Deze 'Harry Potter'-acteurs dateerden met hun co-sterren

Inhoudsopgave:

Deze 'Harry Potter'-acteurs dateerden met hun co-sterren
Deze 'Harry Potter'-acteurs dateerden met hun co-sterren
Anonim

De Harry Potter-films hebben ongetwijfeld het leven van de fans gemarkeerd, maar als het op de acteurs aankomt, hebben deze films letterlijk alles veranderd. Vooral gezien het feit dat de meesten van hen nog maar kinderen waren toen ze zich bij de cast voegden, dus ze groeiden samen met hun personages op. Van de vele aspecten van het leven van de cast die zijn beïnvloed door de Harry Potter-franchise, hebben de films ook een impact gehad op de liefdesleven van acteurs. Sommigen van hen hebben een relatie gehad met hun mede-sterren, zelfs een huwelijk overwogen, en er zijn ook enkele onbeantwoorde verliefdheden geweest. Hier is alles wat fans moeten weten.

6 Evanna Lynch heeft een relatie met Robbie Jarvis

Deze twee acteurs slaagden erin hun romance voor het grootste deel van hun relatie geheim te houden, dus het kan zelfs voor de meest hardcore Harry Potter-fans als een verrassing komen om hierover te leren. Evanna Lynch, bekend van haar rol als Luna Leeflang in de films, en Robbie Jarvis, de man die een jonge James Potter speelde in The Order of the Phoenix hadden een negen jaar durende relatie. Ze begonnen te daten in 2007 en gingen uit elkaar in 2016, maar ze bleven toch vrienden. Een van de redenen waarom ze dicht bij elkaar bleven, was omdat ze veel gemeen hebben, vooral hun liefde voor dieren.

"We zijn allebei veganist, dus we gaan samen naar veel veganistische evenementen", legt Evanna uit. "Dus ja, we zijn nog steeds goede vrienden."

5 Bonnie Wright was verloofd met Jamie Campbell Bower

Misschien hadden fans Bonnie Wright, ook bekend als Ginny Weasley, naast Daniel Radcliffe in deze lijst willen zien, maar we hebben hier iets anders. Bonnie ging een paar jaar uit en verloofde zich zelfs met Jamie Campbell Bower, de acteur die Gellert Grindelwald speelde in Harry Potter and the Deathly Hallows en Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. Toen er begin 2010 geruchten de kop opstaken over een romance tussen de castmates, was Bonnie daar heel nonchalant over.

"Ja, we zijn aan het daten," zei ze eenvoudig. "We zien elkaar nu een paar maanden, het is goed." Het jaar daarop kondigden ze hun verloving aan, maar in 2012 beëindigden ze helaas hun relatie. "Bonnie en Jamie zijn een tijdje geleden uit elkaar gegaan", vertelde een bron aan Us Weekly. “Het was vriendschappelijk, maar het ging al een tijdje niet goed. Het is triest."

4 Helena Bonham Carter, Kenneth Branagh en Emma Thompson hadden een ingewikkelde geschiedenis

Deze liefdesdriehoek vond plaats voordat de acteurs in dezelfde franchise terechtkwamen, en om te zeggen dat het een gecompliceerde liefdesaffaire was, zou een understatement zijn. Kenneth Branagh, die in Harry Potter en de Geheime Kamer verscheen als Gilderoy Lockhart, begon zijn relatie met Helena Bonham Carter, die Bellatrix Lestrange speelde in verschillende Harry Potter-films, toen ze in 1994 samenwerkten in Frankenstein. De twee werden verliefd toen Kenneth nog steeds getrouwd was met Emma Thompson, van wie hij in 1995 scheidde, en daarna een aantal jaren met Helena uitging voordat hij in 1999 uit elkaar ging. Emma Thompson, die ook in de franchise werkte en Sybill Trelawney speelde, zei dat, hoewel het moeilijk was, ze uiteindelijk vrede heeft gesloten met Helena, en dat het nu goed gaat tussen alle betrokkenen. Toch is het maar goed dat ze geen scènes bij elkaar hadden.

3 Emma Watsons speciale relatie met Tom Felton

Zowel Emma Watson als Tom Felton waren nog maar kinderen toen ze in Harry Potter werden gegoten, dus het zou logisch zijn dat ze verliefd zouden worden op hun tegenspelers. Emma gaf niet zo lang geleden toe dat ze als kind enorm verliefd was op Tom.

"Vroeger kwam ik elke dag binnen en zocht naar zijn nummer op het oproepformulier. Het was nummer 7. En als zijn nummer op het oproepformulier stond, was het een extra spannende dag", vertelde ze. Natuurlijk ontgroeide ze uiteindelijk haar verliefdheid, zoals alle kinderen, maar de twee hebben altijd een speciale relatie gehad, en daarom zijn er zoveel geruchten over hen geweest.

"We zijn iets, als dat enige zin heeft. We zijn al heel lang heel close. Ik ben dol op haar. Ik vind haar fantastisch. Hopelijk beantwoordt ze het compliment", zei Tom niet zo lang geleden. "Emma en ik hebben altijd van elkaar gehouden. Ik werd erg beschermend over haar [als kinderen]… Ik heb altijd een zwak voor haar gehad, en dat blijft tot op de dag van vandaag." Emma ging toen verder met te verduidelijken dat "er nog nooit iets romantisch met ons is gebeurd. We houden gewoon van elkaar. Dat is alles wat ik daarover kan zeggen."

2 Daniel Radcliffe's Boy Crush op Helena Bonham Carter

Daniel Radcliffe en Helena Bonham Carter, Wereldpremière van Harry Potter And The Deathly Hallows Part 1
Daniel Radcliffe en Helena Bonham Carter, Wereldpremière van Harry Potter And The Deathly Hallows Part 1

Het was logisch dat de jonge Daniel Radcliffe verliefd werd op een mooie vrouw als Helena Bonham Carter. Het is duidelijk dat het snel verdween zoals verliefdheden uit de kindertijd, maar tijdens de Harry Potter-reünie begon de cast erover te praten, en Daniel deelde een heel lieve en licht gênante 'liefdesbrief' die hij Helena vele jaren geleden gaf.

De brief luidde: "Beste HBC, het was een genoegen om je costar en coaster te zijn in de zin dat ik altijd je koffie vasthield. Ik hou echt van je, en ik wou dat ik 10 jaar eerder was geboren Ik had misschien een kans gehad. Veel liefs en bedankt dat je cool bent." Helena was er inderdaad heel cool mee, en ze kunnen nog steeds lachen als ze zich het moment herinneren.

1 Emma Watson en Daniel Radcliffe gaven elkaar datingadvies

Emma Watson en Daniel Radcliffe, MTV Studios, 2004
Emma Watson en Daniel Radcliffe, MTV Studios, 2004

Emma Watson en Daniel Radcliffe hebben nooit een romantische relatie gehad. In feite, vanaf het begin, vestigden ze zich in een "oudere broer, jongere zus" dynamiek. Dat kwam echter goed van pas, omdat ze de Harry Potter-films aan het filmen waren net toen ze door de puberteit gingen, dus de hormonen waren in volle gang, en ze hadden elkaar om advies te vragen als het ging om praten met hun verliefden.

"Als ze een jongen sms'te, of ik een meisje sms'te, zou ik zeggen: 'Ze heeft me zoveel kussen teruggestuurd, wat moet ik doen? Dit is een nachtmerrie,'" Deelde Daniel met een lach. Zelfs als ze nooit een romantische relatie hebben gehad, kunnen ze heel goed verantwoordelijk zijn geweest voor de eerste liefdes van de ander.

Aanbevolen: