Is Jennifer Coolidge ooit getrouwd geweest? (Plus 9 andere feiten over de wettelijk blonde ster)

Inhoudsopgave:

Is Jennifer Coolidge ooit getrouwd geweest? (Plus 9 andere feiten over de wettelijk blonde ster)
Is Jennifer Coolidge ooit getrouwd geweest? (Plus 9 andere feiten over de wettelijk blonde ster)
Anonim

Jennifer Coolidge is uitgegroeid tot een begrip in Amerika. Deze actrice begon haar carrière in 1989 en speelde iconische rollen in producties zoals Legally Blonde, American Pie, A Cinderella Story en 2 Broke Girls. Ze staat niet alleen bekend om haar ongelooflijke optredens, maar ook om haar unieke stem, die veel mensen (inclusief andere beroemdheden) graag nadoen.

In haar carrière heeft Jennifer Coolidge toneelstukken, meer dan 120 films en televisieshows gedaan en zelfs muziekvideo's aan haar filmografie toegevoegd. Hoewel ze een ongelooflijk getalenteerde actrice is, zijn er veel interessante feiten over haar die niet direct verband houden met haar carrière. Van haar betrokkenheid bij activisme tot haar dating-escapades tot haar weinig bekende acteerinspanningen, hier zijn tien feiten over Jennifer Coolidge.

10 Is Jennifer Coolidge ooit getrouwd geweest?

Jennifer Coolidge is in de zestig, hoewel ze nooit getrouwd is geweest. Dit wil niet zeggen dat ze geen interessant datingleven heeft gehad, want deze actrice heeft een aantal wilde verhalen. Coolidge vertelde bijvoorbeeld dat ze tijdens haar vakantie met twee jongens uitging die elkaar kenden, maar vertelde dat ze een identieke tweelingzus had, zodat ze ze allebei kon zien. Ze ging ook uit met komiek en SNL aluin Chris Kattan voor een periode.

9 Seinfeld was de eerste acteerbaan van Jennifer Coolidge

De succesvolle sitcom Seinfeld met in de hoofdrol Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus en Michael Richards werd voor het eerst uitgezonden in 1989. Er waren verschillende gaststerren in de show, waaronder enkele die al beroemd waren en moeilijk waren om mee te werken, maar voor Jennifer Coolidge het was een lanceerplatform. In 1993 verscheen ze in één aflevering, wat toevallig ook de eerste aftiteling was van haar filmografie.

8 Christopher Guest & Jennifer Coolidge hebben een hechte relatie

Christopher Guest staat misschien bekend om zijn status als echtgenoot van Jamie Lee Curtis, maar hij is ook een ervaren scenarioschrijver, muzikant, acteur, regisseur en komiek. Enkele van zijn meest opvallende werken zijn de 'mockumentaire' films die hij regisseerde. Van de vijf die hij creëerde, huurde hij Jennifer Coolidge voor vier in. De twee werden hechte collega's en werkten goed samen, wat hun werkrelatie versterkte.

7 Welke prijzen heeft Jennifer Coolidge gewonnen?

The White Lotus is een komische dramaserie met een bekende cast. Het eerste seizoen dat vorig jaar werd uitgebracht, en Jennifer Coolidge werd ingehuurd om "Tanya McQuoid" in deze show te spelen. Haar optreden op de set werd zo goed ontvangen dat het haar een Critic's Choice Award voor beste vrouwelijke bijrol opleverde. Deze overwinning was haar derde, want ze won een prijs voor Beste Ensemble Cast voor A Mighty Wind en Choice Movie Sleazebag in A Cinderella Story.

6 Ariana Grande & Jennifer Coolidge zijn vrienden

Misschien een onwaarschijnlijke combinatie is de vriendschap die is ontstaan tussen Ariana Grande en Jennifer. Deze relatie begon toen Grande een impressie van Coolidge maakte vanuit haar rol in Legally Blonde op Jimmy Fallon. Jennifer zag het en nam contact met haar op via sociale media, en van daaruit nodigde Ariana haar uit voor een garderobe-aanpassing, zodat ze te zien zou kunnen zijn in de videoclip voor haar hit "Thank U, Next."

5 Jennifer Coolidge is een homo-icoon geworden

Jennifer Coolidge is het grootste deel van haar leven een vrouw geweest die zich bezighoudt met activisme en mensenrechten/dierenrechten. Ze heeft veel van haar tijd en geld besteed aan het ondersteunen van aidshulp voor degenen die het nodig hebben en om het toegankelijker te maken. Daarnaast is Coolidge actief in het helpen en ondersteunen van de LGBTQ+-gemeenschap die haar heeft gestimuleerd om een homo-icoon te worden.

4 Scènes van The Beguiled werden gefilmd in het huis van Jennifer Coolidge

The Beguiled is een oorlogs- en dramafilm uit 2017 met grote namen als Colin Farrell, Kristen Dunst, Nicole Kidman en Elle Fanning. De film speelt zich af tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog, wanneer een gewonde Union-soldaat zijn toevlucht zoekt op een volledig vrouwelijke school in Virginia. Hoewel Jennifer Coolidge geen deel uitmaakte van de film, bood ze haar huis aan als filmlocatie voor sommige scènes in de film.

3 Jennifer Coolidge redde haar hond uit een vleesfabriek

Naast haar betrokkenheid bij mensenrechtenactivisme, is Jennifer Coolidge ook een groot voorstander van dierenrechten. Ze houdt niet alleen van dieren en vecht voor hun juiste behandeling, maar ze ging zelfs zo ver dat ze een hond adopteerde die werd gered uit een Koreaanse vleesfabriek via The Animal Rescue Mission.

2 Jennifer Coolidge betrad het podium voor 2 verschillende theaterproducties

Kort nadat ze haar carrière in Hollywood begon, richtte Coolidge haar aandacht op het podium. Van 2001-2002 speelde Jennifer in de komedie The Women als Edith Potter en trad ze op in 77 van de shows. Later, in 2010, kwam ze nog een laatste keer op het podium, dit keer voor de theaterbewerking van Elling, waarin ze slechts negen shows deed.

1 Jennifer Coolidge's favoriete vakantie

Halloween is een favoriete feestdag van veel mensen, en Jennifer Coolidge is daarop geen uitzondering. Hoewel veel beroemdheden elk jaar graag pronken met hun kostuums, spant Jennifer misschien de kroon. Ze gaf toe dat ze waarschijnlijk meer kostuums in huis heeft dan standaard alledaagse kleding, waardoor ze de mogelijkheid heeft om zich te kleden wanneer ze maar wil.

Aanbevolen: