Real Housewives: 10 keer waren ze herkenbaar (10 keer brachten ze Bougie naar een nieuw niveau)

Inhoudsopgave:

Real Housewives: 10 keer waren ze herkenbaar (10 keer brachten ze Bougie naar een nieuw niveau)
Real Housewives: 10 keer waren ze herkenbaar (10 keer brachten ze Bougie naar een nieuw niveau)
Anonim

Veel mensen zijn fans van reality-televisie en een van de meest populaire shows in dit genre is The Real Housewives; dit is een Bravo TV-franchise die zich richt op aantrekkelijke en welvarende vrouwen, die laat zien dat ze tijd doorbrengen met hun familie, uitgaan met hun vrienden en een luxueuze levensstijl leiden.

De eerste serie binnen deze franchise, die in 2006 werd uitgezonden, was The Real Housewives of Orange County. S hows die zich afspelen in New York, New Jersey, Atlanta, Beverly Hills, Potomac, Dallas, D. C. en Miami volgden.

Gebaseerd op het uitgangspunt van de shows, zijn er enkele situaties die redelijk herkenbaar zijn voor alle mensen die er zijn; echtgenoten kibbelen en kinderen lopen wild. In groepjes duiken er telefoonspelletjes op en er ontstaat ruzie. Er worden te veel drankjes voor volwassenen gedronken, moderampen gebeuren en veelvoorkomende ongelukken gebeuren.

Aan de andere kant zijn er ook een aantal zeer over-the-top momenten waar velen die thuis kijken helemaal niets mee kunnen, zoals de overzeese reizen, de extravagante feesten, de gigantische kasten vol designerlabels… om nog maar te zwijgen van de glamourploegen die uren bezig zijn om deze huisvrouwen er nog mooier uit te laten zien.

20 Herkenbaar: Brandi &Stephanie's gevoel voor humor

Veel van de vrouwen die in deze franchise worden gecast, zijn IRL-vrienden, zoals Brandi Redmond en Stephanie Hollman van The Real Housewives of Dallas. En hoewel de RHOD-franchise zich richt op welgestelde vrouwen, zijn dit normale mensen… die misschien kinderachtige grappen maken of mensen 'prank call' noemen!

Ja, deze vrienden houden ervan om plezier te hebben, zelfs als hun woorden en/of daden ervoor zorgen dat sommigen in verwarring staren… of ervoor zorgen dat hun mede-huisvrouwen ruzie met hen beginnen.

19 Bougie: Vicki's reactie op het familiebusje

Een van de vroegste en meest iconische scènes uit The Real Housewives liet zien dat de OG van de OC een beetje overstuur raakte over transport; haar familie had een lift nodig. Toen ze er een belde, kreeg ze een familiebusje gestuurd. In deze scène was Vicki Gunvalson te zien die schreeuwde dat dit te kleine voertuig niet zou werken !

18 Herkenbaar: Gina worstelt om het perfecte kapsel/de perfecte kleur te vinden

Een nieuwer castlid van RHOC is Gina Kirschenheiter, en dit seizoen ging ze door iets herkenbaars: ze probeerde het perfecte kapsel en de perfecte kleur te vinden. Van het bleken en vlechten tot het inbrengen van lange extensions en het eruit halen om een kortere snit te maken, deze meid had een behoorlijke evolutie op het gebied van haar!

17 Bougie: alle voertuigen van Peggy Sulahian

In The Real Housewives of Orange County was ooit Peggy Sulahian te zien, en ze was getrouwd met een man genaamd Diko, die helemaal om custom auto's ging. Dat gezegd hebbende, hun garage was op een ander niveau. Dit is niet te relateren aan fans die al tien jaar in dezelfde auto rijden, in de hoop dat hij nog een paar jaar… of weken meegaat.

16 Herkenbaar: Kyle jaagt haar honden rond

Een favoriete huisvrouw van fans is Kyle Richards uit Beverly Hills, en zelfs vóór deze show was ze een bekende actrice. Ondanks al haar roem en succes is ze heel echt! Een van de beste voorbeelden hiervan zijn de scènes waarin ze haar honden achtervolgt, of ze nu iets grijpen wat ze niet mogen of de deur uit rennen als ze dat niet zou moeten doen.

15 Bougie: toen Braunwyn niet uit een fles kon drinken

Een ander bougie-moment betrof Braunwyn Windham-Burke van RHOC; terwijl ze in een restaurant was voor een verjaardagsfeestje, vroeg ze haar ober om haar een glas te brengen, omdat ze haar bruisend water niet uit een fles wilde drinken. Sommigen denken misschien dat dit redelijk klinkt, maar anderen, zoals haar co-ster Gina, vonden het een beetje veel.

14 Herkenbaar: Denise voelt zich underdressed

Denise Richards is een andere bekende beroemdheid en ze is onlangs toegetreden tot de cast van The Real Housewives of Beverly Hills. Het nieuwe meisje in deze show zijn kan stressvol en zelfs eng zijn, maar dit is wat Denise verrassend vond… toen ze de anderen ontmoette voor "casual" evenementen, was niemand anders gekleed in korte broek en een tanktop zoals zij!

13 Bougie: en toen Dorit niet uit het verkeerde glas kon drinken

Uh-oh… Er was ook een bougiescène met een drinkglas in Beverly Hills. Dorit Kemsley geniet graag van haar wijn uit een wijnglas en haar champagne uit een champagneglas, en Teddi Mellencamp Arroyave heeft dit op de harde manier geleerd.

12 Herkenbaar: Luann heeft een beetje te veel gedronken

Om samen te vatten, deze franchise richt zich op welvarende vrouwen die naar happy hours, feesten, catwalkshows, topreisbestemmingen over de hele wereld en meer gaan. Daarom zijn er veel cocktails te zien, en een van de meest opvallende scènes ooit liet Luann de Lesseps zien dat ze een beetje te veel genoot… en in een struik viel.

11 Bougie: toen Taylor $60K uitgaf op de verjaardag van haar dochter

Over feestjes gesproken… Weet je nog dat Taylor Armstrong $ 60.000 uitgaf op het verjaardagsfeestje van haar dochter? Ja, dat gebeurde echt op The Real Housewives of Beverly Hills. Vraag me af hoe Kennedy Armstrongs zoete 16, of haar 18e verjaardag, of haar middelbare school afstuderen, eruit zal zien…

10 Herkenbaar: Kelly aan het woord voordat ze nadenkt

Iets anders dat veel opduikt in deze show, zijn argumenten. Mensen zeggen de verkeerde dingen. Iemand hoort een gerucht. Vrienden zijn het er niet mee eens. Er wordt geschoten. Groot of klein, er zijn altijd gevechten en soms is Kelly Dodd erbij betrokken; ze is een van de meest uitgesproken huisvrouwen. Hoewel haar mond haar in de problemen kan brengen, is het behoorlijk herkenbaar.

9 Bougie: het feit dat LVP minipaarden bezit

Lisa Vanderpump woont in een statig huis genaamd Villa Rosa. Er zijn ganzen. Er zijn honden … en er zijn miniatuurpony's. Dit is haar echte thuis, waar ze een luxueus leven leidt, omringd door dieren en de kleur roze, plus haar liefhebbende echtgenoot, Ken.

8 Herkenbaar: Caroline komt op voor haar familie

Een andere favoriet van de fans is Caroline Manzo, die vroeger op RHONJ zat. Deze serie, zelfs meer dan de rest, legt een grote nadruk op familie, aangezien Caroline's zus en schoonzus allebei met haar in de show waren. Dus als en wanneer iemand met die familie heeft geknoeid, liet Caroline het ze hebben, op de best mogelijke manier!

7 Bougie: Erika's Glam Squad

De meeste vrouwen dragen make-up. De meeste vrouwen zorgen ervoor dat hun haar en make-up perfect zijn voordat ze naar een belangrijk evenement gaan. En de meeste huisvrouwen hebben minstens één persoon die dit allemaal voor hen doet.

Erika uit Beverly Hills gaat verder. Ze heeft een heel team en er zijn talloze scènes waarin haar team de stukken van top tot teen uitzoekt voor haar uitstapjes.

6 Herkenbaar: Cynthia hintte dat ze wilde trouwen

Hoewel deze franchise The Real Housewives wordt genoemd, is niet iedereen een echte echtgenote. Daarom zijn er veel data, verlovingen en bruiloften te zien. Onlangs liet Cynthia Bailey van RHOA haar nieuwe man, Mike Hill, duidelijk weten dat ze opnieuw wilde trouwen. Terwijl sommigen haar dorstig noemden, werd het allemaal beloond, want (SPOILER ALERT!) Ze zijn nu verloofd!

5 Bougie: Jennifer praat over haar huis

Fans van The Real Housewives of New Jersey weten alles over het huis van Jennifer Aydin; toen ze alle meisjes voor het eerst had, ging ze maar door over hoeveel badkamers er waren, over hoe er een groot basketbalveld was binnen, over hoe er een poolhouse was… Voor de goede orde, er zijn 16 badkamers. Zestien!

4 Herkenbaar: ze zien uitvinden wat het ouderschap is

Hoewel de bankrekening van een echte huisvrouw misschien groter is dan die van de gemiddelde persoon, heeft deze vrouw nog steeds te maken met een partner en kinderen en het leven, net als fans thuis. Neem bijvoorbeeld Kandi Burruss in Atlanta; zij en Todd hadden een jouw-mijn-en-ons-situatie, en jaren later zijn ze nog steeds aan het uitzoeken hoe ze de beste beslissingen kunnen nemen voor hun gezin… Ze doen het gewoon allemaal op tv, zodat de wereld het kan zien.

3 Bougie: alle stagiaires van Sonja

Een zeer populaire huisvrouw uit New York is Sonja Morgan, en iedereen kent al haar stagiaires! Ze heeft er in de loop der jaren een flink aantal laten zien. Ze heeft in de loop der jaren ook gesproken over verschillende ondernemingen, van filmproductie en een kledinglijn tot de beruchte broodroosteroven. Dus misschien is het logisch dat er zoveel mensen voor haar werken…?

2 Herkenbaar: Tamra en haar zonen krijgen spijtige tatoeages

Het gebeurt: een tatoeage klinkt als een goed idee, maar later blijkt dat het geen goed idee was! Zo liet Tamra Judge de naam van haar ex-man op haar vinger schrijven. Dit seizoen ging ze mee met haar oudste zoon, Ryan, omdat hij wat inkt had verwijderd. Onlangs kwam ook het nieuws naar buiten dat haar zoon, Spencer, nieuwe inkt heeft. Er kunnen meer reizen voor meer verhuizingen in petto zijn voor dit gezin!

1 Bougie: al hun reizen

Het is duidelijk dat fans dol zijn op The Real Housewives, en deze franchise zou niet compleet zijn zonder alle reizen. Van weekenduitstapjes in een nabijgelegen staat tot vakanties van een week in een exotisch en ver land, deze zorgen meestal voor de beste afleveringen.

Deze reizen zijn echter royaal. Ze zijn extreem. Ze zijn niet goedkoop. Ze zijn dramatisch. Kortom, ze zijn bougie!

Aanbevolen: