Waarom fans allemaal influencer Jay Alvarrez hebben ingeschakeld

Inhoudsopgave:

Waarom fans allemaal influencer Jay Alvarrez hebben ingeschakeld
Waarom fans allemaal influencer Jay Alvarrez hebben ingeschakeld
Anonim

Voor degenen die totaal niet onder de indruk zijn van TikTok-sterren en influencers op sociale media, is het niet echt een sprong om te geloven dat Jay Alvarrez niet bepaald een modelburger is. Alles wat hij doet riekt naar aandacht. Maar het v alt ook niet te ontkennen dat de in Hawaï geboren muziekproducent, reisvlogger, acteur en model een enorme fanbase heeft. Op het moment van schrijven zit hij op 6,7 miljoen volgers. Maar toen de knappe vuile blondine relevant begon te worden voor zijn ongelooflijk mooie en YOLO-foto's, klikten fans razendsnel op die "Volgen"-knop … Nu, niet zo veel. Dit komt omdat naarmate Jay rijker en populairder werd, fans meer van zijn persoonlijkheid begonnen te ervaren… En het is… nou ja… elke fan heeft zijn eigen mening. Het lijdt geen twijfel dat sommige mensen zijn levensstijl of zelfs een nacht met hem willen, maar anderen hebben zich absoluut tegen hem gekeerd.

De overgrote meerderheid van de haat die tegen Jay Alvarrez wordt geuit, heeft te maken met zijn romantische leven en de vermeende manier waarop hij de vrouwen in deze relaties behandelt. Het beroemdst van allemaal is het rijke model Alexis Ren, die jarenlang bij Jay was en beroemd werd nadat hij in veel van zijn meest bedwelmende en visueel aantrekkelijke video's te zien was. Maar de aantijgingen van Alexis zijn niet iets om terzijde te schuiven. En ze is niet de enige. Dit is wat er aan de hand is en waarom fans eindelijk Jay de rug hebben toegekeerd.

Fans luisteren naar Jay's exen, hier is waarom

Het is heel normaal dat influencers op sociale media hun excuses aanbieden nadat ze een paar misstappen hebben genomen. Maar Jay is niet zo'n type. In ieder geval niet als het gaat om zijn omgang met Alexis Ren en Svetlana Bilyalova, de vrouw met wie hij een zeer beroemde privévideo over kokosolie maakte. Maar vóór Svetlana had Jay een zeer serieuze relatie met zijn vlogpartner in crime, Alexis.

Alvorens in te gaan op de meer serieuze en recente beschuldigingen van Alexis, moeten we teruggaan naar 2017 toen de twee voor het eerst uit elkaar gingen. Na de rampzalige splitsing ging Alexis naar Twitter om tekeer te gaan over haar breuk met Jay en hoe hij haar 'manipuleerde' en haar voor een schurk uitzette toen hij ontrouw was.

Onder haar vele andere opmerkingen was er een over de grootte van zijn mannelijkheid; of beter gezegd het gebrek aan maat. Als reactie, volgens The Daily Mail, ging Jay naar Instagram en liet hij bijna letterlijk zien dat de bewering van Alexis onnauwkeurig was. Maar hiermee eindigde de zaak niet. De twee bleven publiekelijk heen en weer strijden op Twitter en Instagram. Dit zorgde ervoor dat veel fans ze allebei uitriepen omdat ze zo onvolwassen handelden. Ze beweerden ook dat wat ze deden duidelijk een wanhopige daad was om aandacht te krijgen.

Alexis maakte er ook een punt van om Jay meerdere keren een fboy te noemen, iets waar fans het mee eens lijken te zijn. Vooral vanwege een interview dat Jay deed met Logan Paul, waar hij uitgebreid besprak hoe hij in de DM's van verschillende meisjes glijdt.

In september 2021 ging Alexis verder in op hun brute breuk in de podcast "Call Her Daddy". Dit is waar ze haar relatie met Jay 'giftig' noemde en beweerde dat hij haar niet alleen uitlachte toen ze huilde, maar dat hij haar ook 'greep'.

"Ik was gewoon zo aan het huilen en [Jay] greep me vast en legde mijn handen tegen de muur en begon in mijn gezicht te lachen, en ik dacht gewoon: 'Oh mijn god, dit was allemaal zaken voor jou, was het niet''', zei Alexis in de podcast.

Bovendien beweerde Alexis dat Jay in het geheim in zijn contract had ingebouwd dat hij jarenlang een percentage van haar inkomsten zou nemen. Dit resulteerde in twee jaar juridische strijd om haar te bevrijden van de contracten. Aan het eind van de dag gelooft Alexis dat hun relatie positief begon, maar beschadigd raakte toen Jay succesvoller werd en haar begon te zien als eigendom voor zakelijke doeleinden.

Svetlana heeft even sterke opmerkingen over Jay

In 2020 was Jay trending op TikTok en Twitter vanwege een 'gelekte' video met model Svetlana Bilyalova en een hele hoop kokosolie. Terwijl Jay beweerde dat de video was gehackt en gelekt, ging Svetlana naar YouTube om te zeggen dat ze gelooft dat Jay hem zelf heeft gelekt. Volgens haar is de video vier jaar eerder opgenomen en speciaal voor hen gemaakt. Het bleef staan en deed niets totdat Svetlana het uitmaakte en zijn telefoontjes ontweek. In wat lijkt op authentieke Whatsapp-berichten, dreigde Jay de video zelf te lekken als ze niet op hem zou reageren. Dat deed ze niet. Raad eens wat er gebeurde…

Nadat de tape was uitgebracht, beweert de jonge alleenstaande moeder dat ze zich eindeloos schaamde, vooral in haar thuisland Rusland, en een wig dreef tussen haar en haar familie. Net als Alexis beweerde Svetlana ook dat Jay en zijn manager haar onbewust hadden opgesloten in een contract dat een percentage van al haar toekomstige inkomsten zou inhouden.

Wat de exacte waarheid van zowel de Svetlana- als Alexis-situaties ook is, het lijdt geen twijfel dat Jay zichzelf voortdurend in een negatief daglicht heeft gesteld en dat fans aanslaan. Een simpele blik op zijn commentaargedeelte bewijst dat.

Aanbevolen: