15 Vragen die de kantoorfans nog steeds stellen

Inhoudsopgave:

15 Vragen die de kantoorfans nog steeds stellen
15 Vragen die de kantoorfans nog steeds stellen
Anonim

Wat The Office zo speciaal maakte, was het droge gevoel voor humor van de cast, samen met het medeleven dat fans hadden voor de vele personages. Je kon de hele nacht lachen om een personage, maar je hield altijd van ze, ja, zelfs Toby. Het was niet perfect, er waren veel fouten en plotgaten in de show, maar het was gewoon het plezier om te kunnen lachen om de medewerkers van Dunder Mifflin.

Wat de show nog leuker maakt, is de relatie tussen de cast-off camera te zien. Alleen al tussen Kelly Kapoor en Ryan Howard waren er zoveel dingen achter de schermen aan de hand met hun relatie. The Office zal voor altijd een klassieker blijven, en omdat we zoveel tijd hebben om afleveringen opnieuw te bekijken, zijn er enkele vragen die fans van de show graag willen weten van de makers van de show.

15 Wat deed Michael Scott tussen het verlaten van de bruiloft van Dunder Mifflin en Dwight?

We weten dat Michael Scott besloot om verder te gaan met zijn toekomstige vrouw Holly nadat hij Dunder Mifflin had verlaten, maar wat gebeurde er in die periode vanaf zijn vertrek tot hij Dwights bruiloft bereikte? Wanneer Michael terugkeert voor de laatste aflevering van The Office, is er niet echt veel uitleg over Michaels leven nadat hij het iconische papierbedrijf verliet.

14 Waar was Holly tijdens de bruiloft van Dwight?

Een nog diepere vraag die fans hebben, is waar Holly was tijdens de bruiloft van Dwight. Hoewel Holly niet zo close was met Dwight zoals Michael, is het vrij standaard dat mensen een date hebben voor een bruiloft, vooral de beste man. Echte fans van de show weten dat Michael de bruiloft van Dwight gewoon niet zou missen, maar je moet je afvragen waar Holly was.

13 Wie was de Scranton Strangler?

Gedurende de hele show hebben we veel over de Scranton Strangler gehoord, maar zijn er nooit achter gekomen wie het was. Het werd een van de plotgaten die niemand ooit echt opmerkte omdat het cool leek dat hij onbekend was. Het zou leuk geweest zijn om te weten wie dit personage was tijdens de show, met geruchten dat het Dwight, Creed of zelfs Toby zou kunnen zijn.

12 Waarom hebben producenten Steve Carell niet opnieuw getekend voor seizoen 8 en 9?

Hier wordt het een beetje plakkerig. Steve Carell tekende zeven seizoenen van The Office, en er waren geen discussies om hem terug te brengen naar de show. Carell maakte niet bekend dat hij terug wilde naar de show, wat zijn exit mogelijk naar voren heeft geduwd. Een miscommunicatie heeft Michael Scott in feite van The Office gehaald.

11 Blijft Michael met Jan praten over de baby?

Arme Michael, die dacht dat Jans baby ook van hem was. Dat was het niet, maar zelfs met een hoop bewijs, ging Michael verder alsof het zijn kind was. Hij had zelfs geen respect voor Holly toen Jan de baby naar kantoor bracht, omdat hij niet wilde dat ze onzeker werd. Na dit incident verdwijnt Jan min of meer, maar verdwijnt hun relatie ook als vrienden?

10 Waarom ontmoeten we Michaels moeder nooit?

Tijdens de show blijft Michael Scott praten over zijn familie, inclusief zijn moeder. We horen zelfs van zijn moeder aan de telefoon in één aflevering, maar we ontmoeten haar nooit. Je zou denken dat we uiteindelijk Michaels moeder zouden ontmoeten, als je bedenkt hoeveel hij over haar praat. Het zou komisch zijn geweest om hun dynamische face-to-face te zien.

9 Waarom heeft Ed Helms de helft van het laatste seizoen gemist?

Nadat Michael Scott The Office had verlaten, leken ze geen richting te hebben, maar Andy Bernard werd de nieuwe manager van Dunder Mifflin. Hij miste echter de helft van seizoen negen, omdat hij op vakantie was met zijn broer. Er werd aangekondigd dat Ed Helms bezig was met het filmen van The Hangover Part III, maar het is raar dat ze zich aan hem zouden binden als hij andere projecten had.

8 Heeft Pam ooit contact gehad met de cameraman?

Hoewel fans dol waren op de aflevering 'Klantenloyaliteit', waren er waarschijnlijk veel fans die ook twijfelden aan Pam's relatie met de cameraman. Hoewel hij er voor Pam was, kwam het op het punt dat we dachten dat Pam Jim bedroog. We zien het nooit voor de camera, maar het is een geldige vraag over wat er buiten de camera is gebeurd.

7 Was de relatie tussen Pam en Jim altijd het plan?

Terug naar gelukkige dagen, hoe kon je niet van de relatie tussen Jim en Pam houden? Jim was altijd verliefd op Pam en het leek alsof Pam geïnteresseerd was, ondanks dat hij verloofd was met Roy. In seizoen 4 wordt eindelijk onthuld dat de twee collega's aan het daten zijn. Het werd perfect gespeeld, maar was dat altijd het plan voor hen om uiteindelijk te daten en te trouwen?

6 Waarom haatte Charles Miner Jim?

Charles Miner komt binnen en dat is voorlopig zo'n beetje het einde van Jim. Jim was altijd een geliefd personage uit de serie, maar Miner mocht hem echt niet. Er was geen reden, maar hij gelooft dat Dwight Schrute de nee zou moeten zijn. 2 op kantoor. Jim probeerde Charles Miner leuk te vinden, maar het lukte nooit, omdat Dwight altijd de favoriet was.

5 Waarom heeft Robert California Dunder Mifflin aan David Wallace verkocht?

Er zijn een aantal personages die The Office nooit had moeten weggooien, en David Wallace was er een van. Robert California neemt uiteindelijk Dunder Mifflin over en wordt deze zeer vreemde eigenaar, met een rare persoonlijkheid. Uiteindelijk is David Wallace ervan overtuigd het bedrijf terug te kopen. Maar het bedrijf moet te koop zijn voordat iemand het kan kopen, dus waarom besloot Robert willekeurig om het op te geven?

4 Wat wilden de militairen met Davids Suck It-idee?

Op de een of andere manier werd David Wallace een stiekem geweldig personage dat niemand de eer geeft. Het voelde altijd geweldig om te weten dat er een heel belangrijke, normale man in het bedrijf was die toezicht hield op de Scranton-vestiging. Maar het was nog grappiger om te weten dat een man die net zo normaal is als hij, een apparaat zou maken om speelgoed op te zuigen. Om het nog vreemder te maken, waarom wilde het leger zijn productidee?

3 Waarom had de vergaderruimte soms een lange tafel, maar in andere scènes vol stoelen?

Waarom had de vergaderruimte altijd een andere opstelling? Er waren kamers gevuld met stoelen, of een enorme tafel, of soms niets. Er was geen duidelijke ruimte waar alles kon worden opgeslagen, en zelfs als, zou dat niet veel werk zijn voor een kantoor om constant te verhuizen? Dit was een van de tekortkomingen van de show die niemand leek te begrijpen.

2 Wat was de reactie van David Wallace op het document nadat hij had vernomen dat de papierfabriek van Michael Scott niets waard was?

Wat Michael Scott zo grappig maakt, is dat hij doet en zegt wat hij wil. Op een gegeven moment runde Michael Scott zijn eigen papierbedrijf in hetzelfde gebouw als Dunder Mifflin. Op een gegeven moment zorgde het bedrijf ervoor dat Dunder Mifflin geld verloor, maar ze waren niets waard. Hoe had David Wallace kunnen reageren toen hij dat hoorde?

1 Wat zijn precies de verantwoordelijkheden van Michael?

Michael Scott is misschien wel de grootste baas in de geschiedenis van de bazen, maar we begrijpen nog steeds niet welke verantwoordelijkheden hij moest hebben. Op een gegeven moment hebben we enig begrip van wat iedereen in The Office zou moeten doen, maar behalve het ondertekenen van papieren en occasionele verkoopgesprekken, wat waren de taken van Michael Scott?

Aanbevolen: