Lady Gaga's 10 meest vuur Instagram-berichten

Inhoudsopgave:

Lady Gaga's 10 meest vuur Instagram-berichten
Lady Gaga's 10 meest vuur Instagram-berichten
Anonim

Lady Gaga is zeker een popkoningin, en deze bom heeft op alle mogelijke manieren verslagen - van muziek tot acteren tot haar beste leven leiden, elk klein monster dat er is, is een die-hard fan van deze getalenteerde en bewonderenswaardige vrouw.

Gelukkig voor fans heeft Lady Gaga een behoorlijk actieve aanwezigheid op sociale media. Of ze nu nieuwe muziek promoot, deelneemt aan activisme of verbluffende fotoshoots plaatst, het is onmogelijk om niet elke upload op haar platform te applaudisseren. Om te bewijzen hoe gewoon spectaculair deze beroemdheid is, laten we het teruggooien naar haar 10 meest vurige Instagram-berichten - waar elke fan van zal bezwijmen.

10 Roze en goud

Het is waarschijnlijk veilig om te zeggen dat alleen Lady Gaga een gouden broek, gouden handschoenen, een felroze baljurkrok en een verblinde zilveren top kon aantrekken. Natuurlijk mogen fans die gouden hakken ook niet vergeten.

Dit shot van Elle is rauw, en dat is wanneer fans het meeste vuur en gratie kunnen zien van deze geweldige beroemdheid. Gaga is Gaga, en deze post is helemaal van haar.

9 Elegant bij de Oscars

Lady Gaga heeft een overvloed aan prijzen gewonnen voor haar muziek, maar in 2019 werd ze ook genomineerd voor een Academy Award. Ze won er zelfs één voor haar originele nummer in A Star Is Born.

Zij en Bradley Cooper waren onstuimig tijdens de prijsuitreiking, maar alle ogen waren absoluut gericht op Gaga in deze elegante en betoverende zwarte jurk. Deze look was verfijnd vuur.

8 Mooi in roze

Lady Gaga is een van die beroemdheden die er absoluut prachtig uitziet in wat ze ook draagt. Bovendien is ze zo fel, brutaal en zelfverzekerd dat haar uiterlijk altijd niet van deze wereld is.

Deze woestijnopname is compleet met een enorme roze outfit en een gouden skelet, en eerlijk gezegd verwachten fans niets minder. Deze prachtige foto barst van het vuur.

7 Zwart-wit

Lady Gaga staat bekend om haar unieke en gedurfde uiterlijk, maar fans kunnen waarschijnlijk geen genoeg krijgen van haar eenvoudige zelf. Deze fotoshoot met Variety was Gaga op haar eenvoudigst en duidelijkst, en het is waarschijnlijk een van haar meest verbluffende tot nu toe.

Deze foto is cooler dan wij ooit zullen zijn, en het zwart-wit barst nog steeds van de ongelooflijke vurige vibes van deze bom. Bovendien kon niemand op een kruk balanceren en er zo mooi uitzien als Gaga.

6 Vrouwenkracht

Er is niets krachtiger en vol vuur dan een foto van sterke en prachtige vrouwen. Een ding over de cosmeticalijn van Lady Gaga is hoe inclusief ze is.

Ongeacht wie je bent, er is iets voor jou bij Hauslabs, en Gaga zorgt ervoor dat iedereen het weet met een aantal ongelooflijke berichten van degenen die met haar werken. Deze foto barst van het rood en laat zien hoe vurig deze vrouwen allemaal zijn.

5 Pak aan

Na het bekijken van Gaga's meest ongelooflijke Instagram-berichten en looks uit het verleden, is het veilig om te zeggen dat zwart en roze de kleuren zouden moeten zijn die exclusief eigendom zijn van deze bom.

Niemand anders zou een fotoshoot kunnen doen in deze outfit en er zo absoluut betoverend en verbluffend uitzien als Gaga. Laat de wereld van haar zijn, want ze verslaat haar dag na dag.

4 Haar dynamische achtergrond (& prachtige foto)

Deze muzieklegende is volkomen eerlijk en puur, en haar geaarde persoonlijkheid is zeker een reden waarom fans geobsedeerd zijn door haar. Natuurlijk heeft Lady Gaga ook de zakenwereld verslagen met haar eigen cosmeticalijn.

Deze mooie en elegante foto is genoeg op zich, maar het leren over Gaga's tijd als burlesque danseres en hoe make-up deel uitmaakt van haar identiteit, geeft mensen alle gevoelens.

3 Het Met Gala

Als er iets is waarvoor fans altijd op Lady Gaga kunnen rekenen, dan is het wel om alle schijnwerpers op haar op de rode loper te hebben. Of het nu totaal uniek is of gewoonweg verbluffend, elke look van Gaga's is gedenkwaardig en iconisch.

Haar outfitwissel op het Met Gala in 2019 was zeker geen uitzondering. Van een strakke roze jurk tot een baljurk tot elegante lingerie, ze stond in vuur en vlam op het tapijt.

2 De koningin van de grote hoeden

Toen Lady Gaga een roze hoed droeg in haar meest transformatiealbum, was er alles aan de hand met een positieve en ongelooflijke verandering. Sindsdien staan alle fans te popelen om deze celeb elke grote hoed te zien rocken die er is.

Deze foto van Elle is het echt waard om ieders telefoonachtergrond te zijn. Ze is onbeschaamd en zichzelf en deze simplistische foto van haar in het zwart is totaal vuur.

1 Chromatica

Deze poplegende heeft zojuist haar nieuwste album uitgebracht - Chromatica. Het is een terugkeer naar de sterke en elektrische kant van het werk van deze zangeres. Natuurlijk verbranden haar promoties ervoor op Instagram het platform.

Er is waarschijnlijk geen andere krachtige en getalenteerde vrouw zo cool als Lady Gaga, en als je niet een van haar 43 miljoen volgers bent, mis je het helemaal.

Aanbevolen: