15 Cringeworthy Harry Potter-speelgoed dat echt is gemaakt

Inhoudsopgave:

15 Cringeworthy Harry Potter-speelgoed dat echt is gemaakt
15 Cringeworthy Harry Potter-speelgoed dat echt is gemaakt
Anonim

Het magische universum van Harry Potter lijkt een eigen leven te zijn gaan leiden, en zijn populariteit vertoont geen tekenen van vertraging op korte termijn. Hoewel de belangrijkste boeken zijn gekomen en verdwenen, worden er nog steeds nieuwe films uitgebracht, en we kunnen een bijna eindeloze stroom van producten en releases verwachten terwijl JK Rowling haar creatie blijft verzilveren. En waarom zou ze niet? Deze auteur heeft met succes een hele generatie geïnspireerd om zich te verliezen in de magische ervaring van lezen. Dit is geen sinecure in het huidige tijdperk van Fortnite, iPhones en Netflix.

Maar soms kan Harry Potter-speelgoed een beetje te ver gaan. Soms steken ze de grens over naar een serieus cringey-territorium. Als je hier een paar duidelijke voorbeelden van wilt, kijk dan eens naar onze lijst met 15 Cringeworthy Harry Potter-speelgoed dat echt is gemaakt.

15 Trillende bezem

Afbeelding
Afbeelding

Er is een reden waarom dit cringey Harry Potter-speelgoed bovenaan onze lijst staat. Het is waarschijnlijk een van de meest beruchte Harry Potter-speelgoed ooit gemaakt. De "vibrerende bezemsteel" was zo'n duidelijk slecht idee, we hebben geen idee hoe deze sleep het zelfs in de winkelrekken heeft gehaald.

Miljoenen kinderen gingen blij naar huis met hun gloednieuwe trillende bezemstelen, en het duurde niet lang voordat ouders beseften hoe vreemd dit hele idee was. De recensies begonnen binnen te stromen. De internetspot groeide. En al snel werd de trillende bezemsteel uit de productie gehaald.

14 Harry Potter toiletbril

Afbeelding
Afbeelding

Hier is nog een gimmick-item dat duidelijk bedoeld was als een grapje. Hoewel het zichzelf zeker niet al te serieus neemt, verandert het nog steeds niets aan het feit dat het ook erg cringey is. Het is tenslotte maar een impulsartikel dat mensen geacht worden te kopen zonder er echt over na te denken.

Het bord verwijst duidelijk naar de ondergrondse toiletten van Whitehall, die dienst deden als toegang tot het Ministerie van Toverkunst. Het lijkt gewoon een beetje goedkoop, en waarschijnlijk haal je deze sticker al na een paar weken van je toilet. Zelfs Fred en George zouden waarschijnlijk geeuwen als ze dit grappige item zouden zien.

13 Gemonteerd hoofd van Dobby

Afbeelding
Afbeelding

Laten we eerlijk zijn - vrijwel elk Dobby-gerelateerd product zal behoorlijk raar zijn. Ik bedoel, kijk eens naar deze man… Als hij niet in een kinderfranchise zat, zouden we hem helemaal kunnen voorstellen als een Saw-achtige horrorantagonist.

Een van de vreemdste Harry Potter-producten die we hebben gevonden, was een opgezette Dobby-kop. Ja, het idee is dat je Dobby aan de muur monteert - net als een hert of een eland. Misschien is dit product niet per se cringey … maar het is absoluut vreemd. Tenzij, natuurlijk, het jagen op huiselfen op een bizarre magische safari jouw idee van een leuke tijd is.

12 Dit

Afbeelding
Afbeelding

bigcartel.com

Hier is het - de meme, de legende, het onmiskenbare… Ja, we hebben het over de Harry Potter Sonic-rugzak. Reis naar een aantal Aziatische landen en je zult veel van dit soort dingen zien. Het doel is om een product te verfraaien met zoveel mogelijk bekende Engelse uitdrukkingen en stripfiguren, en het resultaat is… Nou, het is prachtig.

We gaan niet eens liegen. Dit is niet cringy. Dit is kunst. We zijn er vrij zeker van dat we namens iedereen spreken als we zeggen dat we trots zouden zijn om deze rugzak voor onszelf te bezitten. En als je een fan bent van Harry Potter, Sonic the Hedgehog en politiek, dan is deze rugzak een droom die uitkomt.

11 Harry Potter en luipaard lopen naar de draak

Afbeelding
Afbeelding

Zelfs de meest doorgewinterde Harry Potter-fans weten misschien niets van het vergeten, negende Harry Potter-boek - het boek dat je in geen enkele bibliotheek of boekhandel zult vinden. Ja, we hebben het over Harry Potter en Leopard Walk Up To Dragon. Dit Chinese boek is ongetwijfeld een van de grootste literaire prestaties in de geschiedenis van de mensheid en was zijn tijd waarschijnlijk ver vooruit.

Vanwege enkele kleine juridische problemen en een totaal onverdiende rechtszaak, werd dit boek snel uit de schappen gehaald om nooit meer gezien te worden. Hier is een vertaald fragment uit deze baanbrekende roman: "[Harry] lag in de porseleinen kuip van hoge kwaliteit en veegde onophoudelijk zijn gezicht af. In zijn gedachten was er niets anders dan Dirks dikke gezicht, zo dik als het dikke achterste van zijn tante Petunia."

10 Harry Potter-elleboogpatches

Afbeelding
Afbeelding

Eén vraag: waarom? Ik bedoel, zeker - je zou wat flair aan je blazer kunnen toevoegen met deze elleboogpatches met Harry Potter-thema. En duidelijk heeft iemand ijverig gewerkt om deze geweldige gebreide items te produceren. Maar zijn ze echt nodig? Gaat dit niet een beetje te overboord.

En tenslotte vertonen deze elleboogpatches slechts een zeer vage gelijkenis met het gezicht van Harry Potter. In feite lijkt de foto meer op een stomende h alter… of een maansikkel die opkomt boven een brug.

9 Harry Potter-aanwijzing

Afbeelding
Afbeelding

Ok, we weten dat Clue behoorlijk intens kan worden. Het is tenslotte een mysteriespel dat alle spelers echt kan testen terwijl ze proberen de puzzel op te lossen. Maar een Harry Potter-versie lijkt deze intensiteit een beetje te ver door te voeren. Kijk maar naar de foto's! Dit lijkt meer op een Dark Souls-achtige RPG dan op een gezinsvriendelijk bordspel.

Misschien is deze versie van Clue het beste sinds gesneden kaas. Maar voor zover we kunnen nagaan, is dit gewoon weer een poging om een winstgevende franchise te verzilveren, zonder echt iets nieuws en authentieks terug te geven.

8 Harry Potter Fidget Spinner

Afbeelding
Afbeelding

Laten we het afsluiten met een van de meest griezelige speeltjes die we in lange tijd hebben gezien: fidget spinners. Waarom zijn deze dingen ooit populair geworden? Wie weet. Aan het eind van de dag is deze trend zo goed als aan ons voorbijgegaan en is de wereld er een stuk beter van geworden. Op een gegeven moment werden fidget spinners gebrandmerkt met vrijwel elk logo en elke franchise die je maar kunt bedenken, en Harry Potter was geen uitzondering.

Deze Harry Potter-fidget-spinners waren haastig versierd met verschillende Hogwarts House-kleuren en werden massaal verkocht. Als je een Harry Potter-fan bent en je houdt van fidget-spinners, dan is dit het speelgoed voor jou. En als je plezier met ze had, wie zijn wij dan om te oordelen?

7 Harry Potter maakt en bak pannenkoeken

Afbeelding
Afbeelding

Wat maakt deze pannenkoeken zelfs in de verste verte Harry Potter-gerelateerd? Zijn ze op smaak gebracht met boterbier? Zijn ze gemaakt van drakenbotten? Of misschien laten ze je in een boeman veranderen? Nee, dit is weer een voorbeeld van een bedrijf dat schaamteloos een gevestigde franchise verzilvert.

Oh ja - er zit een Harry Potter-kaart in. Best cool, toch? Nou, sommige kinderen vonden het misschien leuk om ze te verzamelen of te ruilen … Of zoiets. We zijn echt dol op het lettertype dat wordt gebruikt voor de woorden "Traditionele pannenkoek" op de doos. Super tovenarij.

6 Harry Potter Lush-producten

Afbeelding
Afbeelding

Iedereen lijkt zijn eigen mening te hebben over het beroemde schoonheids-/zeepbedrijf Lush. Het is waar dat ze een aantal behoorlijk interessante producten maken, en ze richten zich zeker op ethische productie en natuurlijke ingrediënten. Die-hard Lush-fans zullen zich waarschijnlijk de Harry Potter-collab herinneren die een jaar net op tijd voor Kerstmis kwam.

Maar aan het eind van de dag kwam het er een beetje chagrijnig uit. Het leek alsof Lush probeerde geld te verdienen met een franchise waar vrijwel iedereen van hield. En in werkelijkheid waren de producten sowieso maar vaag gerelateerd aan de Harry Potter-wereld.

5 Harry Potter Parfum

Afbeelding
Afbeelding

behance.net

Ooit naar de slaapzaal van Griffoendor willen ruiken? Wacht … hoe ruikt de slaapzaal van Griffoendor zelfs? We weten het eigenlijk niet. Maar als je daar achter wilt komen, kun je jezelf altijd sprayen met dit speciale Harry Potter-parfum. Er is een geur voor elk Hogwarts-huis.

Als we moesten raden, zouden we waarschijnlijk zeggen dat de leerlingenkamer van Griffoendor ruikt naar een mengsel van zweterige Zwerkbalblokken, uilenpoep, kattenbakken en misschien een paar mysterieus kokende drankjes. Maar goed, dat zijn wij alleen.

4 Harry Potter verzamelaarsstenen

Afbeelding
Afbeelding

Hier is niets te zien - gewoon weer een duidelijke poging om geld te verdienen aan een enorm succesvolle kinderromans. Wat zijn eigenlijk "verzamelstenen" eigenlijk? Nou, ze zijn precies zoals ze klinken - niets minder, niets meer. Gewoon een stel verdacht plastic ogende stenen bedrukt met verschillende logo's en woorden. Waarom iemand deze dingen zou willen verzamelen, gaat ons volledig te boven - maar ja, wie zijn wij om te oordelen. Waarom zijn ze kribbig? Nou, het zijn rotsen… Letterlijk… Rotsen.

3 Harry Potter-kaarsen

Afbeelding
Afbeelding

Vergelijkbaar met Harry Potter-parfum, worden deze kaarsen verondersteld om je te helpen enkele van de meest iconische geuren uit het Harry Potter-universum te creëren in het comfort van je eigen huis. Bekijk Etsy en je zult zien dat er verrassend veel bedrijven zijn die kaarsen met Harry Potter-thema aanbieden. Eerlijk gezegd zijn dit waarschijnlijk enkele van de minst cringey-producten op deze hele lijst. Er heeft tenminste iemand moeite gedaan om ze te maken.

2 Harry Potter sorteerhoed geëtste rots

Afbeelding
Afbeelding

Als Harry Potter-verzamelaarsstenen niet genoeg voor je waren, kun je je magische stenencollectie altijd afmaken met deze ultrazeldzame, ultramoderne Sorting Hat-rots. Zoals je kunt zien, is er veel moeite gestoken in het etsen van deze rots met een waarschijnlijk niet-gelicentieerd Harry Potter-logo.

Eerlijk gezegd had de steen waarschijnlijk meer waarde voordat hij haastig werd gebrandmerkt met dit bedrijfslogo. Ik bedoel, je zou tenminste een gewone steen in je Zen-tuin kunnen zetten of zoiets.

1 Hagrid's Lantaarn

Afbeelding
Afbeelding

Blader door verschillende eCommerce-winkels en u zult geen tekort aan Harry Potter-producten vinden die uw aandacht kunnen trekken. Je zou kunnen uitgeven aan de wandelstok van Lucius Malfidus… Of misschien koop je een replica van Hermoine's toverstok… Of misschien koop je je eigen Time-Turner! Allemaal erg coole opties.

Of je zou Hagrids lantaarn kunnen kopen. Een beetje een teleurstelling in vergelijking met de producten die we hebben vermeld, vind je niet? We kunnen ons niet eens herinneren dat hij zelfs maar een lantaarn gebruikte… het is zeker niet zo iconisch als sommige andere items. Als iemand deze lantaarn in je huis zou zien zitten, zouden ze niet meteen zeggen: "Oh mijn god, het is Hagrid's lantaarn!"

Aanbevolen: