10 keer Beyoncé & Jay-Z waren relatiedoelen

Inhoudsopgave:

10 keer Beyoncé & Jay-Z waren relatiedoelen
10 keer Beyoncé & Jay-Z waren relatiedoelen
Anonim

Als het gaat om relaties met beroemdheden, is er geen beter machtspaar dan Beyoncé en Jay-Z. Na twaalf jaar getrouwd te zijn geweest, drie kinderen te hebben en ontrouw te hebben overwonnen, heeft dit celebpaar de storm doorstaan en kan het gemakkelijk worden beschouwd als relatiedoelen.

Het paar heeft een gecombineerd vermogen van ongeveer $ 1,16 miljard, volgens Business Insider, en hun toewijding aan elkaar is inspirerend. Bey en Jay hebben samen de wereld gezien, op het podium opgetreden met een ongeëvenaarde chemie en ons laten zien dat ze erin geslaagd zijn om hun liefde boven alles te zetten, en zo het meest jaloerse en machtige getrouwde stel van Hollywood te worden. Hier zijn tien keer dat Beyoncé en Jay-Z relatiedoelen waren!

10 Vakantie van een stel naar IJsland

In december 2014 maakten Beyoncé en Jay-Z een geweldig koppelreis naar IJsland om de 45e verjaardag van de rapper te vieren en het was pure magie. Het paar zag eruit alsof ze het fantastisch hadden, rondrijden op sneeuwscooters, schattige bijpassende outfits dragen en zelfs engelen in de sneeuw maken. Beyoncé en Jay-Z verbleven in de Trophy Lodge, die zichzelf een 'privé luxe resort en spa' noemt. Dit ultieme uitje voor het getrouwde stel zag er perfect uit en ze leken de tijd van hun leven te hebben.

9 Halloween-kostuums

Wanneer Halloween rondrent, wachten we allemaal om te zien met welk koppelkostuum Beyoncé en Jay-Z als volgende zullen komen. Hun vorige paar kostuums waren onder andere Barbie en Ken, gouden medaillewinnaars van Team USA en Mexicaanse kunstenaars Frida Kahlo en kunstenaar uit de jaren 80 Jean-Michel Basquiat.

Nadat ze dochter Blue Ivy hebben gekregen, heeft het paar haar zelfs opgenomen in een paar van hun Halloween-kostuums, waardoor ze de ultieme celebfamilie zijn.

8 Sportevenementen

Beyoncé en Jay-Z zijn vaste klanten bij NBA-wedstrijden en zitten aan de rechterzijde bij Brooklyn Nets-wedstrijden, waar de rapper een voormalige mede-eigenaar was. Er gaat echter niets boven deze foto uit 2012 van het paar dat elkaar een vuist geeft tijdens een Knicks and Nets-spel. Ze lijken altijd van elkaars gezelschap te genieten terwijl ze hun favoriete team aanmoedigen en Blue Ivy met hen naar meerdere wedstrijden hebben gebracht.

7 2014 Grammy Prestaties

Beyoncé en Jay-Z maken samen muziek sinds 2002, toen ze "03 Bonnie &Clyde" uitbrachten. Sindsdien hebben ze samen talloze liedjes en muziekvideo's gemaakt en hun optredens zijn enkele van de meest opwindende om naar te kijken.

Eén optreden in het bijzonder was tijdens de Grammy's van 2014, waar Beyoncé en Jay-Z het podium betreden om hun hit 'Drunk in Love' uit te voeren. De voorstelling was stomend en toonde de onbreekbare band van het paar.

6 Zelfde manieren

Koppels die al geruime tijd samen zijn, kunnen elkaars maniertjes oppikken, of het nu gaat om het reciteren van dezelfde zinnen of het trekken van dezelfde gezichten. Fans vinden het geweldig als Beyoncé Jay-Z's beruchte 'gemene mok' nabootst, vooral wanneer zij en Jay samen poseerden terwijl ze hun Grammy-awards omhooghielden en samen gemeen deden. Dit zijn zeker een paar goals.

5 Speciale momenten als gezin

Fans zijn dol op de familie Carter omdat ze alles hebben meegemaakt. Toen Beyoncé de Michael Jackson Video Vanguard Award ontving tijdens de MTV Video Music Awards in 2014, werd deze uitgereikt door haar man Jay-Z en dochter Blue Ivy. Het was zo'n ontroerend moment voor het hele gezin om samen te delen en zelfs geruchten over een op handen zijnde echtscheiding leken te verdwijnen.

4 Muziekvideo's

Beyoncé en Jay-Z hebben een lange geschiedenis in het deelnemen aan elkaars muziekvideo's. Vanaf 2002's "03 Bonnie &Clyde", heeft het powerduo samen in ongeveer acht muziekvideo's gezeten. Enkele favoriete video's met in de hoofdrol het koppel op de A-lijst zijn onder meer 'Crazy in Love', 'Upgrade U' en 'Drunk in Love'. In 2018 gaven Bey en Jay fans wat ze altijd al wilden, en dat was samen een album produceren, getiteld Everything is Love.

3 Alle ogen gericht op Bey

Beyoncé liet echt zien hoe liefde alles overwint nadat ze dit speciale moment met haar man op Instagram had gedeeld. Met de telefoon in de hand legt Jay-Z de reacties van zijn vrouw vast terwijl ze haar verjaardag vieren. Ze schreef een lang bijschrift, waarin ze het moederschap noemde, haar tien jaar huwelijk met Jay-Z en touren met het hele gezin. Haar verjaardag werd een moment om niet alleen haarzelf te vieren, maar ook haar relaties met anderen.

2 Ontberingen overwinnen

Jay-Z en Beyoncé's huwelijk zag er wankel uit toen er geruchten kwamen over de ontrouw van de rapper, en toen waren we allemaal getuige van de video van Beyoncé's zus, Solange Knowles, die hem aanviel in een lift. Beyoncé zinspeelde zelfs op het bedrog van haar man in haar album 'Lemonade'. Het bleek echter dat Jay-Z en Beyoncé zich verzoend hebben en beter dan ooit zijn door de eindeloze hoeveelheden foto's die ze samen en als gezin plaatsen.

1 Geloftevernieuwingen

Beyoncé en Jay-Z vierden hun tienjarig huwelijksjubileum in 2018 en kunnen we even de tijd nemen om te waarderen hoe geweldig dit duo is en deze foto? De Carter-familie is relatiedoelen en een van de coolste koppels in Hollywood. Laten we allemaal vieren dat dit celebrity-powerkoppel langer standhoudt dan de meeste celeb-huwelijken.

Aanbevolen: