10 supermodellen die in Ravenklauw zouden worden gesorteerd

Inhoudsopgave:

10 supermodellen die in Ravenklauw zouden worden gesorteerd
10 supermodellen die in Ravenklauw zouden worden gesorteerd
Anonim

Elke enthousiaste liefhebber van Harry Potter zal je vertellen dat de enige manier om te leven is door naar mensen te kijken op basis van in welk 'huis' ze zouden passen. De vier huisopties zijn Griffoendor, Zwadderich, Ravenklauw en Huffelpuf, en als je eenmaal "Potter" gaat, zul je voor altijd naar mensen kijken op basis van welke eigenschappen ze delen met verschillende huizen. De echte huisvrouwen kunnen worden gesorteerd in Zwadderich of Griffoendor, en de cast van Game of Thrones kan worden ingedeeld op basis van het huis waarin ze het beste passen, net als de Marvel-personages.

Supermodellen staan bekend als enkele van de mooiste mensen op aarde, maar wat als we verder kijken dan het fysieke en ze classificeren in Potter-huizen, afhankelijk van andere eigenschappen? Deze tien prachtige dames zouden helemaal Huis Ravenklauw zijn. Ze zijn creatief, gedreven en waanzinnig intelligent.

10 Edie Campell

Degenen die in de Ravenklauw-vorm passen, zijn de slimste van het peloton. Intelligentie is een belangrijke kwaliteit voor dit Potter House. Edie Campbell is niet alleen een beeldschone vrouw die moeiteloos over de catwalk werkt. Ze scoorde Model van het Jaar bij de British Fashion Awards 2013.

Ze is ook opgeleid. Campell heeft een graad in kunstgeschiedenis met First-Class Honours van het Courtauld Institute of Art. Ze heeft zichzelf ook bewezen als een getalenteerde en creatieve schrijver, door bij te dragen aan verschillende modetijdschriften.

9 Lyndsey Scott

Een andere briljante geest in de mode-industrie is die van Lyndsey Scott. Huis Ravenklauw zou roze kietelen om haar een van hen te noemen. Scott studeerde af aan Amherst College met majors in zowel theater als computerwetenschappen.

Deze majors zijn niet precies gerelateerd, en haar vermogen om op beide gebieden te stijgen, spreekt tot haar algemene intelligentie. In haar vrije tijd kanaliseert ze haar creativiteit door apps te ontwikkelen en in shows te lopen voor Gucci, Prada en Victoria Secret.

8 Karlie Kloss

Karlie Kloss is een bekende naam en gezicht in de modellenindustrie. Kloss heeft catwalks en modebladen gesierd, maar haar schoonheid is slechts een deel van haar. Haar brein is net zo indrukwekkend als haar verbluffende uiterlijk (en als je het verbluffende deel niet gelooft, kijk dan eens naar de belachelijke buikspieren van Kloss.)

Karlie heeft een diepe passie voor coderen en ze heeft die passie omgezet in een gratis programmeerkamp voor jonge meisjes die geïnteresseerd zijn in het vak. Karlie Kloss dient als een voorbeeld van intelligentie en passie, twee eigenschappen van Ravenklauw.

7 Cameron Russell

Cameron Russell bewijst dat schoonheid en hersens een niet te stoppen combinatie zijn. Russell is te vinden in shows voor topontwerpers zoals Prada, of ze houdt toespraken voor de U. N.

Er is niets dat deze capabele jonge vrouw niet kan. Russell heeft al een diploma in zowel economie als politieke wetenschappen behaald aan de gewaardeerde Colombia University. Ze heeft ook haar creativiteit gekanaliseerd door een online magazine te starten genaamd Interrupt.

6 Lily Cole

Lily Cole is een boek van gelijke delen, slim en creatief. Zowel haar rechterhersenhelft als haar linkerhersenhelft zijn in topconditie, wat haar totale Ravenklauw-materiaal maakt. Cole is een model en een actrice, die beide vereisen dat ze gebruik maakt van haar creativiteit.

Lily Cole behaalde een dubbele eerste onderscheiding in het History of Arts-programma van de universiteit van Cambridge. Cole heeft haar intelligentie ook gebruikt door deel te nemen aan verschillende openbare lezingen, poly-wetenschappelijke campagnes en intellectuele forums.

5 Joan Smalls

Joan Smalls domineert de catwalk sinds ze er een paar jaar geleden op stapte. Smalls staat nu zelfs op de achtste plaats op de Forbes-lijst van 's werelds best betaalde modellen. Modelleren was echter niet haar enige passie of pad.

Smalls heeft een graad in psychologie van de InterAmerican University van Puerto Rico. Als modellenwerk haar interesse niet meer heeft, heeft ze zeker een carrière om op terug te vallen. Inderdaad een slimme dame!

4 Christie Turlington

De naam Christy Turlington is vrijwel synoniem met de term 'supermodel'. In de jaren negentig was ze het "It"-meisje van de mode-industrie. Turlington begon echter niet meteen met modellenwerk.

Modellen kwam in het spel nadat ze al een hoger onderwijsinstelling had bezocht en een Bachelor of Arts-graad in vergelijkende religie en oosterse filosofie had behaald aan de New York University. Deze knock-out heeft nog steeds de honger naar kennis en is teruggekeerd naar haar academische wortels, waar ze werkt aan een master in volksgezondheid aan de universiteit van Colombia.

3 Tyra Banks

Ravenklauwen zijn gedreven mensen, vooral als het gaat om intelligentie. De Queen of Drive in de modewereld moet naar niemand minder dan mevrouw Tyra Banks. De landingsbaan regeren was niet genoeg voor de langbenige showstopper.

Ze creëerde een toptelevisieprogramma, startte een programma voor jonge meisjes genaamd TZONE, bouwde een op modellen gebaseerd themapark en schreef zich in voor het Owner/President Management Program van Harvard. In 2012 is de moeder van één afgestudeerd met een certificaat van het Executive Education Training Program. Zoals serieus Tyra, wat blijft er over?

2 Laura Shields

Ravenclaw-leden zullen niet anders dan jaloers zijn op de prestaties van Laura's Shield (en echt, dit Huis kan niet anders dan een beetje jaloers worden als het gaat om de denkkracht van anderen.) Shields presteert beter dan vrijwel alle anderen op welk gebied dan ook. arena die ze kan bedenken.

De modellenwereld? Bezit het. De optochtscène? Ze domineerde het. Hoger onderwijs? Ja. Ze heeft dat gedekt met een master's degree van Leeds University in chemische technologie. Shields is ook lid van Mensa. Dus ze is in wezen een genie bovenop al het andere.

1 Iman

Model Iman of zoals velen haar kennen, mevrouw David Bowie, is tijdloos, moeiteloos mooi en ongeveer net zo slim als ze komen. De schoonheid van Nairobi leerde vijf talen beheersen en behaalde een graad in politieke wetenschappen. Natuurlijk, toen ze eenmaal werd ontdekt door de modewereld, nam ze als topmodel en de vrouw van een van de grootste namen in de rock-'n-roll een plaats op de eerste rij bij academici.

Desalniettemin heeft Iman bewezen dat als het gaat om hersenen en schoonheid, ze beide gebieden volledig bedekt. Ze heeft zelfs haar talenten en intelligentie gebruikt om haar eigen cosmeticalijn te creëren, iets wat alleen een intelligent mens aankan.

Aanbevolen: