippa om 4 uur 's nachts? Klinkt vreemd voor mij", merkte een fan op.

"Weet je nog die aflevering van KUWTK en Kanye zorgde ervoor dat Kim al haar kleren weggooide? Toen liet hij haar alle spullen dragen die hij wilde. Het zou me niet verbazen als Kanye Larsa in Kim Kardashian 2 probeerde te veranderen. o, " er kwam een andere fan bij.

"Larsa heeft 4 kinderen! Waarom vond Kanye het gepast om Larsa om 4 uur 's ochtends te bellen? Praat met je vrouw!" een fan toegevoegd.

Larsa uitte haar frustratie over Kanye's constante vroege ochtendoproepen in haar podcast-optreden.

Ze zei: "Hij belde me altijd om vier, vijf en zes uur 's ochtends. Ik was de persoon die zijn telefoontjes aannam als hij wilde razen."

"Ik zou naar hem luisteren. Ik zou zeggen: 'Ik hou van je, je bent de beste, dingen zullen beter worden.' Ik was degene die hij moest bellen als hij niet blij was met X, Y en Z. Hoe dat liep?"

Ze vervolgde: "Misschien omdat ik hem op mijn telefoon heb geblokkeerd omdat ik het niet meer aankon om zijn telefoontjes aan te nemen. Ik kan het niet, ik ben uitgeput. Dus ik heb hem op mijn telefoon geblokkeerd. maakte hem echt van streek."

"Dus hij veranderde dat in, 'oh, zij is dit en zij is dat.' Ze begonnen allemaal op zijn golf te rijden. Als je zo gemakkelijk kunt zwaaien, zoals de wind, kan het me dan echt een f schelen? Moet ik erom geven? Ik weet het niet, "de 46-jarige zei.

"Was ik erdoor gekwetst? Ja. Maar tegelijkertijd heb ik zoiets van, ik heb niets gedaan. Ik heb nog nooit één ding gedaan. Ik ben de meest eerlijke en waarheidsgetrouwe beste vriend geweest voor hen allemaal."

"Ik heb gewoon het gevoel dat Kanye op een plek was waar hij echt niemand met Kim vertrouwde."

Larsa zei dat ze gelooft dat het de oproepen van Kanye blokkeerde die het probleem veroorzaakten.

[EMBED_YT]https://www.youtube.com/embed/sSG7URijtxA[/EMBED_YT]

"Als Kanye vindt dat hij en Kim beter zijn zonder mij, laat ze dan zonder mij. Dat vind ik oké. Zie ik eruit alsof ik lijd?"

"Zie ik eruit alsof ik pijn heb? Ik ben in orde, ik zal het overleven. Was het kwetsend? Ja. Maar heb ik liefde van veel andere plaatsen? Ja. Dit gaat ook voorbij."

Aanbevolen: