Jennifer Lopez's Top 10 RomComs, gerangschikt op IMDb-prestaties

Inhoudsopgave:

Jennifer Lopez's Top 10 RomComs, gerangschikt op IMDb-prestaties
Jennifer Lopez's Top 10 RomComs, gerangschikt op IMDb-prestaties
Anonim

Jennifer Lopez is een bekende naam in de entertainmentindustrie. Vanaf haar tijd als "Jenny from the Block" tot haar huidige status, heeft ze zichzelf bewezen als een drievoudige bedreiging tussen haar dansvaardigheden, ongelooflijke stem en breed scala aan karakteracteren. Enkele van haar meest herkenbare titels zijn echter die van de romantische komedie.

Van haar titels met Ben Affleck tot Matthew McConaughey, JLo heeft bijna een dozijn romcom-personages geportretteerd. Met IMDb kunnen kijkers films van 10 sterren rangschikken, en alle films van Jennifer hebben duizenden, zo niet honderdduizenden ranglijsten ontvangen. Hier zijn de tien beste romantische komedies van Jennifer Lopez, gerangschikt op IMDb.

10 'Jersey Girl' kreeg een 6,2 van een beoordeling van 10 sterren

Jersey Girl is een romantische komedie uit 2004 met Jennifer Lopez en Ben Affleck in de hoofdrollen. In klassieke romcomvorm maakt het publiek kennis met het personage van Affleck, een muziekpromotor die zich volledig aan zijn werk wijdt en de pers uit de palm van zijn hand laat eten. Hij ontmoet het personage van Lopez, een boekredacteur voor een enorm bedrijf, en het is duidelijk liefde op het eerste gezicht.

9 'Marry Me' heeft momenteel een waardering van 6,1 sterren

De nieuwste JLo-filmonderneming is haar wervelende romance met Owen Wilson op Marry Me, die eerder dit jaar werd uitgebracht. In deze film is haar personage niet ver van haar echte leven, aangezien ze superster "Kat Valdez" speelt. gewone man in het publiek met het bord "Marry Me" van zijn vriend.

8 RomCom Drama 'Shall We Dance' kreeg 6,1 van de 10 sterren

Met dezelfde beoordeling als de film hierboven, schittert Shall We Dance met enkele grote namen zoals Nick Cannon, Stanley Tucci en Richard Gere. Deze film werd uitgebracht in 2004 en stelde Jennifer Lopez in staat haar danskunsten te demonstreren. Haar personage is een stijldansleraar, en Gere's personage is een man die schijnbaar alles heeft, maar zijn leven begint te verliezen… dat wil zeggen, totdat hij een dansstudio binnenloopt.

7 'Second Act' met JLo & Vanessa Hudgens heeft een waardering van 5,8 sterren

Second Act is een feelgood-romcom die in 2018 in de bioscoop verscheen. JLo speelt 'Maya Varges', een vrouw die op 43-jarige leeftijd komt en maar op één ding hoopt: een promotie. Hoewel ze misschien niet de kwalificaties op haar cv heeft, heeft ze ongetwijfeld bewezen dat ze het waard is in het bedrijf. Wanneer de positie wordt gegeven aan iemand die jonger en meer 'volbracht' is, is ze vastbesloten om te laten zien dat straatwijsheid net zo waardevol is en dat leeftijd slechts een getal is.

6 'Wat te verwachten als je het verwacht' kreeg een waardering van 5,7 sterren

What to Expect When You're Expecting is een romantische komedie uit 2012 met een sterrencast. Naast JLo zien we onder meer Cameron Diaz, Elizabeth Banks, Anna Kendrick, Dennis Quaid en Chris Rock. De plot volgt vijf enorm verschillende koppels die allemaal een zwangerschap ervaren en de voor- en nadelen die daarmee gepaard gaan.

5 'Monster-In-Law' heeft een beoordeling van 5,6 sterren, van de 10

In 2005 kregen we de komische romance Monster-In-Law met Jane Fonda, Wanda Sykes, Will Arnett en Adam Scott. Het personage van Jennifer Lopez is hals over kop verliefd op de rol die Michael Vartan speelt, en de twee raken snel verloofd. Pas bij deze stap leren we dat Vartans karakter een moeder heeft die een beetje te gehecht is aan haar zoon en die het leven van Lopez zo ellendig mogelijk maakt.

4 JLo & Matthew McConaughey's 'The Wedding Planner' heeft 5,4 sterren

The Wedding Planner werd uitgebracht in 2001 en gaf ons een ingewikkeld liefdesverhaal tussen JLo en Matthew McConaughey. Mary, gespeeld door Jennifer, is een weddingplanner en wordt ingehuurd om de bruiloft van haar beste vriend te plannen. Steve, gespeeld door Matthew, redt Mary van een bijna-doodervaring en de twee komen langzaam dichterbij. Dat wil zeggen, totdat Mary verrassende informatie over haar held ontdekt.

3 'The Back-Up Plan' kreeg een beoordeling van 5,4 sterren

Jennifer Lopez speelt een vrouw genaamd "Zoe" is deze romcom uit 2010. Zoe nam haar biologische klok serieus en maakte een afspraak om naar een spermabank te gaan nadat ze had besloten dat ze niet langer kon wachten op 'Mr. Juist" om te verschijnen. Onderweg ontmoet ze 'Stan', gespeeld door Alex O'Loughlin, en de twee ontwikkelen een relatie voor de duur van haar zwangerschap.

2 'Maid In Manhattan' uit 2002 heeft een waardering van 5,3 sterren

In een beetje een Assepoester-verhaal wordt een meid in een eersteklas hotel in Manhattan aangezien voor een speciale gast van het gebouw en heeft ze een verrassend romantische nacht met een man die erfgenaam is van een politieke dynastie. Zodra haar ware identiteit is onthuld, realiseren de twee zich hoe verschillend hun leven is en moeten ze beslissen hoe belangrijk deze verschillen zijn.

1 'Gigli' met in de hoofdrol JLo en Ben Affleck heeft een score van 2,5 sterren op 10

Gigli is een romantische komedie uit 2002 met in de hoofdrollen JLo, Ben Affleck en Al Pacino. Deze film is zonder twijfel de slechtste film van Jennifer Lopez, met een beoordeling van 2,5/10 sterren op IMDb en slechts 6 procent op Rotten Tomatoes. De verhaallijn gaat over een misgelopen ontvoering, waarin later een mooie vrijgevochten gangster wordt geïntroduceerd om te proberen plannen weer op de rails te krijgen, maar uiteindelijk leidt tot een ontluikende romance.

Aanbevolen: