Dit is wat we weten over de vriendschap van Jennifer Aniston en Ashley Graham

Inhoudsopgave:

Dit is wat we weten over de vriendschap van Jennifer Aniston en Ashley Graham
Dit is wat we weten over de vriendschap van Jennifer Aniston en Ashley Graham
Anonim

Tien seizoenen lang genoten fans van het kijken naar Jennifer Aniston die Rachel Green speelde. Haar Friends-personage had geweldig haar en ze was ook een jong persoon die probeerde het leven uit te zoeken, van haar rommelige romance met Ross tot wat ze echt wilde van haar carrière. Ze was niet zo trots om in een café te werken, maar ze kon zien dat er iets groters op haar wachtte. Natuurlijk bevat de show veel grappige scènes, maar Rachels reis was er ook een groot deel van, en de actrice won daarna een hoop fans.

Voordat ze werd gecast voor The Morning Show, dacht Jennifer Aniston erover te stoppen met acteren, en fans zijn zo blij dat ze heeft besloten door te gaan in Hollywood.

Het is logisch dat Aniston, aangezien ze al zo lang een machtige kracht in de film- en tv-industrie is, bevriend zou zijn met een aantal andere beroemdheden. Onlangs brak het nieuws dat Aniston bevriend is met inspirerend model Ashley Graham. Laten we eens kijken naar wat er bekend is over hun vriendschap.

Hoe de vriendschap begon

Ashley Graham heeft een indrukwekkend vermogen van $ 10 miljoen en ze heeft een vriendschap opgebouwd met Jennifer Aniston, een andere geliefde celeb.

Ashley Graham zei dat ze Aniston een bericht had gestuurd op sociale media. Volgens People.com ging Graham begin december 2020 op Watch What Happens Live With Andy Cohen en deelde hij: "Nou, ik gleed eerst in haar DM's, maar Jennifer Aniston en ik hebben absoluut veel convo's. We houden ervan om voor elkaar. Ze is geweldig."

Zoveel mensen zouden graag vriendjes worden met Aniston, dus dit klinkt als een droomvriendschap. Het is geweldig dat ze elkaar zo steunen.

Het is absoluut logisch dat Graham en Aniston een connectie zouden maken, omdat ze zowel sterk als inspirerend zijn, en wanneer ze worden geïnterviewd, zullen ze eerlijk zijn over wat ze denken en voelen. Zoals Graham tegen Allure zei: "Nu heb je als model een stem; je hebt hersens; ze willen horen wat je platform is en waar je voor staat."

Aniston heeft ook gesproken over seksisme in Hollywood. In een interview met InStyle vertelde ze hoe het is als een beroemd huwelijk eindigt en de focus ligt op hoe 'verdrietig' de vrouw is. Ze zei: "Ik heb zeker mijn deel van seksisme in de media gehad. Vrouwen worden uit elkaar gehaald en tegen elkaar opgezet op basis van uiterlijk, kleding en oppervlakkige dingen. Wanneer een stel uit elkaar gaat in Hollywood, is het de vrouw die wordt geminacht De vrouw wordt verdrietig en alleen achtergelaten. Zij is de mislukkeling."

Jennifer Aniston's andere vriendschappen

Vriendschap lijkt erg belangrijk voor Aniston, omdat er veel beroemde gezichten zijn die ze in haar kring heeft toegelaten.

Aniston en Sandra Bullock zijn ook goede vrienden. Volgens Evening Standard ontmoetten ze elkaar voor het eerst toen ze de bruiloft bijwoonden van iemand die ze allebei kenden. Ze gingen met elkaar om en Aniston organiseert graag etentjes voor haar vrienden, en Bullock is naar veel van hen gegaan. Bullock legde over die feesten uit: "Ik kan gewoon achterover leunen en gaan," Ik heb zoveel geluk om hier met mijn familie te zitten en een deel van deze wereld te zijn. Je deelt je rijkdom, de rijkdom van je vriendschappen. Je zegt letterlijk: 'Hier zijn mijn vrienden, zij zullen ook van jou houden. Hier is mijn familie, zij zullen ook van je houden. Hier is mijn huis, blijf zo lang als je wilt.' Dat is zeldzaam. Veel mensen hebben dat niet.”

Courteney Cox en Aniston zijn ook vrienden sinds hun dagen op Friends. Aniston zei over Cox: "Zonder al te veel van mijn privé-dingen weg te geven, kan ik alleen maar zeggen dat ze er door dik en dun voor me is geweest", aldus Evening Standard.

Ashley Graham's Pals

Ashley Graham heeft een aantal andere celebs in haar leven met wie ze super close lijkt te zijn. Volgens de Daily Mail hadden enkele bekende mensen, toen ze in oktober 2020 haar 33e verjaardag vierde, leuke berichten voor haar. Gigi Hadid, Joe Jonas en Kelly Roland zijn slechts enkele van de sterren met wie ze bevriend is.

Graham en Susan Sarandon hebben ook contact: volgens Fox News zei Graham over de actrice: "Ik hou van haar. We hebben voor quarantaine in dezelfde sportschool gesport en ik zag haar in de sportschool en ze herinnerde het zich altijd mijn naam. Ik ben nog steeds, tot op de dag van vandaag, gewoon geschokt, maar ik hou zoveel van haar."

Het is hartverwarmend om te horen dat Ashley Graham en Jennifer Aniston vrienden zijn geworden en dat ze elkaar steunen. Het is gemakkelijk in te zien dat dit belangrijk zou zijn bij het navigeren door Hollywood.

Aanbevolen: