Big Brother: 10 huisgasten die in Ravenklauw zouden worden gesorteerd

Inhoudsopgave:

Big Brother: 10 huisgasten die in Ravenklauw zouden worden gesorteerd
Big Brother: 10 huisgasten die in Ravenklauw zouden worden gesorteerd
Anonim

Big Brother en Harry Potter zijn twee guilty pleasures en cultklassiekers onder fans. Big Brother viert dit jaar het 22e seizoen en heeft veel huisgasten voortgebracht die de geschiedenis in zullen gaan als enkele van de grootste.

Het sorteren van huisgasten in het huis van Ravenklauw betekent dat ze geestig, creatief, intelligent en slim zijn. Ze zijn ook erg competitief en willen winnen en uitblinken in alles wat ze doen. Ravenklauwen kunnen ook als eigenzinnig worden beschouwd. Hier hebben we een aantal van de grootste huisgasten vermeld die in de show aanwezig waren, geschiedenis hebben geschreven en ver in het spel zouden komen, die in Ravenklauw zouden worden geplaatst.

10 Derrick Levasseur

grote broer harry potter ravenklauw boortoren
grote broer harry potter ravenklauw boortoren

Misschien wel de beste speler aller tijden, Derrick Levasseur won zijn weg naar het einde in seizoen 16. Hij was creatief in de manieren waarop hij mensen uit hun huis zou krijgen. Derrick was slim en zou andere mensen overtuigen om zijn vuile werk voor hem te doen, zonder ooit een confrontatie aan te gaan.

Ravenklauwen zijn creatief en uniek op hun eigen manier. Na zijn seizoen bracht Levasseur een boek uit over zijn leven en tijd als undercoveragent. Hij was ook erg slim in het overtuigen van mensen om hem niet op te hangen en nooit op het blok te staan.

9 Danielle Reyes

Afbeelding
Afbeelding

Reyes was een gast in seizoen 3 en 7: All-Stars. In seizoen 3 kwam ze op de tweede plaats, terwijl ze pas op de 6e plaats stond toen ze op All-Stars was. Vanwege haar sociale spel en sterke strategische vaardigheden, werd Danielle door fans en sommige voormalige spelers de 'beste speler om nooit te winnen' genoemd."

Ze was erg competitief, wat een sterke eigenschap is voor Ravenklauwen. Reyes werd ook nooit genomineerd tot het einde, toen ze dat moest zijn. Ze won net genoeg wedstrijden om zichzelf in het spel te houden, maar had ook een sterk sociaal spel om op te starten.

8 Dan Gheesling

Een van, zo niet DE grootste speler aller tijden, Dan Gheesling was een kracht om rekening mee te houden. Hij won seizoen 10 en werd tweede in seizoen 14. Zijn slimme tactiek, door niet als een bedreiging te verschijnen en spelbewegingen te verzinnen waar niemand aan had kunnen denken, wonnen hem de wedstrijd en zijn plek in het huis van Ravenklauw.

Hij zou bewegingen gebruiken om het doelwit van hem af te leiden en op iemand anders te richten, en kreeg nooit een uitzettingsstem tegen hem. Gheesling won genoeg wedstrijden om hem veilig te houden en won het vertrouwen van veel huisgasten.

7 Tyler Crispen

Tyler Crispen werd tweede in seizoen 20. Hij was de leider van de Level Six Alliance en gebruikte zijn strategische geest, charme en liefde voor het spel om ver te komen. Crispen verdiende het vertrouwen van veel spelers en controleerde daardoor veel uitzettingen.

Tyler sloot de laatste twee deals met iedereen in zijn alliantie en enkele leden daarbuiten. Hij moest echter een aantal mensen in de rug steken om te komen waar hij deed. Tyler nam de prijs van America's Favorite Houseguest mee naar huis op de finaleavond.

6 Nakomis Dedmon

grote broer harry potter ravenclaw nakomis
grote broer harry potter ravenclaw nakomis

Nakomis was een gast in seizoen 5 en 7: All-Stars. Ze werd gecrediteerd voor het creëren van de Backdoor-strategie, die veel huisgasten tot op de dag van vandaag gebruiken. Het is een van de grootste bewegingen ooit in de geschiedenis van Big Brother.

Dedmon werd uiteindelijk 4e in haar eerste seizoen en 13e in haar tweede seizoen. Mensen werden door haar geïntimideerd omdat ze zo slim was. Ravenklauwen staan ook bekend als een beetje eigenzinnig en ze was uniek en eigenzinnig op haar eigen manier. Bovendien past haar blauwe haar bij de huiskleuren.

5 Nicole Anthony

Nicole Anthony, de kleuterjuf uit New York, was eigenzinnig, uniek en aardig. In seizoen 21 bereikte Anthony de derde plaats en behaalde de titel van America's Favorite Houseguest. Ze slaagde er zelfs in om de stemming in week 3 om te draaien met haar slimheid.

Nicole is de tweede huisgast die een achterdeur overleeft. Hoewel Anthony in Ravenklauw zou passen vanwege haar eigenzinnigheid en humor, kan ze ook een plaats vinden in Huffelpuf vanwege haar geduld, loyaliteit en een buitenstaander zijn.

4 Drew Daniel

grote broer harry potter ravenklauw trok
grote broer harry potter ravenklauw trok

Drew won verschillende competities die hem in het spel hielden, samen met zijn loyaliteit aan zijn Four Horseman-alliantie. Hij is de eerste winnaar die nog nooit een definitieve genomineerde is geweest op een ontruimingsavond.

Hij maakte een slimme zet in seizoen 5 toen hij zijn alliantielid Michael "Cowboy" Ellis nam in plaats van zijn showmance, Diane Henry, omdat hij voelde dat hij een betere kans had om Ellis voor zich te winnen. Veel huisgasten zagen hem als betrouwbaar.

3 Ian Terry

grote broer harry potter ravenklauw ian
grote broer harry potter ravenklauw ian

Misschien kunnen we hier nog een hoedenkraam hebben, waarbij Ian ook geschikt is voor Huffelpuf House. Hij is echter in Ravenklauw geplaatst vanwege zijn humor, eigenzinnigheid en zijn ruggengraat naar zijn voormalige coach, Mike "Boogie."

Hij orkestreerde zijn uitzetting en vormde een bedreiging voor de concurrentie, maar slaagde erin om in seizoen 14 de stoel van de winnaar te bemachtigen. Hij opende ook twee keer Pandora's Box, wat kan leiden tot het egoïsme en de arrogantie van een Ravenklauw.

2 Eric Stein

grote broer harry potter ravenklauw eric
grote broer harry potter ravenklauw eric

Eric nam deel aan het 8e seizoen van de show, waar hij 5e werd. Hij overleefde het blok als een achterdeurdoelwit. Stein bleef in het spel ondanks dat hij werd uitgekozen voor America's Player, waar hij uitdagingen moest voltooien die Amerika hem had opgedragen, en voor elke taak die hij met succes voltooide, won hij geld.

Dit maakt hem een Ravenklauw omdat hij een beetje egoïstisch was omdat hij het geld wilde aannemen en het niet uitmaakte wat het zou doen voor andermans spelletjes.

1 James Rijn

Rijn nam deel aan seizoen 6 en 7: All-Stars. Hij werd beide keren 7e. In zijn tweede seizoen koos James ervoor om een egoïstische beslissing te nemen en zijn voormalige alliantie in de rug te steken, zodat hij kon samenwerken met de machtige spelers in huis.

Hij won veel wedstrijden om zo lang mogelijk in het spel te blijven. James was erg slim en wilde winnen, waardoor hij een geweldige keuze was voor Ravenklauw House,

Aanbevolen: