10 90 dagen verloofde castleden die in Ravenklauw zouden worden gesorteerd

Inhoudsopgave:

10 90 dagen verloofde castleden die in Ravenklauw zouden worden gesorteerd
10 90 dagen verloofde castleden die in Ravenklauw zouden worden gesorteerd
Anonim

Er zijn vier Harry Potter-huizen en Ravenklauw regeert opperste als het gaat om intelligentie en genialiteit. Dit huis staat bekend om zijn eigenschappen als humor, wijsheid, creativiteit en denkkracht.

De realityshow 90 Day Fiancé staat niet bepaald bekend om het presenteren van een stel genieën, het gaat meer om matchmaking. Soms krijgen we superlieve koppels, andere keren zijn het rampen. Plotlijnen en uitgangspunten terzijde, dat betekent niet dat er geen handvol castleden zijn die een kop boven de rest uitsteken als het gaat om boekwijsheid en slimme zakelijke zin. Hier zijn de deelnemers aan de 90-daagse verloofdeshow die inderdaad tot het hoofd van de klas zijn gestegen en zeker als leden van het Ravenklauw-huis zouden worden beschouwd.

10 Molly Hopkins

Afbeelding
Afbeelding

We hebben haar intelligentie misschien in twijfel getrokken toen ze Luis Mendoza trouwde, maar sinds we van hem zijn gescheiden, hebben we een hernieuwd vertrouwen in Hopkins intelligentie. Molly is een gemotiveerde dame met gevoel voor zaken.

Het runnen van een lucratieve kledinglijn vergt hersens en vastberadenheid. Dit castlid van seizoen vijf bewees dat ze beide Ravenklauw-kenmerken heeft. Haar lef en behoefte om te slagen is veel meer Ravenklauw dan Huffelpuf.

9 Russ en Paola Mayfield

Afbeelding
Afbeelding

Russ en Paola zijn een beetje een 90 dagen verloofd powerkoppel, we vinden zelfs dat ze hun eigen show zouden moeten krijgen. Russ is een slimme kerel, met een achtergrond in techniek. Momenteel werkt hij als Technical Product Lead voor Pure Technologies in Miami. Zijn vrouw Paola bewees dat ze net zo slim is als haar man. Het voormalige model runt verschillende nevenactiviteiten en heeft haar eigen fitness- en trainingsbedrijf geopend, genaamd Super Pao Fit.

Samen vormen deze twee reality-sterren een geweldig team, zowel huwelijks- als intellectueel. Ze zijn in feite de 90 dagen verloofde Ravenklauw Prom King and Queen.

8 Evelyn Cormier

Afbeelding
Afbeelding

Fans ontmoetten deze mooie, ambitieuze zangeres en songwriter in seizoen vijf van de serie. Ze is een echte Ravenklauw dankzij haar pure creatieve genie; songwriting kost bootladingen creatieve vonk.

Cormier heeft het nog niet gehaald met haar deuntjes, en ze moet nog steeds de rekeningen betalen. Hiervoor werkt ze overdag als lerares Frans. Intelligentie, ta altalent, creativiteit en een achtergrond in het onderwijs maken haar een uitstekende kandidaat voor de 90 dagen verloofde Ravenklauw Validvictorian.

7 Alla Fedoruk

Afbeelding
Afbeelding

Alla trouwde in seizoen vier met een ongemakkelijke Matt, en het paar is tot op de dag van vandaag nog steeds samen en drukker dan ooit. Alla kreeg een slechte reputatie van velen, ze zeiden dat ze alleen maar moest trouwen om burgerschap te krijgen, maar deze dame verdient geld in de Verenigde Staten! Ze zit niet thuis op de dollar van haar man. De slimme Oekraïense is haar eigen wimper- en wenkbrauwbedrijf begonnen in het middenwesten.

Ze is niet alleen slim, een belangrijke eigenschap van Ravenklauw, maar ze heeft ook veel gereisd. Zij en haar man hebben voet gezet op Franse bodem, Hawaïaans zand en warm en zonnig Mexico. Ze studeert momenteel om haar vliegbrevet te halen.

6 Jeniffer uit seizoen drie

Afbeelding
Afbeelding

Toen fans Jennifer in seizoen drie ontmoetten, gingen ze ervan uit dat het Colombiaanse model gewoon een man uit de Verenigde Staten wilde scoren. Dat vond ze in Timothy, maar Timothy ontdekte dat zijn mooie bruid meer was dan een mooi gezicht.

Jennifer is slim, spreekt goed, heeft Engels geleerd in zijn geboorteland en is een grote fan van kunst. Alle borden wijzen naar Huis Ravenklauw, waar slimheid een must is.

5 Darcey Silva

Ze is een knaller en mensen haten haar graag, maar vergis je niet: Darcey Silva is niet schoonheid boven hersens. Natuurlijk, het was niet haar verstandigste zet om al haar energie in haar voormalige vlam Jesse te steken, maar haar zakelijke verstand plaatst haar nog steeds stevig in Huis Ravenklauw.

Silva bezit en runt samen met haar tweelingzus Stacey een modelijn en een productiebedrijf. Ze is niet alleen een krachtige vrouw in het bedrijfsleven, maar ook moeder van twee tieners. Praten over een grote multitasker.

4 Colt Johnson

Afbeelding
Afbeelding

Colt had misschien problemen met het vinden van ware liefde en het beheersen van zijn woede, het leven met zijn ex Larissa verliep niet zoals gepland, maar hij heeft genoeg om op terug te vallen met zijn reality-tv-dagen achter zich. Colt heeft een achtergrond in computersoftware en kent zijn weg met een toetsenbord.

Hij is slim genoeg om als lid van Huis Ravenklauw te worden beschouwd, maar houd er rekening mee dat zijn gedrag meer Zwadderich kan zijn. Hoe dan ook, zijn intelligentie houdt hem stevig in het kamp van Ravenklauw. Hij is misschien net genoeg van beide huizen om Larissa terug te lokken.

3 Danielle Jbali

Afbeelding
Afbeelding

Ze woont misschien in een woonwagenpark en smeekt internet om geld, maar Danielle Jbali is nog steeds bezig met boeken en probeert zichzelf te verbeteren. Ze beweert dat ze fulltime naar school gaat.

Een echte Ravenklauw is vastbesloten, zo vastberaden zelfs dat ze niets in de weg zullen laten staan tussen hen en academisch succes. Als Danielle erin slaagt haar hoofd boven water te houden en haar studie af te ronden, dan verdient ze het zeker om in Ravenklauw te blijven.

2 Tarik Myers

Afbeelding
Afbeelding

Bij Tarik draait het allemaal om het kanaliseren van zijn creativiteit. Ravenclaw House-leden hebben de slimmigheden, maar ze zijn ook enkele van de meer creatieve clanleden. Myers werkt aan het opbouwen van zijn merk en stapt in de wereld van entertainment, via muziek en rappen.

Hij werkte onlangs samen met alum Ricky Reyes om samen te werken aan een aantal deuntjes. Alleen de tijd zal leren of Myers in staat zal zijn om zijn creatieve ideeën om te zetten in iets dat de rekeningen beta alt. Als hij die prestatie voor elkaar krijgt, zal hij zeker helemaal Ravenklauw zijn.

1 David Murphy

Dankzij de geweldige baan van David Murphy als computerprogrammeur, zal hij in staat zijn om voor elke dame te zorgen die op zijn pad komt via de internetdatingwereld. Hij trok zeker de aandacht van Lana met zijn intelligentie en werkervaring op het gebied van computerprogrammering.

Davids positie bij zijn bedrijf betekent dat hij waarschijnlijk zes cijfers verdient, en met alle besparingen die hij in de loop der jaren heeft gedaan, kan hij waarschijnlijk elke bruid meenemen die hij naar de VS kiest. Hij is technisch onderlegd, een planner en een denker, erg Ravenklauw.

Aanbevolen: