Hoe close zijn Kim Kardashian en Kylie Jenner?

Inhoudsopgave:

Hoe close zijn Kim Kardashian en Kylie Jenner?
Hoe close zijn Kim Kardashian en Kylie Jenner?
Anonim

Sommige families zijn zo machtig en invloedrijk dat iedereen de naam van elk gezinslid kent. Elk lid van de familie heeft zijn of haar eigen identiteit en draagt bij aan de dynastie.

Een van die families is de Kardashian-Jenner-familie. Deze glam-clan wordt beschouwd als een van de beroemdste families in Amerika. Het is een familie die invloed heeft op mode, entertainment en zaken. Wijlen Robert Kardashian en Kris Jenner zaaiden de zaden van de Kardashian-stamboom, terwijl Kris en Caitlyn Kylie en Kendall ter wereld brachten.

De beroemde familie is betrokken bij reality-tv-programma's. Twee van de meest populaire leden van de familie zijn Kim Kardashian en Kylie Jenner. Het zijn halfzusjes en worden vaak samen gespot op rode lopers en andere evenementen.

Hoewel ze niet zo hecht zijn als kinderen, delen de zussen nu een sterke band. Ze werken samen aan verschillende projecten. Kylie Jenner vermeldt vaak hoe ze naar haar oudere zus, Kim Kardashian, kijkt voor advies, en zegt dat ze sterk zijn als halfzussen.

14 Hoe zijn Kim Kardashian en Kylie Jenner met elkaar verbonden?

De twee beroemdheden zijn halfzussen. Ze hebben dezelfde moeder, Kris Jenner. Kris trouwde eerst met Robert Kardashian Senior en ze kregen samen vier kinderen - drie meisjes en een jongen. Kim Kardashian is een van die drie meisjes. Andere kinderen zijn Kourtney, Khloe en Rob.

Kris was van 1978 tot 1991 getrouwd met Robert. Daarna trouwde ze met Bruce Jenner en ze kregen samen twee dochters, Kendall Jenner en Kylie Jenner. Kris en Bruce (nu Caitlyn Jenner) gingen echter uit elkaar in 2015.

13 Hun complementaire interesses

Het komt zelden voor dat twee zussen dezelfde interesses hebben, maar deze waanzinnig populaire zussen hebben wel dezelfde interesses. Beiden delen hun liefde voor cosmetica en make-up, en ze hebben allebei hun make-upmerken. Kim Kardashian is eigenaar van KKW Beauty en Kylie Jenner heeft Kylie Cosmetics. Hun liefde voor make-up houdt hun band ijzersterk.

12 Hun gezamenlijke verschijningen op sociale media

De twee populaire zussen worden vaak samen gezien op sociale media. Ze hebben ook een aantal YouTube-video's uitgebracht waarin Kylie make-up op Kardashian West ziet. Kim K heeft meerdere keren toegegeven dat ze het heerlijk vindt om haar make-up te laten doen, omdat ze het niet alleen kan. Kylie daarentegen stelt dat als ze niet beroemd was geweest, ze zeker een visagiste zou zijn geweest!

11 Deskundig advies van een grote zus

Hoewel beide zussen enorm beroemd zijn, is Kylie pas 22. Ze mist de levenservaring van haar favoriete oudere halfzus. Kim is 39 jaar en heeft daardoor veel meer ervaring dan Jenner. Eens ondervroeg een fan Kylie over hoe haar oudere zus haar adviseert, waarop de make-upenthousiasteling antwoordde dat West haar veel zusterlijke begeleiding geeft.

10 Wie is de favoriete dochter van Kris Jenner?

In een make-up tutorial zagen de twee ondernemers grapjes maken over welke dochter Kris' favoriet is. Er wordt al heel lang geloofd dat Kylie in de uitgebreide familie van Kardashians en Jenner de favoriete dochter van haar moeder is. Kim legt uit dat dit komt omdat de 22-jarige hun moeder het beste behandelt.

9 De prestaties van Kim en Kylie

Beide zussen behoorden tot een stinkend rijke en beroemde familie, maar ze hebben zich zeker opgewerkt om te worden wat ze nu zijn. Beiden bezitten supersuccesvolle make-upmerken en beide doen het uitzonderlijk goed. Hun samenwerkingen laten een prominente indruk achter op sociale media, of die collecties nu worden bespot of aanbeden. In beide gevallen worden ze nooit genegeerd.

8 Het geurmerk van de zussen

Kim Kardashian en Kylie Jenner hebben ook een geurmerk met de naam KKW Fragrance. Ze lanceerden het merk in 2019 tijdens het 16e seizoen van hun E! Serie. Kim droeg het merk op aan haar halfzus en het parfumflesje was een eerbetoon aan Kylie's kenmerkende warmroze lippen.

7 Kylie wijdde een hele reeks lippenstiften aan haar grote zus

In 2017 lanceerde Kylie Jenner's cosmeticalijn, Kylie Cosmetics, een reeks van vier crèmekleurige lippenstiftkleuren met glanzende afwerkingen. Het assortiment eerde de kenmerkende liplooks van Kim K. Het natuurlijke kleurarrangement omvatte koraal, nudebeige, roze en schemerige roze tinten, met namen als 'Kiki, Kimberley, Kimmie, Kim'. Dat zijn natuurlijk allemaal namen waar Kim op reageert.

6 Beide zijn filantropen

Beide zussen doneren royaal om iets terug te geven aan de samenleving. Kim werkt aan het verbeteren van strafrecht, wetgeving met betrekking tot wapenbeheersing en sociale rechtvaardigheidskwesties. In dezelfde geest treedt Kylie in de voetsporen van haar oudere zus door een liefdadigheidsorganisatie, Smile Train, te steunen. Ze doneert ook vaak aan sociale doelen.

5 Hun dochters delen een speciale band

Kylie Jenner heeft een 2-jarige dochter, Stormi, wiens vader Travis Scott is, en de jongste dochter van Kim Kardashian, Chicago (met echtgenoot, Kanye West) is ook 2 jaar oud. De twee peuters leren heel goed en hun vriendschap is meerdere keren onthuld door de Kardashian-Jenner op sociale media. Ze spelen vaak samen en ontwikkelen een speciale band, net als hun moeders.

4 Persoonlijke beslissingen en keuzes respecteren

Toen Kim Kardashian op The Ellen DeGeneres Show verscheen, werd haar gevraagd om de relatie van haar zus Kylie Jenner met haar ex, Travis Scott, op te helderen. Het model en de ondernemer onthulden echter dat ze niet zeker wist of haar jongere zus bij Travis was. Dit is verrassend, gezien haar nauwe band met Jenner.

3 Toen KKW Kylie's redding kwam

Kylie Jenner stond in 2018 op de cover van Forbes mag en kreeg de titel 'Youngest Ever Self-Made Billionaire'. Dit trok veel schaduw aan - veel mensen beweerden dat haar succes uitsluitend te danken was aan haar weelderige achtergrond. Kim K kwam haar zus echter te hulp door die beschuldigingen te ontkennen.

Kim zei dat al haar zussen zelfgemaakt zijn - ze gingen alleen naar hun ouders voor advies. Forbes dekte Kylie opnieuw in 2019.

2 Zusje Jenner volgde haar oudere zus voor zakelijke tips

Kylie volgde het voorbeeld van haar oudere zus door haar eigen cosmeticamerk op te zetten. Kim K ontwikkelde producten die fans hielpen om haar kenmerkende nude-make-uplook te krijgen, en Jenner begon met het helpen van fans om een vollere liplook te krijgen. Net als Kim K heeft Kylie niemand nodig om haar merk te promoten. Ze doet het zelf.

1 Twining in quarantaine

Zowel Kim als Kylie zitten in quarantaine vanwege de COVID 19-pandemie. Dat weerhield hen er echter niet van om met hun lichaam te pronken. Beide zussen plaatsten onlangs sensuele foto's op sociale media. Kim droeg een karige bikini met luipaardprint, terwijl Kylie werd gespot in een neongroen tweedelig badpak.

Aanbevolen: