Alle onlangs verwijderde Instagram-berichten van Kanye West

Inhoudsopgave:

Alle onlangs verwijderde Instagram-berichten van Kanye West
Alle onlangs verwijderde Instagram-berichten van Kanye West
Anonim

Iedereen met een werkende internetverbinding weet dat Kanye West en Kim Kardashian gaan scheiden en dat Kanye er niet goed mee omgaat. Kim houdt afstand van Kanye en zorgt ervoor dat hij hun kinderen niet zonder toezicht kan bezoeken, wat Kanye desondanks als een persoonlijke aanval beschouwt. Hij heeft ook publiekelijk toegegeven dat hij weigert zijn medicijnen voor de geestelijke gezondheid in te nemen.

Kanye ging onlangs naar Instagram en zei denigrerende dingen over Kim en haar nieuwe vriend, Pete Davidson van Saturday Night Live. Hoewel Kanye de meeste berichten heeft verwijderd die Pete en Kim aanvallen, heeft hij zijn gedrag niet veranderd en staat hij er nog steeds op dat hij Kim terug zal winnen. Na te zijn benaderd door Kim, zegt Kanye dat hij "verantwoordelijkheid" heeft genomen voor het in gevaar brengen van de veiligheid van Kim en Pete met zijn berichten, maar ondanks zijn inspanningen om zijn Instagram-lei schoon te maken, is er blijvende schade toegebracht aan zowel zijn relatie met Kim als zijn reputatie. In willekeurige volgorde zijn dit de inmiddels verwijderde berichten van Kanye.

8 Kanye West's bizarre 'Civil War' graphic

In een afbeelding die inbreuk maakt op het auteursrecht met behulp van Marvel's Civil War-filmposter, plaatste Kanye een gephotoshopte afbeelding met zijn hoofd op een van de wonderhelden tegenover Pete Davidson. Aan de kant van Davidson zien we Kim, Billie Eilish (van wie Kanye om de een of andere reden dacht dat hij Travis Scott aan het trollen was toen ze een fan hielp), Kid Cudi en Taylor Swift. Kanye laat Julia Fox, Future en Travis Scott hem steunen op de poster. Je moet je afvragen hoeveel tijd Kanye hieraan besteedde in plaats van iets anders te doen. En waarom hij denkt dat dit hem zou helpen Kim terug te winnen, is meer dan verwarrend.

7 Kanye West heeft een foto van hem verwijderd met Pete Davidson en Kid Cudi

In een oude foto van hemzelf met Kid Cudi en Pete Davidson, verwijderde Kanye het gezicht van Pete en plaatste hij het bijschrift "IK WILDE GEWOON MIJN VRIEND OM MIJN RUG TE HEBBEN, HET MES GAAT GEWOON IN DIEPER". Naar verluidt was deze post gericht aan Kid Cudi, met wie Kanye eerder ruzie had gehad maar zich in 2016 had verzoend. Die verzoening werd bewerkstelligd door Kid Cudi's vriendschap met Pete Davidson. Kanye ging zelfs zo ver om te verklaren dat hij "nooit meer met Kid Cudi zal werken". Cudi stoorde zich er niet aan en herinnerde Kanye eraan dat "Ik ben het beste van je albums geweest sinds ik je heb ontmoet", nadat hij Kanye een "fking dinosaurus" noemde.

6 Kanye West noemde Kim Kardashian een slechte moeder

Voor iemand die Kim zo graag terug wil, lijkt Kanye zeker niet te begrijpen dat vrouwen niet worden uitgelokt door bedreigingen en persoonlijke aanvallen. Samen met de reeks uitstrijkjes en pogingen om Pete Davidson te intimideren, heeft Kanye publiekelijk vraagtekens gezet bij Kims vermogen als moeder. Het meest opvallend was dat zijn overtreding naar Kim werd gebracht door hun oudste dochter North een TikTok te laten hebben, waar Kim toezicht op houdt voor de veiligheid. Kanye beweerde ook dat Kim hem niet toestond hun kinderen te zien zonder aanwezigheid van beveiliging en dat hij "niet mocht" naar het verjaardagsfeestje van North West. Kim reageerde met een lange Instagram-post waarin ze de voortdurende intimidatie van Kanye afkeurde en de wens uitte om zich veilig te verzoenen voor het welzijn van hun kinderen. Sorry voor de redactie, maar dat klinkt voor ons niet als een slechte moeder, Kanye.

5 Kanye West bedankte falende expert Candace Owens

"Mijn dochter zit zonder mijn toestemming op Tik Tok", was de openingszin van Kanye's pleidooi aan internet voor advies over hoe hij zijn afkeuring van TikTok uit het noordwesten moet aanpakken.

Toen plaatste West, die zowel een Trump-supporter als een Trump-concurrent is geweest, een bedankje aan de worstelende rechtse expert en mede-Trumper Candace Owens. Hij bedankte haar voor het met hem eens zijn dat "geen 8-jarige sociale media nodig heeft." Kiezen voor een bondgenootschap met Owens is een van Kanye's meest risicovolle films, aangezien Owens, net als Kanye, zwaar uit de publieke gunst is geraakt, en het zal Kim waarschijnlijk niet bezwijmen omdat ze een vocale democraat is. Owens is nauw verbonden met de in ongenade gevallen voormalig president Donald Trump, die het presidentschap verliet met een recordbrekend lage waarderingscijfers en publieke woede nadat hij op 6 januari 2021 probeerde de verkiezingen van 2020 omver te werpen. Kanye had een veel betere, minder vervreemdende bondgenoot kunnen kiezen in zijn zoektocht om Kim terug te winnen.

4 Kanye West deelde privéberichten met familieleden van Kim Kardashian

Kanye deelde screenshots van verschillende privéberichten om te "onthullen" wat er gaande is tussen hem en Kim. In een tekstuitwisseling tussen hem en een van Kims neven, die Kanye om aandelentips vroeg, zouden de twee het erover eens zijn dat North West te jong is om op sociale media te zijn. Haar neven en nichten hebben recht op hun mening, maar het feit dat een van hen het met Kanye eens is, betekent niet dat Kim verplicht is het account op welke manier dan ook te verwijderen. Wat Kanye dacht dat dit zou bereiken, zal voor altijd een mysterie blijven.

3 Kanye West' noemde Pete Davidson 'gay' en zei dat Pete aids heeft

Het meest beruchte en zieligste wat Kanye de laatste tijd op sociale media heeft gedaan, is Pete Davidson besmeuren en intimideren. Kanye heeft Pete kinderachtige bijnamen gegeven (Skete), onware verhalen gepost over Pete's eerdere relatie met Ariana Grande, en in de meest jeugdige pogingen om Kim terug te winnen, beweerde hij dat Pete Davidson homo was. Zelfs als dat waar zou zijn, wat niet het geval is, zou iemand Kanye moeten vertellen dat er niets mis is met lid zijn van de LGBTQA+-gemeenschap, tenzij je een dweper bent. Kanye ging zelfs zo ver om te zeggen dat Pete Davidson aids had, waarmee hij in feite een epidemie kleineerde die 700.000 Amerikanen heeft gedood. Niet cool.

2 Kanye West deelde privégesprekken met Pete Davidson

"Je zult mijn kinderen nooit ontmoeten", was Kanye's publieke reactie op het privébericht van Pete Davidson, dat niets anders uitdrukte dan de grootst mogelijke oprechtheid. Davidson zei dat hij geen oorzaak van verdeeldheid wil zijn en dat hij Kanye niet weg wil houden van zijn kinderen en dat hij “hoopt ze op een dag te ontmoeten.” Kanye reageerde door een screenshot te delen van Davidson met Machine Gun Kelly die in hun ondergoed ronddobberde met het bovengenoemde bijschrift.

1 Kanye West heeft alles behalve 2 berichten over Kim Kardashian en Pete Davidson verwijderd

Nadat Kim Kanye publiekelijk en privé had berispt omdat hij Pete's veiligheid in gevaar had gebracht en omdat hij haar had lastiggevallen, verwijderde Kanye op twee na alle berichten over Kim, hun familie en Pete. Maar het is misschien te weinig te laat, Kanye heeft verschillende bruggen verbrand. Zijn nieuwe vriendin Julia Fox heeft hem gedumpt, artiesten weigeren ooit nog met hem samen te werken, en na te hebben geprobeerd SNL-castlid Michael Che om te kopen om niet met Davidson samen te werken, weigerde Che niet alleen, maar producer Lorne Michaels verbood Kanye ook van SNL.

Aanbevolen: