De minst succesvolle Kardashian/Jenner-zussen in verschillende facetten van hun carrière

Inhoudsopgave:

De minst succesvolle Kardashian/Jenner-zussen in verschillende facetten van hun carrière
De minst succesvolle Kardashian/Jenner-zussen in verschillende facetten van hun carrière
Anonim

Het lijdt geen twijfel dat de zussen Kardashian-Jenner ongelooflijk succesvol en beroemd zijn. Als het echter om hun roem en succes gaat, worden ze vaak met elkaar vergeleken - en het is veilig om te zeggen dat Kim Kardashian en Kylie Jenner de twee beroemdste zussen in de familie zijn.

Vandaag bekijken we wie de minst succesvolle Kardashian-Jenner-zussen zijn. Omdat Rob Kardashian de neiging heeft om uit de schijnwerpers te blijven, hebben we hem niet opgenomen. Blijf scrollen om te zien welke zus het minst populair is op Instagram of het minst populaire beautymerk heeft!

8 Kendall Jenner heeft de laagste nettowaarde

Als het gaat om hun vermogen, lijdt het geen twijfel dat alle Kardashians superrijk zijn. Er is echter een significant verschil tussen het vermogen van de beroemde zussen. Volgens Celebrity Net Worth wordt Kim Kardashian momenteel geschat op $ 1,4 miljard, wat haar de rijkste zus maakt. Ze wordt gevolgd door Kylie Jenner met $ 700 miljoen, Kourtney Kardashian met $ 65 miljoen, Khloe Kardashian met $ 50 miljoen en de laatste is Kendall Jenner met $ 45 miljoen.

7 Kourtney Kardashian heeft het kleinste aantal Instagram-volgers

Natuurlijk speelt hun aanwezigheid op sociale media een grote rol in de bekendheid van Kardashian/Jenner, en daarom is hun aantal volgers op Instagram erg belangrijk. Op het moment van schrijven is Kylie Jenner de meest gevolgde zus op het populaire sociale-mediaplatform voor het delen van foto's met meer dan 341 miljoen volgers, gevolgd door Kim Kardashian met 313 miljoen volgers, gevolgd door Khloe Kardashian met meer dan 245 miljoen volgers, en Kendall Jenner die heeft meer dan 238 miljoen. De zus met de minste volgers op Instagram is momenteel Kourtney Kardashian, die meer dan 179 miljoen volgers heeft.

6 Kim Kardashian heeft de minst succesvolle schoonheidslijn

In deze categorie worden alleen Kim Kardashian en Kylie Jenner beschouwd, aangezien zij de enige zussen zijn die schoonheidsmerken hebben. Kylie richtte Kylie Cosmetics op in 2014, terwijl Kim in 2017 KKW Beauty oprichtte.

Volgens We althyPersons had het schoonheidsmerk van Kylie Jenner in 2021 een totale nettowaarde van $ 1 miljard, terwijl dat van Kim Kardashian ergens tussen $ 700 miljoen en $ 1 miljard schommelt. Het lijdt geen twijfel dat beide merken enorm succesvol zijn - maar op het moment van schrijven doet Kylie Jenner's het iets beter.

5 Kourtney Kardashian heeft het kleinste aantal Twitter-volgers

Twitter is een van die sociale-mediaplatforms die al een tijdje bestaat, en hoewel het niet meer zo populair is, gebruiken veel beroemdheden het nog steeds om rechtstreeks met hun fans te communiceren. Op het moment van schrijven heeft Kim Kardashian meer dan 72,5 miljoen volgers, Kylie Jenner heeft meer dan 39,9 miljoen volgers, Kendall Jenner heeft meer dan 32,1 miljoen volgers, Khloe Kardashian heeft meer dan 30 miljoen volgers en Kourtney Kardashian heeft meer dan 26,5 miljoen volgers, wat betekent dat zij de minste is volgde zus op Twitter.

4 Kendall en Kylie Jenner hebben de minst succesvolle kledinglijn

Als het op kleding aankomt, kun je gerust stellen dat Kim Kardashian het meest succesvolle merk heeft met haar shapewear- en kledingmerk SKIMS. Naast Kim doet ook het kledingmerk Good American van Khloe Kardashian het redelijk goed.

Hierdoor blijven de twee jongste zussen die de gezichten achter KENDALL + KYLIE zijn het minst succesvolle kledingmerk onder de zussen - wat natuurlijk niet betekent dat het niet succesvol is.

3 Khloe Kardashian heeft het kleinste aantal TikTok-volgers

TikTok is op dit moment absoluut een van de meest populaire sociale-mediaplatforms en op het moment van schrijven heeft Kylie Jenner er meer dan 40.6 miljoen volgers, wat haar de populairste zus op het platform maakt. Kim Kardashian heeft meer dan 6,8 miljoen volgers op het profiel dat ze deelt met haar dochter North en meer dan 3,4 miljoen volgers op haar eigen profiel. Kendall Jenner heeft meer dan 3,4 miljoen volgers, Kourtney Kardashian heeft meer dan 3,7 miljoen volgers op het profiel dat ze deelt met haar dochter Penelope, en tot slot - Khloé Kardashian heeft meer dan 2,1 miljoen volgers op TikTok, wat betekent dat ze de minst gevolgde zus is op de populaire video- deelplatform.

2 Kendall Jenner heeft de minst succesvolle reality-tv-carrière

En tot slot sluiten we de lijst af met hun reality-tv-carrières. Natuurlijk, omdat Op de hoogte blijven van de Kardashians vooral in het begin vooral draaide om Kim, Kourtney en Khloe, is het veilig om te zeggen dat deze drie zussen geweldige reality-tv-carrières hebben. Daarnaast leverde Keeping Up With the Kardashians ook aardig wat spin-offs op zoals Kourtney en Kim Take Miami, Kourtney en Kim Take New York, Khloé & Lamar en Kourtney en Khloé Take The Hamptons. Kylie Jenner had ook een kortstondige reality-tv-show genaamd Life of Kylie, wat betekent dat Kendall de enige zus is die haar eigen spin-off niet had. Momenteel zijn alle vijf de zussen te zien in de Hulu reality-tv-show The Kardashians.

1 Nogmaals, alle zussen zijn enorm succesvol

Het is goed om te herhalen dat dit niet betekent dat een van de Kardashian/Jenner-zussen niet succesvol is - dat zou overduidelijk onwaar zijn. Desalniettemin is het interessant om te leren van ten minste één manier waarop alle vijf van deze beroemde vrouwen achterblijven op de anderen.

Aanbevolen: