Kim Kardashian's gedachten over veganisme

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian's gedachten over veganisme
Kim Kardashian's gedachten over veganisme
Anonim

Naarmate het veganistische dieet steeds populairder wordt, omarmen veel beroemdheden ook veganisme. Onder verwijzing naar de ecologische voordelen van het dieet, bevelen veel sterren ook het plantaardige regime aan voor het verbeteren van de gezondheid - het claimen van een dieet zonder dierlijke producten kan ontstekingen, gewicht en het risico op veel stofwisselingsziekten verminderen. Social media influencer Kim Kardashian is een van de vele grote namen die de afgelopen tijd dierlijke producten hebben gedumpt, en ze heeft fans verteld over haar mening over het dieet en hoe het haar heeft geholpen.

Het lijkt erop dat Kim haar passie voor veganisme ook heeft gedeeld met vrienden en familie, en niet alleen enkele van haar zussen heeft bekeerd tot de levensstijl, maar ook haar kinderen. Dus wat heeft Kim gezegd over veganisme?

6 Kim Kardashian zegt dat ze officieel vlees heeft gedumpt

Sprekend met haar fans op Instagram, verklaarde de Keeping Up with the Kardashians-ster dat ze "meestal plantaardig eet. Geen vlees meer", toen ze haar nieuwe dieet besprak, waarover enige discussie onder haar is geweest volgend. Hoewel Kim er altijd een punt van heeft gemaakt om gezond te eten in overeenstemming met haar fitnessroutine, heeft ze nu pas de overstap gemaakt - de meeste dierlijke producten uit haar koelkast verwijderen in een poging vriendelijker te zijn voor de dieren, de aarde en haar lichaam.

5 Hoe ziet haar dieet er van dag tot dag uit?

Kim onthulde ook aan fans van het soort voedsel dat ze genoot, en gaf een overzicht van hoe een typische dag eruit zou zien. 'Havermout en veganistische worst als ontbijt', beschreef de ster, gevolgd door 'veganistische taco's', een 'favoriet', voor de lunch, en voegde eraan toe 'Salades zijn ook goed!'

Pittig eten is echter geen favoriet. 'Ik heb een hekel aan HEET iets! Ik haat alles wat pikant is,' zei Kim. 'Ik weet dat dit voor velen erg onpopulair zal zijn, maar ik vind het gewoon niet leuk. Reguliere Cheetos voor mij of Cheetos trekjes zijn mijn absolute favoriet.'

Kim's persoonlijke trainer, Melissa Alcantara, vertelde People dat de Skims-zakenvrouw "elke dag echt voedsel eet dat (vers) gekookt is", en voegde eraan toe: "Hoogstwaarschijnlijk als het uit een doos, het zal niet goed voor je zijn.”

4 Haar 'veganistische' dieet is niet volledig dierlijk productvrij, maar

Kim volgt veganisme echter niet tot op de letter. Als ze naar Starbucks gaat, houdt ze wel van een beetje zuivel. Haar bestelling is meestal een 'kleine soja chai latte of de kleinste maat witte chocolade mokka met slagroom', en ze moeten de kleinste zijn 'anders smaken ze niet hetzelfde'.

3 Ze heeft ook haar kinderen en zussen tot veganisme bekeerd

Op de vraag van haar fans of haar kinderen ook veganistisch eten, antwoordde ze 'Ja, dat doen ze!', eraan toevoegend dat 'Noord een pescatarian is.'

Haar bredere familie stapt ook op de veganistische bandwagon. Kim herpostte een foto van een veganistische lunch van zus Kourtney en schreef: “Ik heb officieel drie familieleden bekeerd!!!!! PlantBasedLife”

Kourtney is al een tijdje glutenvrij, maar begon veganist te worden na het bekijken van de Netflix-documentaire Seaspiracy, waarin de ernstige milieu-impact van vissen wordt besproken. "Ik heb al een paar maanden geen vlees meer gegeten, maar at nog steeds een beetje vis", legde ze uit, "maar nadat ik dit had gezien", was haar besluit genomen.

Kylie is onlangs ook lid geworden van de club en zei dat ze "op dit moment echt probeerde geen vlees te eten."

Rob lijkt ook plantaardig voedsel te omarmen, nadat hij Kim een veganistische pizza en ijs heeft gestuurd. "Mijn broer stuurde me net deze pizza omdat hij veganistisch is", zei Kim in een video, "gemengd met deze hete saus die je erop doet en veganistisch ijs. Hoe schattig is mijn broer!”

2 Kim is begonnen met het geven van veganistische kookdemonstraties

In mei gaf Kim fans een kleine kookdemonstratie voor eenvoudige plantaardige ma altijden, samen met zus Kendall Jenner, die haar tequilamerk 818 promootte.

"Ik kan niet wachten om te zien hoe Kim ons laat zien hoe we een van haar favoriete plantaardige recepten kunnen maken", vertelde Kourtney Kardashian aan People voor het evenement. "En nou, happy hour met Kendall wordt zeker hilarisch… bid voor me, want we zullen tequila drinken." Het werd zeker een beetje rommelig toen de twee zussen samenkwamen in de keuken!

1 Een van Kims zussen was echter sceptisch over haar veganistische bekering, maar

Het lijkt erop dat een Kardashiaanse zus niet helemaal overtuigd is door Kim's afstand van dierlijke producten. Nadat Kim een grappige meme online plaatste met de tekst "Ik oordeel over mensen die niet plantaardig zijn!!! JK, ik oordeel niet over JK, dat doe ik," besloot Khloé een zachte aanval uit te voeren, giechelend over de veganistische bekering van haar zus en suggereerde dat ze op de zaken vooruit liep.

“Luister schatje, je bent al een paar maanden plantaardig. Rustig maar, we proberen de achterstand in te halen , schreef Khloe hilarisch. Au!

Aanbevolen: