Kanye West en Kid Cudi's recente vete, verklaard

Inhoudsopgave:

Kanye West en Kid Cudi's recente vete, verklaard
Kanye West en Kid Cudi's recente vete, verklaard
Anonim

Kanye West is de laatste tijd schurkenstaten geworden op Instagram en eist van Billie Eilish om zich te verontschuldigen bij Travis Scott voordat hij optreedt op Coachella en meedogenloos aanv alt Pete Davidson, die nu verkering heeft met Ye's vervreemde vrouw, Kim Kardashian Maar net toen je dacht dat de rapper het belachelijke hoogtepunt had bereikt toen hij beweerde dat Davidson met Hillary Clinton uitging, kapt hij nu zijn vriend en oude medewerker af Kid Cudi "omdat hij bevriend is met je weet met wie."

Kanye West en Kid Cudi's Friendship Timeline

Het paar ontmoette een paar jaar eerder voordat Cudi tekende bij West's G. O. O. D. Muzieklabel in 2008. Het jaar daarop was de laatste te zien in de eerste single Make Her Say van het album Man on the Moon: The End of Day waarmee Cudi's carrière werd gelanceerd. In 2013 verliet de hitmaker Day 'N' Nite het label van West. Hij verklaarde ook dat hij op goede voet vertrok. "Man, alles is cool," zei Cudi toen.

"Alles is vrede met iedereen op het label," vervolgde hij. "Er zijn nooit problemen geweest, maar ik kondig aan dat ik niet langer op G. O. O. D. Music zit." Cudi voegde eraan toe dat hij en West allebei verschillende richtingen op gingen. Maar in 2014 uitte Cudi zijn afkeuring van West met zijn vocalen op Guilt Trip op het Yeezus-album. "De zang die ik op dat nummer deed was een paar jaar oud. Ik ben vergeten welke sessie het was, maar het was slechts een verwijzing", onthulde Cudi. Hij wist niet dat zijn stem in de track zat totdat fans hem er op Twitter over bleven zoemen.

In het begin was hij 'gevleid', maar later realiseerde hij zich dat het niet cool was van Ye. "Toen begon ik er meer over na te denken", zei hij. "Het was als: 'Waarom bel je me niet en laat ik me daarheen komen en het geven? Waarom zou je me te weinig gebruiken? Waarom zou ik vier maten zang gebruiken om mijn fans te laten denken dat dit een legitieme Kid Cudi-functie op dit nummer is en dat is het ook' t?'"Sindsdien sloegen hij en West elkaar op Twitter en maakten ze het uiteindelijk goed op het podium tijdens de Saint Pablo Tour van laatstgenoemde in september 2016.

Kanye West begon rundvlees met Kid Cudi via Instagram Post

Het begon met West die publiekelijk aankondigde dat hij Cudi uit Donda 2 zou laten vallen. "Alleen zodat iedereen weet dat Cudi niet op Donda zal zijn omdat hij bevriend is met jou, weet met wie," kondigde West aan op een handgeschreven briefje. "We spreken nu allemaal in de taal van Billie [Eilish]." Zoals gewoonlijk heeft de hitmaker van Gold Digger het bericht nu verwijderd. In een aparte post plaatste West een foto uit 2019 van hem met Timothée Chalamet, Cudi en Davidson die was gemarkeerd met een rode x. "Ik wilde gewoon dat mijn vriend mijn rug had… Het mes gaat er gewoon dieper in", schreef hij in het bijschrift.

West legde ook uit dat het laten vallen van Cudi van zijn volgende album "groter is dan muziek" en gaat over het redden van zijn gezin. "Ik ben erg gemeenschapsgericht… ik hou van mijn vrienden… ik hou van mijn familie… De reden dat ik Cudi vroeg om op zijn minst met Skete [Davidson] te praten, is omdat Cudi het jarenlang altijd deed lijken alsof ik het was en hij tegen iedereen," schreef de Flashing Lights-rapper op Instagram."Nu ik voor mijn familie vecht, staat hij niet aan mijn zijde… Dit is groter dan muziek."

Wat was de reactie van Kid Cudi op Kanye West?

Cudi hield zijn reactie niet in. "Jammer dat ik niet op je album wil staan, u f----n dinosaurus hahaha ?," schreef hij bij de opmerkingen. "Iedereen weet dat ik het beste aan je albums ben geweest sinds ik je heb ontmoet. Ik bid voor je broer. ?" De Erase Me-hitmaker voegde eraan toe dat hij en West al eerder hadden gesproken over de Donda-samenwerking.

Cudi beschuldigde vervolgens zijn voormalige medewerker van het omdraaien van het verhaal. "We hebben hier weken geleden over gesproken," sloeg hij terug naar Ye. "Je bent een idioot omdat je het script omdraait en deze leugen plaatst om op internet te kijken. Je bent geen vriend. Tot ziens."

Cudi was zelfs dankbaar voor de ruzie. "Oh man, ik ben te gezegend?," zei hij in een aparte tweet gevolgd door: "God opent de deur zodat de verkeerde mensen je leven kunnen verlaten. De rapper reageerde ook op fans die meededen aan het drama. Een netizen schreef: "Het is het niet waard om een vriendschap over een man te verliezen. Als hij niet de grotere persoon kan zijn dan stel ik voor dat je hem laat. hij is sowieso vervelend." Cudi citeerde de tweet en zei: "Zeer."

Maar toen hij het Sofi-stadion verliet na de Super Bowl, haalde hij uit naar paparazzi die vroegen of hij "woorden voor Kanye" had. Cudi zei boos tegen de pap dat hij "gewoon moest gaan."

Aanbevolen: