Hoe close zijn 'Friends'-sterren Matthew Perry en Matt LeBlanc vandaag?

Inhoudsopgave:

Hoe close zijn 'Friends'-sterren Matthew Perry en Matt LeBlanc vandaag?
Hoe close zijn 'Friends'-sterren Matthew Perry en Matt LeBlanc vandaag?
Anonim

Fans van Friends horen altijd nieuwe, leuke en interessante weetjes over hoe het was om aan de show te werken. Van Lisa Kudrow die onzeker is over het spelen van Phoebe tot of Jennifer Aniston nog steeds wordt betaald uit de serie, er is veel sappige informatie voor trouwe fans om enthousiast van te worden.

Eén ding is zeker, Joey en Chandler hebben een schattige relatie en dat was omdat ze elk zo'n unieke persoonlijkheid hebben. Of ze nu voor hun eendje zorgden of met de rest van de bende rondhingen, deze jongens leken altijd om elkaar te geven. Dat roept een goede vraag op: zijn Matthew Perry en Matt LeBlanc in het echt close?

Een lange geschiedenis

Twee van de Friends-sterren die IRL beste vrienden lijken te zijn, zijn Matthew Perry en Matt LeBlanc, aangezien hun personages natuurlijk samenwoonden en totaal onafscheidelijk waren. Perry had wat persoonlijke problemen tijdens seizoen 3, maar hij bleef alle 10 seizoenen in de show, en het is onmogelijk om de bende voor te stellen zonder dit goofy personage.

Het is niet bekend hoe vaak Matthew Perry en Matt LeBlanc elkaar zien, maar ze lijken het heel goed met elkaar te kunnen vinden, dus alle tekenen wijzen erop dat ze in het echte leven redelijk close zijn.

Joey en Chandler op vrienden
Joey en Chandler op vrienden

De twee praten heel liefdevol over elkaar, en het klinkt alsof ze een lange geschiedenis samen hebben en een band hebben in de show.

Matt LeBlanc had vriendelijke woorden over zijn tegenspeler in 2016. Volgens Hello Magazine zei hij over Perry: "Ik heb hem gisteren gezien. Ik hou van die man! Ik kan hem vijf jaar niet zien en dan samen in een kamer gaan zitten en nog steeds die steno met elkaar hebben. Het is verbazingwekkend, echt waar. Tien jaar in een gebouw zonder ramen en de deuren op slot, hebben we elkaar vrij goed leren kennen."

De cast is dichtbij

LeBlanc beschouwt zichzelf als een hechte band met de hele cast. Volgens Cheat Sheet zei hij: Jen is net mijn kleine zusje. Courteney en Lisa zijn als mijn grote zussen, maar Jen is als mijn kleine zusje. Matthew is als mijn kleine broer en David is als mijn grote broer. Zo is het allemaal kapot gegaan. En het is letterlijk net als chronologisch.”

Volgens People.com vertelde een bron hoeveel de acteurs van elkaar houden en hoe ze er door de jaren heen voor elkaar zijn geweest. Ze zeiden: Ze volgen elkaars leven. Het feit dat ze er voor elkaar zijn geweest in gelukkige en in verdrietige tijden zegt veel.”

De bron noemde ook een diner in het huis van Courteney Cox dat de sterren in oktober 2019 bijwoonden. Ze legden uit dat het "niet spontaan was en" maar ze hadden het meest fantastische diner. Er werd veel gelachen en geknuffeld. Je zou denken dat ze elkaar de hele tijd zien."

Geen vrienden?

Er is wat gepraat dat LeBlanc Perry niet echt leuk vond, tenminste terwijl ze in de show schitterden. Volgens The Inquistr zei LeBlanc's vader, Paul, dat zijn zoon niet blij was om met hem samen te werken en hoewel Matt van Lisa Kudrow hield, was hij geen fan van David Schwimmer.

Ondanks wat de vader van LeBlanc zei, zijn alle andere verhalen over deze twee acteurs positief. Glamour.com zegt dat de acteurs in 2004 rondhingen bij de People's Choice Awards en veel plezier leken te hebben samen. De publicatie zegt ook dat LeBlanc Perry ging zien optreden in een toneelstuk in Londen genaamd The End Of Longing.

Er lijkt absoluut geen kwaad bloed te zitten tussen de twee. Ze hadden sitcoms op dezelfde avond van de week: Perry's The Odd Couple en LeBlanc's Man With A Plan. Volgens Comedy Central vroeg Variety LeBlanc of hij zou willen acteren in de show van zijn voormalige tegenspeler, en hij zei: "Natuurlijk. We zullen zien wat er gebeurt. Mijn show speelt zich af in Pittsburgh, en ik denk dat zijn show in New York is. York. Dus het is niet te ver weg, toch? Gewoon een treinrit!" Natuurlijk, de show werd in 2017 na drie seizoenen geannuleerd, maar het was lief om te horen dat de acteur dat leuk zou hebben gevonden.

Het klinkt alsof de hele cast van Friends de tijd koestert dat ze de show samen hebben gefilmd en nog steeds van elkaar houdt tot op de dag van vandaag. Ze hebben misschien niet de kans om elke dag of zelfs maar één keer per maand rond te hangen, omdat ze allemaal een druk leven en schema's hebben. Maar het klinkt absoluut alsof Joey en Chandler IRL redelijk close zijn en wanneer de hele cast bij elkaar kan komen, waardeert iedereen de kans om bij te praten.

Aanbevolen: