Emma Watson en Tom Felton's relatie, uitgelegd

Inhoudsopgave:

Emma Watson en Tom Felton's relatie, uitgelegd
Emma Watson en Tom Felton's relatie, uitgelegd
Anonim

Het was liefde op het eerste gezicht voor Emma Watson! Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts gaat in première op HBO Max op 1 januari en veel details van het interview lekken langzaam uit.

Blijkbaar vertelt Emma Watson het verhaal van haar verliefdheid op co-ster Tom Felton. Watson speelde goody-two schoenen, Hermelien Griffel en Felton speelden de slechterik Zwadderich, Draco Malfidus, dus ze hadden doodsvijanden moeten zijn, maar Watson doorzag het personage en viel voor de blonde jongen.

Door de jaren heen hebben fans Dramione op het scherm en in het echt verzonden. Sommigen dachten zelfs dat ze een relatie zou krijgen met een van de leidende mannen, Daniel Radcliffe (Harry Potter) of Rupert Grint (Ron Wemel), maar ze waren meer als broers voor haar.

Dus, gingen Watson en Felton ooit uit en namen hun gevoelens toe naarmate ze ouder werden? Lees verder terwijl we de relatie van Emma Watson en Tom Felton uitleggen.

8 De rollen van Emma Watson en Tom Felton in 'Harry Potter'

Emma Watson speelde Hermione, een slimme tovenaar die nooit in de problemen kwam. Felton speelde Draco, de slechte, verontruste jongen uit Zwadderich, die wel wat verlossende eigenschappen in zich had. Ondanks dat Griffoendors en Zwadderaars vijanden waren, werden de twee vrienden op de set. Hoewel hun personages niet zoveel schermtijd samen kregen, was het pure magie toen ze dat deden.

7 Bijles geven op de set en liefde op het eerste gezicht

Tijdens de speciale reünie herinnerde Emma Watson zich een keer dat alle kinderen bijles moesten krijgen. "Ik liep de kamer binnen waar we bijles hadden. De opdracht die was gegeven was om te tekenen hoe je dacht dat God eruit zag, en Tom had een meisje getekend met een achterwaartse pet op een skateboard. En ik weet gewoon niet hoe ik het moet zeggen - ik werd gewoon verliefd op hem. Ik kwam elke dag binnen en zocht zijn nummer op het oproepformulier, het was nummer zeven, en als zijn naam op het oproepformulier stond, was het een extra spannende dag. Hij was drie jaar ouder dan ik en dus voor hem zei hij: 'Je bent net mijn kleine zusje'", zei ze.

6 Tom Felton was zich bewust van Emma Watsons gevoelens

Een ander ding dat fans zullen leren van de reüniespecial is dat Felton zich bewust was van Watsons gevoelens, en hij werd automatisch beschermend over haar. "Ik denk dat ik in de haar- en make-upstoel zat, en iemand zei iets in de trant van: 'Ja, ze was verliefd op je', ik werd erg beschermend over haar. Ja, ik heb altijd een zwak voor haar gehad en dat gaat tot op de dag van vandaag door. Er is altijd iets geweest dat lijkt op, ik weet het niet, een verwantschap, "zei hij.

5 Verjaardagsbedankjes en berichten op sociale media

In de loop der jaren zijn de voormalige co-sterren geen vreemden geweest om over elkaar op sociale media te posten, of het nu was om de ander een gelukkige verjaardag te wensen, een informele ontmoetingsplaats of een prestatie waar ze trots op zijn. En natuurlijk zouden fans in paniek raken. Het afgelopen jaar plaatste Felton een throwback-verjaardagshulde aan Watson met het bijschrift: "Happy birthday to the one and only", wat het internet in een razernij bracht.

4 Tom Felton en Emma Watson samen op vakantie

Twee zomers geleden gingen Watson en Felton samen op reis naar Zuid-Afrika, waar hij haar gitaar leerde spelen. Nu gaan vrienden samen op vakantie, maar dit heeft de datinggeruchten alleen maar meer aangewakkerd. Gedurende die tijd deelden ze foto's van zichzelf die door de andere persoon waren gemaakt, volgens hun bijschrift. Was dat het begin van een ontluikende relatie?

3 Zelfs 'Harry Potter'-co-sterren dachten dat ze aan het daten waren

Toen Rupert Grint werd gevraagd naar de mede-sterren op Entertainment Tonight, deed zijn reactie de verladers gillen. "Er was altijd iets. Er was een klein beetje een vonk", zei hij, maar hij wilde wel geruchten beginnen. Hij voegde eraan toe: "Maar we waren kinderen. Het was net een soort romantiek op de speelplaats." Dus als hun medesterren het zagen, waarom konden ze dat dan niet?

2 Emma Watson en Tom Felton zijn iets… of toch?

In een interview met Entertainment Tonight in juni 2021 werd Tom Felton gevraagd naar de mogelijkheid van een romance tussen hen. Zijn reactie? "We zijn iets, als dat enige zin heeft, we zijn al heel lang heel close. En ik ben dol op haar, ik vind haar fantastisch. Hopelijk beantwoordt ze het compliment. Maar wat de romantische kant ervan betreft, ik denk dat dat iets van Zwadderich-Griffoendor is in plaats van iets van Tom en Emma." Zijn ze dat wel of niet?

1 Zullen ze of zullen ze niet?

Emma Watson is momenteel aan het daten met een L. A.-zakenman, Leo Robinton. Ze zijn samen sinds de herfst van 2019 en hebben zelfs geleid tot verlovingsgeruchten. Volgens veel bronnen is Tom Felton momenteel single, maar heeft hij zich in 2020 wel aangemeld voor de dating-app Raya. Dus misschien heeft deze kleine reünie iets in hen aangewakkerd of misschien niet, maar we weten zeker dat de fans dat zouden doen. sta er bij elke stap achter. Ze blijven de beste vrienden.

Aanbevolen: