Hier zijn 15 dingen die Jennifer Aniston doet om er fit (en jong) uit te zien op 51

Inhoudsopgave:

Hier zijn 15 dingen die Jennifer Aniston doet om er fit (en jong) uit te zien op 51
Hier zijn 15 dingen die Jennifer Aniston doet om er fit (en jong) uit te zien op 51
Anonim

Het is meer dan alleen vasten en selderijsap voor het tijdloze wonder dat in februari 51 wordt. Hoewel ze een gekke werkethiek heeft in de sportschool, is haar gebrek aan veroudering ook te wijten aan andere activiteiten - Jen houdt ervan zichzelf te verwennen, zelfs tot vier uur in de spa, maar daar hebben we later meer over. We zullen bespreken wat ze ook buiten de sportschool doet, en dat omvat anti-verouderingstactieken, zoals haar iglo-vormige sauna naast Courteney Cox.

Natuurlijk is een groot deel van haar routine het trainings- en eetaspect; we zullen het baseren op wat ze doet in beide rijken, samen met nog veel meer.

Dit is wat Jennifer Aniston doet om er fit en jong uit te zien op bijna 51 jaar oud:

15 Koffie en meditatie in de ochtend

Zoals Aniston besprak met Shape magazine, moet ze de ochtend beginnen met haar gebruikelijke routines. Dat bestaat uit zowel koffie als meditatie;

“De ochtend is mijn tijd voor zelfzorg omdat het me klaarstoomt voor de komende dag. Voor mij is dat meditatie, wat ik als eerste doe als ik wakker word voordat ik koffie drink, want als ik de kamer uitkom, ga ik niet meer zitten. Dus ik zal daarmee beginnen om mezelf een beetje te kalmeren voordat ik ga sporten."

14 Sauna Post Gym

Jen legt ook veel nadruk op haar post-workouts - ze vindt het heerlijk om de sauna te gebruiken, een die ze tot haar beschikking heeft. Jen beweerde met Shape dat het haar algehele energie, slaapkwaliteit en zelfs haar huid helpt.

Friends-fans zijn misschien ook blij om te ontdekken dat ze het meestal samen met Courteney Cox gebruikt.

13 nuchtere trainingen

Ze gebruikt deze aanpak regelmatig, zo niet, dan gaf Jen toe dat ze 's ochtends een kleine shake zal hebben, nooit iets te groots. Ze besprak haar routine met Shape;

“Soms doe ik een vastentraining en drink ik gewoon een kop koffie en ga dan sporten. Je hebt eigenlijk meer energie dan je verwacht.”

12 Interval, volledige lichaamstrainingen

Jen vindt het heerlijk om haar trainingen af te wisselen, maar op dit moment heeft interv altraining echt haar hart. Aniston voert samen met haar trainer enkele zware oefeningen uit met minimale pauzes.

Onder haar intervaloefeningen behoren de gevechtstouwen, het gooien van de medicijnbal en enkele zware lichaamsgewichtoefeningen.

11 Boksen

Jen is het totale pakket, samen met interv altraining doet ze ook veel aan boksen naast haar trainer, wat nog een geweldige manier is om serieuze calorieën te verbranden.

Ze heeft een foto naast haar trainer, volledig vergast na een sessie stoten. Aniston is nog steeds een beest van in de vijftig en vertoont geen tekenen van vertraging.

10 De juiste trainingsbalans vinden

Het is niet altijd, ga, ga en ga voor Jen in de gewichtenkamer. Zoals haar trainer uitlegt met Women's He alth, hebben ze een uitgebalanceerd schema dat past bij het drukke schema van Aniston;

"Als ik weet dat Jen niets aan het filmen is, is het een andere fase dan wanneer ik weet dat ze morgen iets te wachten staat. Als ze naar voren komt om een prijs in ontvangst te nemen, ga ik niet vernietigen haar benen de dag ervoor in de sportschool."

9 Heeft cheat-ma altijden

Net als zoveel andere beroemdheden, heeft Aniston doordeweeks cheat-ma altijden - het is belangrijk om onderweg beloningen te creëren en Jen heeft dat als een hoofdbestanddeel van haar huidige routine.

Een van haar favoriete cheat-ma altijden is een lekker bord pasta. Ze deelde een geweldig pasta-carbonara-recept, een recept dat iedereen zou moeten proberen!

8 Kuurdag

Er zo goed uitzien als je 50 bent, vergt meer dan alleen de sportschool. Aniston gaat ook regelmatig naar de spa, er wordt gezegd dat ze tijdens sommige sessies wel vier uur in de spa doorbrengt om de volledige verwennerij te krijgen.

Voor Jen is een bezoek aan de spa als een cheat-ma altijd; het is een must ten minste een keer per week.

7 Eiwitshakes

Sommigen zijn bang om eiwitten in te nemen vanwege de angst om op te bouwen, dat is meer afhankelijk van de totale calorieën, onthoud mensen. Jen weet het heel goed en volgens haar interview met Shape zal ze 's ochtends genieten van een eiwitshake als ze niet aan het vasten is;

Ik maak een snelle shake met eiwitpoeder, spinazie, macapoeder, bessen en vitamine C-poeder dat ik erin doe, dat is best goed.

6 Yoga

Volgens de yoga-instructeur van Jen bestonden haar sessies meestal uit 30 minuten spinnen gevolgd door enkele diepe yoga-oefeningen gedurende 40 minuten.

Aniston was hoog in yoga en woonde op een gegeven moment wel vijf sessies per week bij. Aangezien ze tegenwoordig circuittraining doet, is dat minder geworden.

5 Smoothie Life

Jen is dol op smoothies, of het nu 's ochtends is, 's middags als tussendoortje of' s avonds wanneer de trek begint; Aniston vindt het heerlijk om deze route op de reguliere weg te gaan.

Een van haar huidige favoriete smoothies is selderijsap, wat ook een grote trend lijkt te zijn bij andere celebs, waaronder Kylie Jenner en zoveel anderen.

4 Dieet boordevol gezonde vetten

Jen draait helemaal om de gezonde vetten, die het grootste deel van haar dieet in beslag nemen. 's Ochtends na een training heeft ze meestal een ei.

Een rijke vetbron, de avocado is ook opgenomen in het dieet van Jen. Meestal vergezelt ze dat samen met een salade en een bepaald mager eiwit.

3 Lichaamsgewicht Oefeningen

Samen met gewichten neemt Jen veel lichaamsgewichtoefeningen op in haar rotatie.

Een van haar favorieten, volgens haar trainer, is de plank, die niet alleen de buikspieren opbouwt, maar al met al een serieuze hoeveelheid kernkracht vereist. De medicijnbalworp en gevechtstouwen behoren ook tot de toptrainingen van Jen.

2 Fitnesslessen

Jen houdt er ook van om regelmatig lessen te volgen - ze heeft er een beschreven die ze onlangs is gaan volgen. Dit is wat ze tegen Shape zei;

“Ik volg de les Taryn Toomey's The Class, waar ik verliefd op ben omdat het een soort fantastische bewegende meditatie is. Je ha alt je emoties eruit, je psyche wordt schoongemaakt, je lichaam gaat zweten - het controleert veel vakjes. Dus dat is er een waar ik nu erg van hou.”

1 Dingen vers houden

We horen dit van veel beroemdheden, ze houden ervan om dingen interessant te houden en hun trainingsroutines aan te passen. Dat is ook het geval voor Jen, die haar aanpak gewoonlijk regelmatig verandert.

Vanaf nu is Aniston volop bezig met interv altraining. Vlak daarvoor was yoga haar favoriete activiteit. Dingen vers houden is vooral belangrijk als het gaat om de algehele levensduur.

Bronnen – Shape, Marie Claire &Women's He alth

Aanbevolen: