Kim's ex-BFF heeft OOK gedachten over Pete Davidson

Inhoudsopgave:

Kim's ex-BFF heeft OOK gedachten over Pete Davidson
Kim's ex-BFF heeft OOK gedachten over Pete Davidson
Anonim

Real Housewives van Miami-ster Larsa Pippen heeft haar stempel gedrukt sinds ze lid werd van de onlangs opnieuw opgestarte Bravo-franchise.

Sprekend op de podcast Behind the Velvet Rope met David Yontef, onthulde ze hoe ze zich voelt over de romance van haar oude vriend Kim Kardashian met Pete Davidson en hoe ze co-ouders is met haar ex Scott Pippen.

Larsa Pippen onthult haar gevoelens over de relatie tussen Kim Kardashian en Pete Davidson

Larsa sprak op de podcast over haar voormalige beste vriend Kim Kardashian en haar relatie met SNL-ster Pete Davidson.

“Weet je wat? Als zij blij zijn, ben ik blij. Als mensen gelukkig zijn, weet je, dat blijkt. Weet je, en ik heb het gevoel dat ze gelukkig zijn. Dus dat is het enige dat telt.”

Onlangs vond Kim's ex-man Kanye een ordinair beeld leuk dat Pippen op haar sociale media plaatste. Dit komt als een verrassing, aangezien Pippen de rapper eerder de schuld had gegeven van het uiteenvallen van hun vriendschap. Ze beweerde dat West de realityster en haar beroemde zussen had gehersenspoeld.

"Ik heb gewoon het gevoel dat Kanye op een plek was waar hij echt niemand met Kim vertrouwde, dus ik heb het gevoel dat ik de persoon was die dacht: 'Oh, wees niet zo dicht bij haar omdat je bent zo close met haar 'dat had er een beetje mee te maken'", onthulde Pippen eerder op de Hollywood Raw-podcast.

Wat betreft het vinden van haar eigen romance na een scheiding, de 47-jarige Larsa werd gevraagd of ze ooit in iemands DM's was gegleden op zoek naar romantiek, en ze zegt zelden. Ze gaf echter toe een DM naar Elon Musk te hebben gestuurd, maar dat was niet in romantische zin.

“Ik heb het gevoel dat de enige persoon die ik ooit een DM heb gestuurd, Elon Musk is. Ik heb hem een DM gestuurd voor advies over cryptocurrency. Ik had zoiets van, moet ik een doge kopen of niet? Het was een zakelijke aangelegenheid, 'zei de voormalige NBA-vrouw.

Larsa Pippen onthult de realiteit van huisvrouw zijn

Larsa geeft ook toe dat ze zich op een heel andere plek in haar leven bevond toen ze de originele show opnam.

"Ik heb het gevoel dat ik zo onschuldig was, weet je?" ze legde uit. "Ik was zo'n moeder en zo'n vrouw die graag, die echt verteerde wie ik toen was."

Larsa was ook niet precies voorbereid op waar ze voor had getekend, en beweerde dat ze niet klaar was voor de controverse en argumenten. “Ik voelde me niet op mijn gemak bij enige vorm van controverse. Ik kon geen hitte aan', zei ze. “Ik heb me aangemeld voor de show en toen ik eenmaal bezig was, kon ik de hitte niet aan. Ik had zoiets van, haal me uit deze keuken.”

Toch heeft Larsa goede herinneringen aan het filmen van de franchise en is ze blij om terug te zijn na de onderbreking van de show.

"Er waren zoveel goede herinneringen, weet je, het was, weet je, het was een speciale tijd van mijn leven", legt Larsa uit. "Dus het is, weet je, het is gewoon anders. Het was, het is een andere ervaring voor mij vandaag dan het was, weet je, we houden ervan jaren geleden."

Aanbevolen: