10 Hilarische Kardashian-citaten die we niet kunnen stoppen te zeggen

Inhoudsopgave:

10 Hilarische Kardashian-citaten die we niet kunnen stoppen te zeggen
10 Hilarische Kardashian-citaten die we niet kunnen stoppen te zeggen
Anonim

Een Kardashian zijn is leuk en grappig, maar het belangrijkste is dat je grappige dingen zegt. "Ik ben nooit een drinker geweest, ik ben nooit aan de drugs geraakt… Ik denk dat mijn zussen genoeg drinken om het hele gezin mee te vullen." Kim Kardashian zei over haar zussen toen haar werd gevraagd of ze drinkt.

De Kardashians staan erom bekend dat ze geen blad voor de mond nemen. Of het nu gaat om Keeping Up with the Kardashians, een tv-interview of een willekeurige opmerking, ze spreken gewoon hun mening uit. Hier zijn 10 van hun grappigste, meest woeste en mooie citaten die we niet kunnen stoppen te zeggen.

10 Khloé op haar advertentie

Khloé heeft meestal een aantal super enge uitspraken als ze haar critici berispt, maar geen enkele was zo koud als deze: "Nou, luister, ik laat je zien wat je moet doen, domme persoon, 15 herhalingen, drie keer, hier is de verhuizing."

Dit is wat ze Jameela Jamil vertelde na een verhitte uitwisseling. Jamil had haar ervan beschuldigd niet authentiek te zijn in haar advertentie voor HiSmile-kits voor het bleken van tanden en platte buikthee.

9 Kim voor haar critici op sociale media

Toen ze werd ondervraagd over haar berichten op sociale media, liet Kim het er grappig uitzien toen ze de critici afweerde door te zeggen: "Als je niet geïnteresseerd bent in wat ik post, kijk dan niet."

Maar ze zei ook: Er komt veel bagage bij ons, maar het is net Louis Vuitton-bagage; je wilt het altijd. Dus het lijkt erop dat de critici haar post nog steeds zullen bekijken, of ze het nu leuk vinden of niet.

8 Khloé op Kim

Terwijl ze plezier had met haar meisjes, vroeg Kris Khloé of ze zich herinnerde dat Kim haar liedje "Jam" deed, het antwoord van Khloé was: "Mam, het achtervolgt me voor de rest van mijn leven."

Hoewel Khloé woest zou kunnen worden genoemd, is ze cameraschuw en staat ze altijd versteld van de liefde van haar zus voor de schijnwerpers.

Ze werd ooit geciteerd toen ze Kim haar mening vertelde over wat ze van haar naaktheid vond, Khloé zei: "Ik waardeer de moeite, maar ik ben niet zoals jij, Kim.op een omslag van een tijdschrift. Het is gewoon raar om dat te doen."

7 Kourtney over vriendschappen

Kourtney houdt van haar persoonlijke ruimte, en haar redenen daarvoor zijn nogal hilarisch. Ze zei ooit: "Godzijdank heb ik geen vrienden." Ze heeft geen hekel aan gezelschap omdat ze door iemand is verraden of gekwetst. Naar verluidt vindt ze het gewoon heerlijk om alleen te zijn.

Haar liefde voor haar eigen gezelschap lijkt zo diep dat ze ook niet van knuffels houdt. Eens op KUWTK, toen Kris en Kim haar probeerden te omhelzen, zei ze tegen hen: "Er is geen deel van mij dat daar deel van wil uitmaken."

6 Khloé Aan haar familie

"Ja, Satan?" zei ze toen ze het telefoontje van haar moeder opnam. Khloé deinst niet terug als het om haar moeder gaat."Je bent bang dat Kim haar dikkeniet kan gebruiken om jou 10% te krijgen," vertelde ze Momager toen ze zich te veel zorgen maakte over Kims diagnose.

Khloé maakte het grappiger door toe te voegen: "Doe een SOA-test, want ik weet zeker dat je er een paar hebt!" Ook haar broer bleef niet gespaard, ze zei: "Ja Robert! Wat wil je nu, meer geld, een cheque, een auto, mijn ziel?" het lijkt erop dat een simpele hallo niet alleen goed is voor Khloé.

5 Kim On Her Fashion Award

Terwijl ze het publiek toesprak tijdens de CFDA Fashion Awards 2018, zei Kim: "Ik ben geschokt dat ik een modeprijs win terwijl ik meestal naakt ben." Voor het evenement droeg Kim een gedrapeerd, tweedelig Rick Owens-nummer.

Tegen degenen die haar invloed op de mode-industrie onderschatten, zei ze echter: "Ik hou ervan als mensen me onderschatten en dan aangenaam verrast worden."

4 Kris On Dreams

Ze zeggen dat de duivel hard werkt, maar Kris Jenner werkt harder. Kris is de visiedrager van KUWTK. Ze zag, geloofde en presenteerde het aan haar producers die een gok waagden op de familie. In haar eigen woorden: "Er zijn veel mensen met geweldige ideeën en dromen en zo, maar tenzij je bereid bent om echt te werken voor wat je wilt, zal het nooit gebeuren."

Als de koningin met een rijk te beheren, moet Momager te allen tijde verbonden zijn, en dat geldt voor haar ook voor haar eettafel. Tijdens het etentje met haar familie zei ze: "Ik heb hier geen mobiele service en ik krijg er uitslag van."

3 Kim op een richting als een naam

Toen ze West als achternaam kreeg, werd van Kim verwacht dat ze creatiever zou zijn in het noemen van haar kinderen, maar ze wist wel beter. Toen haar werd gevraagd waarom ze haar zoon North noemde, zei ze: "Noord heeft een betere richting. Ik denk dat Zuid zo dom is. Het is het domste ooit."

Haar andere kinderen heten Saint, Psalm en Chicago. In de verwachting dat haar nieuw gevonden familietraditie wordt voortgezet, zal ze haar volgende kind waarschijnlijk South noemen.

2 Khloé over zwemmen

Khloé kan gemeen zijn, maar vooral klinkt ze hilarisch. Een keer tijdens het eten probeerde ze haar familie ervan te overtuigen om tijdens de menstruatie niet te gaan zwemmen, omdat dat gevaarlijk zou kunnen zijn.

Haar exacte woorden waren: "Ga niet de oceaan in tijdens je menstruatie, want een haai gaat je aanvallen." Ze probeerde het te bagatelliseren als figuurlijk spreken, maar nogmaals, het is Khloé, toch?

1 Kris On Kim's fotogen

Je verwacht dat een gezin in paniek raakt als een lid bijna naar de gevangenis gaat, maar niet de Kardashians, nou ja, Kim tenminste. Toen Khloe faalde voor een DUI-test en naar de gevangenis ging, was Kim bezig van zichzelf te houden en onderweg foto's te maken om haar te redden.

Kris moest haar eraan herinneren: "Kim, wil je stoppen met het maken van foto's van jezelf? Je zus gaat de gevangenis in." Kim dacht waarschijnlijk dat ze niet veel kon doen tijdens de rit, of selfies zijn gewoon heel therapeutisch tijdens crisisperiodes.

Aanbevolen: