Fans wijzen de behoefte aan make-upmerken voor beroemdheden af terwijl Ariana Grande 'R.E.M. Schoonheid

Fans wijzen de behoefte aan make-upmerken voor beroemdheden af terwijl Ariana Grande 'R.E.M. Schoonheid
Fans wijzen de behoefte aan make-upmerken voor beroemdheden af terwijl Ariana Grande 'R.E.M. Schoonheid
Anonim

Het lijkt de huidige trend in Hollywood te zijn om zich te vertakken in de schoonheidsindustrie. Rihanna was misschien wel de pionier van deze beweging, en Fenty Beauty heeft sindsdien haar vermogen in de miljarden vergaard. In haar kielzog hebben beroemdheden van Jennifer Lopez tot Selena Gomez hun best gedaan om cosmetische imperiums te cultiveren om hun succes op creatief gebied aan te vullen.

De nieuwste Hollywood-elite die dit tij volgt, is niemand minder dan de bedenker van de iconische high-paardenstaart en de opperste popster, Ariana Grande Na weken van speculatie, de "Posities "zangeres bevestigde haar nieuwste onderneming door een gekke video te plaatsen waarin de lancering van R. EM Beauty, naast links naar een website en Instagram-pagina voor het merk.

Hoewel sommige fans enthousiast zijn over het vooruitzicht van een door Grande beïnvloed cosmetica-assortiment, denken anderen dat het een pad is dat te goed is betreden door de jonge Hollywood-collega's van de zangeres. Fans van de voormalige Nickelodeon-actrice maken zich zorgen dat dit een einde zou kunnen betekenen aan Grande's focus op het maken van muziek. muziek voor jaren.

Ondertussen uitten anderen hun ergernis over de toestroom van A-Listers die probeerden de make-upindustrie te domineren. Een gebruiker schreef: "Ik hou zo veel van ariana, maar het aantal beroemdheden/muzikanten dat zich opmaakt met hun eigen merk, slaat voor mij nergens op. Omdat ze een heel team mensen inhuren om hun make-up voor hen te doen gedurende hun hele carrière, dus wat weten ze over make-up".

Een andere fan uitte zijn frustratie over de aankondiging en schreef: "nog een popster die sephora-verkoopmedewerker is geworden, ik kan dit niet meer aan". Grande leek de controverse aan te pakken in een interview met Allure, waarin ze uitlegde dat ze het creëren van een schoonheidslijn zag als "gewoon een andere manier om verhalen te vertellen", voordat ze eraan toevoegde: "Je kunt nooit genoeg make-up hebben."

Maar het internet lijkt niet zo blij met de verschuiving van de centrale methode van het vertellen van verhalen over beroemdheden naar cosmetische productie. Een Twitter-gebruiker deelde een screenshot van wat leek op een lijst met aankomende releases van schoonheidsproducten, met niet alleen R. E. M. Schoonheid, maar beweerde regels van Scarlett Johansson, Kendall Jenner en Cardi B. Ze ondertitelden de afbeelding eenvoudigweg, "NEE".

Terwijl een ander fanaccount klaagde: "Ik ben eigenlijk zo moe van elke beroemdheid die een make-uplijn uitbrengt, ik heb ze tot nu toe allemaal geprobeerd en een paar waren geweldig, maar de rest is gewoon geld grijpen."

Grande's R. E. M. Schoonheid staat misschien wel op het punt om een revolutie teweeg te brengen in het make-upspel - de creatieve visuals zien er zeker veelbelovend uit. Of het kan gewoon weer een onmemorabele excursie worden naar het bouwen van beroemdheden. De ster moet de lanceringsdatum van haar nieuwe lijn nog aankondigen, dus tot die tijd kunnen we alleen maar wachten om erachter te komen!

Aanbevolen: