Big Bang Theory: 20 vragen die nog steeds onbeantwoord zijn

Inhoudsopgave:

Big Bang Theory: 20 vragen die nog steeds onbeantwoord zijn
Big Bang Theory: 20 vragen die nog steeds onbeantwoord zijn
Anonim

Twaalf seizoenen lang keken fans hoe vier nerds en hun hete serveerster/aspirant-acteurbuur met elkaar omgingen. De populaire show zag 23,44 miljoen kijkers en 18 miljoen bekeken live, voor de laatste aflevering van een uur. Na 279 afleveringen werden deze personages een groot deel van de populaire cultuur. De show zou de nerdcultuur in alles hebben aangemoedigd en genormaliseerd, van de liefde voor sci-fi en stripboeken, bord- en videogames, en niet bang zijn om mensen te laten weten dat slim zijn geweldig is.

De show zou nog een seizoen lopen; ster Jim Parsons was echter niet bereid zich aan te melden voor een 13th seizoen. Nu de show is afgelopen, vragen fans zich af of een extra seizoen zou hebben geholpen om een aantal brandende vragen te beantwoorden die fans overal willen weten. Nu kijkers de tijd hebben gehad om het einde van Big Bang Theory te bekijken en te verwerken, zijn er veel dingen die niet zijn opgelost - waarschuwing, spoilers in het verschiet. Hier zijn 20 onbeantwoorde vragen van The Big Bang Theory.

20 Zal Raj ooit meer liefde vinden dan kaneel?

Afbeelding
Afbeelding

Het is teleurstellend dat een van de meest romantische hoofdrolspelers in de show geen romantiek heeft gevonden. Je zou gemakkelijk kunnen beweren dat het personage dat de meest persoonlijke groei heeft doorgemaakt gedurende de hele oerknal, Raj is. Hij ging van een verwende volwassene, levend van mama en papa, en kon niet eens met meisjes praten, naar iemand die zichzelf goed genoeg kent om weg te lopen als een relatie niet goed voelt.

19 Hoe gaat Penny om met moeder zijn terwijl ze niet eens kinderen wilde?

Afbeelding
Afbeelding

Veel mensen waren geïrriteerd dat Big Bang een groot deel van het laatste seizoen van de show besteedde aan het demonstreren van conflicten tussen Leonard en Penny en haar die kindvrij willen blijven. In de laatste aflevering onthulde Penny dat ze in verwachting was en er goed mee was. Deze onverklaarbare 180 viel niet goed bij veel mensen.

18 Zullen Bernadette & Howard eindelijk stoppen?

Afbeelding
Afbeelding

De meeste mensen willen waarschijnlijk niet dat hun relatie wordt beoordeeld op romantiek in de jaren dat ze heel kleine kinderen hebben, maar deze twee leken in de loop der jaren bijzonder ongelukkig. Niet dat dit ooit in de show is behandeld. Iets met de machtsverhoudingen in de relatie, zoals hoe Bernadette duidelijk gelooft dat ze gesetteld is, maar Howard mag doen wat hij wil, is niet houdbaar.

17 Heeft Penny een achternaam of lijkt ze op Cher?

Afbeelding
Afbeelding

De kans is groot dat als je een die-hard fan bent of een paar seizoenen van de show hebt gezien, je de achternamen van veel van de personages kent. Raad eens? Penny's achternaam wordt tijdens de show nooit onthuld. Acteur Kaley Cuoco zegt dat ze een idee in haar hoofd heeft van wat ze denkt dat Penny's achternaam zou moeten zijn, maar geniet van dit kleine geheim over haar karakter.

16 Zou Stewart succesvol kunnen worden?

Afbeelding
Afbeelding

Stewart kreeg in de loop van de show langzaam zijn leven weer op de rails. Toen de serie eindigde, was hij ingetrokken bij zijn vriendin Denise, die ook in zijn winkel werkt. Hopelijk kunnen deze twee samenwerken om een succesvol bedrijfsmodel te creëren waarmee hij kan winnen in liefde en een carrière.

15 Zal Sheldon blijven groeien?

Afbeelding
Afbeelding

Sinds de groei in 12 seizoenen plaatsvond, zijn de grote veranderingen in Sheldon Cooper voor sommigen misschien niet zo opvallend. Ga terug en bekijk hem in seizoen één om te zien of je er anders over denkt. De impact van zijn vrienden, familie en partner Amy heeft hem in de loop der jaren veranderd in een praktisch ander, beter mens.

14 Komt er een spin-off serie?

Afbeelding
Afbeelding

We maakten een paar seizoenen kennis met Young Sheldon voordat The Big Bang Theory ermee ophield, maar zou een andere spin-off werken? Op welke personages zou je je richten? Afgezien van Frasier, krijgen maar heel weinig andere shows spin-offs die bijna net zo succesvol zijn als de originele show, maar met de eigenzinnige personages op Big Bang hebben ze misschien een kans.

13 Gaan Sheldon en Amy een gezin stichten?

Afbeelding
Afbeelding

Sheldon en Amy (of Shamy, als je wilt) hebben al pseudo-opvoedtechnieken op hun vrienden geoefend in de vorm van een experiment, maar zullen ze kinderen krijgen? De onvoorspelbaarheid van kinderen zou door geen van beide potentiële ouders worden verwelkomd, maar man, ze zouden een aantal echt slimme kinderen maken. Ik ruik een spin-off in een decennium of zo, en jij?

12 Wie is de vader van Howard?

Afbeelding
Afbeelding

Howard werd met trots opgevoed door zijn alleenstaande moeder. Toen hij een oude brief van zijn lieve oude vader vindt, was het een emotionele episode die velen ertoe bracht zich af te vragen, wie is zijn vader? Hoewel Howard ervoor koos om niet actief naar zijn vader te zoeken, zal vader misschien ooit zijn pad kruisen. Misschien wil die lieve oude vader zijn kleinkinderen ontmoeten.

11 Wat volgt er voor de carrière van Amy en Sheldon?

Afbeelding
Afbeelding

Was de Nobelprijs het succeszwanenlied voor Sheldon en Amy of gaan ze door en doen ze meer? Na het bereiken van deze professionele mijlpaal is er weinig dat een van beide zou kunnen doen om te vergelijken. Misschien zullen ze hun inspanningen op andere dingen richten - Vlaggen met vrienden, Amy die een professionele harpiste wordt? The sky is the limit voor dit duo.

10 Hoe lang zal de lift werken en hoe zal hij kapot gaan?

Afbeelding
Afbeelding

In de laatste aflevering van de show zagen we de lift voor het eerst in werkende staat (afgezien van flashbacks van toen hij kapot was). Met zoveel shenanigans moet je je afvragen wat er nodig is voor de Big Bang-bende om de lift nog een keer te vernietigen, ook al is het expres gedaan voor de oude tijd.

9 Heeft Leonard echt broers en zussen?

Afbeelding
Afbeelding

Tijdens de hele show ontmoeten we Leonards moeder routinematig terwijl ze hem beschaamt omdat hij haar minst succesvolle kind is. Hierdoor leren we dat hij twee andere broers en zussen heeft, een zus zonder naam die een wetenschapper is die werkt aan het genezen van diabetes en een broer genaamd Michael, een vaste aanstellingshoogleraar in de rechten aan Harvard. Omdat we ze nooit ontmoeten, waren het misschien acteurs die door zijn moeder waren ingehuurd voor nog een van haar psychologische analyses van Leonard. We zullen het nooit weten.

8 Wat zijn de kinderen van Bernadette en Howard echt leuk?

Afbeelding
Afbeelding

In de oerkn altheorie wordt de oude uitdrukking 'kinderen worden het best gezien en niet gehoord' op zijn kop gezet, omdat we routinematig alleen de baby's horen huilen (compleet met pijpen die overeenkomen met die van de overleden moeder van Howard). Pas in een aflevering in het laatste seizoen zien we de kinderen voor het eerst. Over welke andere delen van Howards en Bernadettes leven weten we niets?

7 Zal een van deze succesvolle professionals een huis kopen?

Afbeelding
Afbeelding

Onroerend goed is duur in Californië, dus het is begrijpelijk waarom deze vrienden tot ver in de dertig huurden. Maar absoluut iedereen in de show heeft een goede tot geweldige baan met een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden aan het einde van de serie. Je zou denken dat in ieder geval sommigen van hen hun geld zouden bundelen en zouden stoppen met huren.

6 Zal Howard proberen te promoveren?

Afbeelding
Afbeelding

Howard die alleen een masterdiploma als ingenieur heeft, is vaak het mikpunt van Sheldons grappen. Hoewel hij een zeer succesvolle ingenieur is en zelfs naar de ruimte is gegaan, weten we ook dat hij competitief is. Zijn poging tot doctoreren kwam een paar seizoenen geleden op, maar het ging nergens heen. Misschien zal Howard, als zijn kinderen ouder zijn, promoveren, al is het maar om het in Sheldons gezicht te wrijven.

5 Wat wil Penny echt?

Afbeelding
Afbeelding

Penny wilde acteur worden, maar dat is niet gelukt. Al snel ontdekte ze dat ze goed was in de verkoop van geneesmiddelen, maar er niet echt een passie voor had. Natuurlijk verdient ze meer dan Leonard tegen de tijd dat de serie voorbij is, maar dat betekent niet dat ze gelukkig is. Penny lijkt meer te hebben opgeofferd dan andere personages in de show, wat het moeilijk maakt om te weten of ze echt gelukkig zal zijn voor de lange termijn.

4 Wat is er ooit met Howards halfbroer gebeurd?

Afbeelding
Afbeelding

In 2015 staat Howards jongere halfbroer voor de deur. Gespeeld door Matt Bennett gooit het personage Howard zeker een kromme bal. Afgezien van die ene aflevering is er een minimale impact op het leven van Howard, die het publiek te zien krijgt. Vormen de twee een hechte relatie? Aan de hand van het verdwijnende personage te raden, waarschijnlijk niet.

3 Hoe zal Amy jonge vrouwelijke wetenschappers blijven inspireren?

Afbeelding
Afbeelding

Amy (en Mayim Bialik) dienen beide als inspiratie voor jonge vrouwen in academici en wetenschap. Na het winnen van de Nobelprijs zou Amy misschien een mentorprogramma kunnen starten of TED-lezingen kunnen geven. Het is leuk om iemand zo bewust te zien van de impact die ze hebben op hun beroep, zelfs als de laatste show betekent dat ze bepalen dat ze een make-over nodig hebben om er conventioneler uit te zien. Een stap vooruit, twee stappen terug, zucht.

2 Zal iemand cameo's maken in Young Sheldon?

Afbeelding
Afbeelding

Je hebt een tijdmachine of een uitgebreide droomreeks nodig om personages uit The Big Bang Theory op Young Sheldon te laten verschijnen, maar dat laat het niet buiten het bereik van de mogelijkheid. Misschien komen de acteurs binnen en spelen ze andere personages die helemaal niets met hun tijd op Big Bang te maken hebben, gewoon voor de grap.

1 Gaan we het hebben over de 'Diagnose' van Sheldon?

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel het een voortdurende grap is als Sheldon zegt: "Ik ben niet gek, mijn moeder heeft me laten testen", worden enkele van de meer klinische dingen over Sheldons unieke manier van doen nooit besproken in de show. Jim Parsons heeft gezegd dat hij Sheldon speelde alsof hij op het autismespectrum zit, wat enige controverse heeft veroorzaakt, aangezien een diagnose en de sociale verantwoordelijkheid nooit worden aangepakt. Je zou denken dat een cerebraal persoon als Sheldon antwoorden zou willen hebben op de vraag waarom hij is zoals hij is. Alleen deze vraag wordt nooit gesteld, laat staan beantwoord.

Aanbevolen: