8 keer dat Stephanie Shepherd bewees dat ze meer was dan alleen de familievriend van de Kardashians

Inhoudsopgave:

8 keer dat Stephanie Shepherd bewees dat ze meer was dan alleen de familievriend van de Kardashians
8 keer dat Stephanie Shepherd bewees dat ze meer was dan alleen de familievriend van de Kardashians
Anonim

Lange fans van de Kar-Jenners zullen zich herinneren dat Stephanie Shepherd, de voormalige assistent van Kim Kardashian, regelmatig verscheen in Keeping Up with the Kardashians. Een paar jaar geleden werd er gespeculeerd dat zij en haar voormalige baas een ruzie hadden gehad die leidde tot het einde van haar dienstverband. Stephanie heeft die geruchten sindsdien echter opgehelderd. Stephanie beweert dat het eigenlijk Kim's idee was om haar carrière uit te breiden. Stephanie legde uit dat Kim zei: "Je moet gaan. Ik hou van je. Ik wil je voor altijd, maar je moet gaan."

Hoewel Stephanie niet langer Kims assistente is, is ze nog steeds close met de Kardashian-zussen. Ze was onlangs te gast op Kourtney's bruiloft met Travis Barker, en zij en de zussen hebben vaak contact op sociale media. Maar sinds Stephanie Kim heeft verlaten om haar cv uit te breiden, heeft ze de afgelopen jaren precies dat gedaan. Stephanie heeft haar platform gebruikt om een pleitbezorger te zijn, en ze gaat zelfs meer naar acteren en mode.

8 Stephanie Shepherd gebruikt haar platform om te pleiten voor het milieu

Als haar Instagram een indicatie is, is Stephanie Shepherd gepassioneerd over het pleiten voor het milieu. Ze is mede-oprichter van Future Earth, een non-profitorganisatie die zich richt op het gebruik van sociale media om informatie over het milieu en klimaatverandering te verspreiden. Stephanie presenteerde ook de serie "Climate Talk" van de organisatie en werkte aan de samenwerkingen met Sami Miro Vintage.

7 Stephanie Shepherd is Chief Impact Officer van Sustainable Body Wash Company PLUS

Stephanie Shepherd heeft een passie voor het beschermen van het milieu, dus het is niet verwonderlijk dat ze eerder dit jaar werd benoemd tot Chief Impact Officer van PLUS. PLUS verkoopt een oplosbare body wash om klanten te voorzien van een body wash product dat geen plastic voor eenmalig gebruik bevat. Toen Stephanie de aankondiging op haar Instagram deed, schreef ze: "In mijn nieuwe rol leid ik merkpartnerschappen, bedenk ik nieuwe producten en blijf ik helpen om duurzame keuzes leuk en gemakkelijk te maken."

6 Stephanie Shepherd heeft haar eigen geur genaamd Suganami

Stephanie heeft momenteel een samenwerking met het geurbedrijf Snif. Ze werkte samen met het bedrijf om een geur te creëren met de naam "Suganami", die is vernoemd naar Stephanie's tweede naam. Mickey Boardman, de hoofdredacteur van Paper Magazine, schreef dat de genderloze geur "Fris en bosachtig is, maar ook Zesty. Zoals Shepherd zelf."

5 Stephanie Shepherd is een actrice

Stephanie heeft onlangs aangekondigd dat ze zich bij de cast van Something from Tiffany's voegt. Ze voegt zich bij Zoey Deutch, Javicia Leslie en Shay Mitchell. Reese Witherspoon's productiebedrijf Hello Sunshine en Amazon Studios zullen de Amazon Original-film produceren. Stephanie schreef op Instagram: "super enthousiast om deel uit te maken van deze @hellosunshine-productie. voor de eerste van vele ✨??." Stephanie speelde ook in de comedyserie Dave.

4 Stephanie Shepherd houdt van fitness

Iets bij Tiffany's zal niet de eerste keer zijn dat Stephanie Shepherd en Shay Mitchell samenwerken. Vorig jaar werkte Stephanie samen met de Pretty Little Liars-actrice om de "4 Weeks of Focus"-uitdaging met Openfit te doen. Tijdens de challenge hielden de workoutpartners hun fans op de hoogte via TikTok en Instagram.

3 Stephanie Shepherd is een schrijver

Stephanie Shepherd schrijft ook voor Kourtney Kardashian's gezondheids- en welzijnsmerk Poosh. Op de website van Poosh wordt het merk beschreven als een 'moderne gids om je beste leven te leiden'. Kourtney's fans kunnen door Kourtney Kardashian goedgekeurd levensstijladvies vinden, evenals een verscheidenheid aan gezondheids-, schoonheids- en huisproducten. Stephanie heeft artikelen gepubliceerd over duurzaamheid, reizen en menstruatiehygiëne.

2 Stephanie Shepherd ontwierp haar eigen sieraden met Luv Aj

Stephanie heeft ook samengewerkt met sieradenbedrijf Luv Aj. Ze werkte aan het ontwerpen van een bijpassende body chain en enkelband. Stephanie is goed bevriend met de oprichter van Luv Aj, Amanda Thomas. Op Instagram schreef Stephanie: "Het was zo leuk om deze stukken te ontwerpen met een van mijn beste vrienden @amanda_luvaj."

1 Stephanie Shepherd was een danseres voor de Cleveland Cavaliers

Voordat ze de Kardashians ontmoette, was Stephanie al een rijzende ster. Op haar achttiende was Stephanie een danseres voor de Cleveland Cavaliers. Hoewel veel mensen Stephanie kennen als een vriendin van Kim en Kourtney Kardashian, is het duidelijk dat ze voorbestemd was om zelfs in haar tienerjaren in de publieke belangstelling te staan.

Aanbevolen: