Alles wat de moeite waard is om te weten over de grootste filmrollen van Brad Pitt

Inhoudsopgave:

Alles wat de moeite waard is om te weten over de grootste filmrollen van Brad Pitt
Alles wat de moeite waard is om te weten over de grootste filmrollen van Brad Pitt
Anonim

Sommige acteurs komen hard op het toneel en verdwijnen dan snel in de vergetelheid of branden zichzelf gewoon op. Brad Pitt was een groot probleem toen hij voor het eerst werd voorgesteld aan het publiek, maar hij is een acteur die blijft bewijzen dat hij zijn vak respecteert en zich in zijn uitvoeringen stort. Sinds het debuut van Brad Pitt heeft elk decennium tal van uitdagende en interessante uitvoeringen van de acteur te zien gegeven.

Brad Pitt weet wanneer hij tegen type moet spelen en de risico's die hij neemt hebben ervoor gezorgd dat hij vaak de aandacht trok van de Academy Awards. Het feit dat Pitt pas onlangs zijn eerste Oscar heeft ontvangen, is het bewijs dat hij nog lang niet voorbij is en dat er nog jaren van sterke optredens zullen komen van deze indrukwekkende acteur. Brad Pitt is een cruciaal onderdeel geweest van een aantal fantastische films, maar de geheimen achter die films kunnen het publiek helpen ze in een heel nieuw licht te waarderen.

15 Once Upon A Time In Hollywood's Ending werd geheim gehouden voor het grootste deel van de crew

Once Upon A Time…In Hollywood heeft een letterlijk explosieve slotact die een aantal zeer verrassende beslissingen neemt. Indiewire meldt dat Tarantino niet wilde dat zijn conclusie zou worden uitgelekt of verpest, dus hield hij het geheim voor vrijwel iedereen behalve Brad Pitt en Leonardo DiCaprio. Vele anderen werden pas kort voor het filmen op de hoogte gebracht en het werd weggelaten uit de scripts die aan iedereen werden gegeven.

14 Brad Pitts grillige toespraak in 12 apen werd bereikt door zijn sigaretten te nemen

Brad Pitt doet geweldig werk in de rol van Jeffrey Goines in 12 Monkeys, maar het personage heeft een zware mentale belasting en regisseur Terry Gilliam wist niet zeker of Pitt dat met succes zou kunnen uiten. Gilliam was klaar om Pitt naar een logopedist te sturen om de vocale tics te verhelpen, maar uiteindelijk hoefde hij alleen maar Pitts sigaretten te nemen en ontwikkelde hij de grillige spraakpatronen, zegt Mental Floss.

13 Brad Pitts pakken in brand na het lezen moesten opzettelijk slecht passen

Brad Pitt belichaamt meestal een bepaald niveau van charme dat hij de meeste outfits er goed uit laat zien, zelfs als dat niet de bedoeling is. Dit was een probleem in de Coen Brothers-foto Burn After Reading, waar hij er slecht uit zou zien in goedkope pakken. Toen de goedkope pakken er nog goed uitzagen bij Pitt, moesten ze hem opzettelijk niet passend maken om te compenseren, volgens GQ.

12 Brad Pitt weigerde Se7en te maken als het einde ervan was veranderd

Se7en is een ongelooflijk donkere en nihilistische film, maar dat is het hele punt en het blinkt uit in dat niveau van verdorvenheid. De film markeert een van Brad Pitt's eerste grote rollen en toen producenten zich zorgen maakten over het donkere einde van de film, drong Pitt terug op eventuele wijzigingen. Pitt zei dat hij de film zou verlaten als het einde in gevaar zou komen en dit hielp enorm bij het onveranderd blijven van de film.

11 Brad Pitt's make-up in het merkwaardige geval van Benjamin Button duurde meer dan vijf uur

The Curious Case of Benjamin Button is een grote film voor zowel Brad Pitt als zijn regisseur, David Fincher, maar het is ook een gelegenheid waar Pitt zware make-up moet ondergaan om de ongelooflijke transformatie van Benjamin Button te bewerkstelligen. Het kwam op het punt dat Pitt elke dag vijf uur in de make-upstoel zat, een zeer uitgebreide procedure voor hem, maar een resultaat dat er ongelooflijk uitziet.

10 Once Upon A Time In Hollywood Sluit LA's Hollywood Freeway af

De Hollywood Freeway in Los Angeles is een enorm stuk weg en tot Once Upon A Time… In Hollywood was het nog nooit eerder volledig afgesloten geweest voor een film. Tarantino eiste evenveel om een van de glorieuze rijscènes tot leven te brengen en hij liet het 's middags twee uur stilleggen, zodat hij de snelweg kon vullen met historische auto's en het gebruik van visuele effecten kon vermijden, meldt Vulture.

9 Brad Pitt's Inglourious Basterds en True Romance Characters zijn verwant

Quentin Tarantino heeft een echt talent voor het verbinden van de universums tussen zijn films en met leuke grappen tussen zijn films. Inglourious Basterds heeft hier een bijzonder leuk voorbeeld van met het personage van Brad Pitt, luitenant Aldo Raine. Door de verbanden die tussen de films worden gelegd, blijkt dat Raine eigenlijk de overgrootvader is van Floyd, Pitts onbeduidende personage uit True Romance, waarvan Tarantino het script schreef.

8 De meeste van de 12 cast van apen hebben loonsverlagingen ondergaan

12 Monkeys is een van de meest gevierde films van Brad Pitt en een van de beste films van Terry Gilliam. Gilliam werd gedwongen om de film met een kleiner budget te maken en als gevolg hiervan nam het grootste deel van de cast loonsverlagingen om met Gilliam te kunnen werken. Bruce Willis was hiervan het meest extreme geval en hij werd pas betaald nadat de film uitkwam, meldt Variety.

7 Er werd enorm gegokt tijdens Ocean's Eleven

Steven Soderbergh heeft met zijn Ocean's Trilogy een hele leuke serie films gemaakt. De films draaien om enkele van Hollywood's grootste spelende extravagante oplichters, maar er gebeurde ook een hoop gokken en wedden buiten de camera. George Clooney verloor blijkbaar 25 blackjack-handen op rij, maar Brad Pitt was een van de sterkste spelers van het stel.

6 Brad Pitt had armoperatie nodig door een ongeval in Se7en

Een deel van de manier waarop Se7en zo'n spannende rit maakt, is dat de rechercheurs echt gemotiveerd zijn om deze seriemoordenaar te pakken te krijgen. Pitt gooit alles in deze uitvoering en tijdens een van de achtervolgingsscènes waarin hij John Doe achterna rent in de regen, viel Pitt, sloeg zijn arm door de voorruit van een auto en moest geopereerd worden. Vreemd genoeg werd het intense incident eigenlijk verwerkt in de rest van de film.

5 Brad Pitt wees de overledene af om in Babel te spelen

The Departed is een van de meest gevierde films van Martin Scorsese in de latere stadia van zijn carrière en Brad Pitt zou oorspronkelijk de hoofdrol spelen. Toen de gelegenheid zich echter voordeed om met Alejandro González Iñárritu aan Babel te werken, stopte hij met The Departed, hoewel hij nog steeds als producer op de film bleef.

4 Eli Roth schoot de film-in-een-film in Inglourious Basterds

Inglourious Basterds bevat beelden van een propagandafilm genaamd "Nation's Pride" die in een theater wordt afgespeeld. Dit is geen echte film, maar iets dat werd opgenomen door Tarantino's vriend en acteur in de film, Eli Roth. Roth's short komt op iets meer dan vijf minuten, maar het pronkt met zijn sterke technische oog dat hem in zijn eigen films heeft geholpen.

3 Brad Pitt's laatste peptalk met DiCaprio in Once Upon A Time was ad-Libbed

Een van de beste dingen aan Once Upon A Time…In Hollywood is de liefdevolle en oprechte vriendschap tussen Pitt en DiCaprio's Cliff Booth en Rick D alton. De laatste bemoedigende woorden die Cliff zegt om het vertrouwen van zijn vriend te versterken, waren niet alleen geïmproviseerd door Pitt, maar eigenlijk gebaseerd op een waargebeurd verhaal, volgens EOnline.com. Toen hij een jonge acteur was in de jaren '90 en net begon, kreeg hij hetzelfde te horen.

2 12 apen konden niet worden gemaakt zonder Bruce Willis

Regisseur Terry Gilliam kwam op 12 Monkeys na zijn zeer onaangename ervaring om Brazilië voor Universal te maken, die de film tegen zijn wil monteerde. Gilliam was vastbesloten om de final cut te krijgen voor 12 Monkeys, maar NY Times meldt dat hij Bruce Willis moest inhuren om een sterk openingsweekend te garanderen om dat te laten gebeuren.

1 Inglourious Basterds had Quentin Tarantino meer dan tien jaar nodig om te schrijven

Quentin Tarantino is een regisseur die zijn ideeën graag in de loop van de tijd laat herkauwen en langzaam laat groeien en evolueren. Inglourious Basterds was een van Tarantino's grootste inspanningen en hij had meer dan tien jaar aan het script gewerkt voordat het uiteindelijk in productie ging. Grote passages en subplots van de film werden na verloop van tijd verwijderd (en zelfs beschouwd als omgezet in hun eigen films). Veel van Tarantino's projecten zijn in de loop van de tijd geëvolueerd, maar dit voelt als het meest drastische voorbeeld.

Aanbevolen: