Elke reden waarom fans Jamie Lynn Spears hebben ingeschakeld

Inhoudsopgave:

Elke reden waarom fans Jamie Lynn Spears hebben ingeschakeld
Elke reden waarom fans Jamie Lynn Spears hebben ingeschakeld
Anonim

Terwijl Jamie Lynn Spears schittert op Sweet Magnolias en veel fans haar graag zien op Zoey 101, is haar relatie met oudere zus Britney Spears wat al heel lang de krantenkoppen ha alt nu. Sinds Jamie Lynn besloot een boek te schrijven met de titel Things I Should Have Said, realiseerden fans zich dat ze veel had geschreven over Britney en al het drama dat de familie heeft meegemaakt.

Fans leven mee met alles wat Britney Spears heeft meegemaakt en zijn dolblij dat haar conservatorium voorbij is, maar ze kunnen zien dat er nog steeds veel problemen zijn binnen de familie Spears. Blijf lezen om erachter te komen waarom fans Jamie Lynn Spears hebben gekozen.

8 Britney wil niet dat Jamie Lynn hun familiedrama uitzendt

Fans zijn benieuwd hoe Jamie Lynn en Britney Spears met elkaar overweg kunnen, aangezien ze de laatste tijd veel ruzie lijken te maken. Jamie Lynn Spears heeft gesproken over haar relatie met haar zus, en Britney is daar helemaal niet blij mee.

Britney twitterde naar Jamie Lynn en zei dat ze van haar houdt en dat altijd zal doen, maar ze houdt niet van wat Jamie Lynn heeft gezegd. Britney zei: "We horen elkaars rug te hebben… maar wat je zegt brengt me echt in de war" en ook: "Wat pa mij heeft aangedaan, doen ze zelfs niet met criminelen… dus voor jou om achterover te leunen en volledig afstandelijk doen ten opzichte van wat er met mij is gebeurd, is echt krankzinnig voor mij!"

7 Jamie Lynn zong een keer Britney's liedjes

Volgens Us Weekly sprak Britney een keer over de manier waarop haar vader en zus haar behandelden, en ze legde uit dat Jamie Lynn ooit Britney's liedjes zong. Het klinkt alsof dit Britney echt pijn heeft gedaan.

Britney zei: "Ik vind het niet leuk dat mijn zus opdook bij een prijsuitreiking en MIJN SONGS opvoerde om te remixen!!!!! Mijn zogenaamde ondersteuningssysteem deed me diep pijn."

6 Jamie Lynn deelde een vreemd verhaal over een mes

In haar boek Things I Should Have Said schreef Jamie Lynn over Britney en zei dat Britney een mes kreeg en haar een keer bang maakte.

Jamie Lynn schreef: "Ze was paranoïde en grillig. Op een keer zei ze tegen me: 'Baby, ik ben bang', en pakte een groot mes uit de keuken, trok me mee naar mijn kamer en ze sloot ons allebei op. Ze legde het mes in de la van het nachtkastje en herhaalde simpelweg: 'Ik ben bang.' Ze had me nodig om naast haar te slapen." Volgens Us Weekly zegt Britney dat ze dat niet heeft gedaan.

5 Jamie Lynn vond het niet leuk dat Britney haar in haar getuigenis noemde

Jamie Lynn vindt het niet leuk dat Britney over haar sprak toen ze in juni 2021 haar getuigenis aflegde voor de rechtbank.

Volgens Page Six zei Jamie Lynn dat dit veranderde hoe ze over haar zus denkt: "Ik bleef haar beschermen tot voor kort, toen ze besloot dat ik geen bescherming nodig had en gooide me voor de spreekwoordelijke mediawolven."

4 Jamie Lynn sprak over het uiteenvallen van Britney en Justin

Iedereen herinnert zich de tijd dat Britney Spears en Justin Timberlake met elkaar uitgingen, vooral wanneer ze denimkleding droegen naar hetzelfde evenement. Maar hoewel Jamie Lynn onlangs deze breuk ter sprake heeft gebracht, is het mogelijk dat het pijnlijk was voor Britney om haar zus erover te horen praten.

Jamie Lynn sprak over het uiteenvallen van Britney en Justin en volgens People zei Jamie Lynn: "Ik denk dat iedereen dacht dat het voor altijd was. Ik was zo verdrietig, ten eerste omdat mijn zus zo verdrietig was, maar dat ook, was de eerste keer dat ik [dat] zag, misschien wist ik niet alles over de relatie."

3 Jamie Lynn zei dat ze "brak" is

Toen het nieuws naar buiten kwam dat Britneys vader geld verdiende met haar optredens en andere werkmogelijkheden, zei Jamie Lynn dat ze niet op Britneys loonlijst staat.

Maar hoewel Jamie Lynn het recht heeft om iets op te helderen dat niet klopt, noemde Jamie Lynn zichzelf 'kapot', waar sommige fans misschien niet van houden sinds ze jarenlang in Zoey 101 speelde en gestaag doorwerkt. Jamie Lynn zei: "feiten … laat mijn blut-a nu met rust."

2 Britney suggereerde dat Jamie Lynn niet genoeg om hem gaf

Jamie Lynn maakte Britney van streek toen ze postte dat Britney alleen wil dat ze haar steun betuigt als andere mensen het kunnen zien: ze zei: "Misschien heb ik haar niet gesteund zoals het publiek zou willen, met een hashtag op een openbaar platform, " volgens Buzzfeed.

Britney reageerde op sociale media en zei dat haar familie er niet voor haar was toen ze echt hulp nodig had, door te zeggen dat ze "verdronk" en dat ze er niet waren.

1 Britney denkt niet dat Jamie Lynn genoeg weet over de situatie

Volgens USA Today vindt Britney het niet logisch dat haar jongere zus zoveel praat over Britney's leven en alle ontberingen waarmee ze te maken heeft gehad.

Britney is vooral boos over het boek en zegt: "Ze was toen 15 jaar geleden nooit veel bij me in de buurt… dus waarom praten ze daar zelfs maar over, tenzij ze een boek op mijn kosten wil verkopen."

Aanbevolen: