Wat is de echte naam van Jennifer Aniston? En nog 9 beroemdheden die toneelnamen gebruiken

Inhoudsopgave:

Wat is de echte naam van Jennifer Aniston? En nog 9 beroemdheden die toneelnamen gebruiken
Wat is de echte naam van Jennifer Aniston? En nog 9 beroemdheden die toneelnamen gebruiken
Anonim

Als het gaat om de wereld van Hollywood en de entertainmentindustrie als geheel, worden fans vaak verblind door alle glitter, glamour en natuurlijk het talent! Of je nu een fan bent van film, televisie of muziek, de kans is groot dat je aangetrokken bent tot een artiest van wie je houdt. Veel grote favorieten hebben echter totaal verschillende namen!

Het gebruik van een artiestennaam is helemaal niet ongehoord in La La Land en wordt vaak gebruikt door zangers en acteurs die hun naam hebben veranderd voor juridische doeleinden of gewoon om meer verkoopbaar te lijken. Hoewel het bekend is dat sterren als Skrillex, Eminem en Drake allemaal artiestennamen gebruiken, zijn er een paar verrassende sterren waarvan je zou schrikken als ze weten dat ze deze tactiek ook gebruiken.

10 Jennifer Aniston

Als het gaat om artiestennamen van beroemdheden, is er één enorm Hollywood-figuur met een andere naam en dat is Jennifer Aniston. Of je haar nu het beste kent als Rachel Green uit Friends of haar talloze hitfilms, het v alt niet te ontkennen hoe getalenteerd Aniston is.

De meeste fans weten echter niet dat Jennifer Aniston echt als Joanna Anastasakis is geboren. De ster, die van Griekse afkomst is, veranderde haar naam om carrière te maken in de entertainmentindustrie, een tactiek die door velen werd gebruikt, waaronder haar eigen vader, John Aniston.

9 Nicki Minaj

Nicki Minaj, die onlangs onthulde dat ze haar eerste kind verwacht met echtgenoot Kenneth Petty, heeft een behoorlijk succesvolle carrière gehad sinds haar debuut in 2010 met het album Pink Friday en ze heeft zichzelf volledig getransformeerd in een rapkoningin.

Hoewel ze naam heeft gemaakt, is het een naam die ze uitsluitend voor amusementsdoeleinden gebruikt. Nicki Minaj, die opgroeide in Trinidad en Tobago, werd eigenlijk geboren als Onika Tanya Miraj.

8 Vin Diesel

Als er één Hollywood-ster is die zowel succes als een lange levensduur heeft gehad als het op hun carrière aankomt, dan is het niemand minder dan Vin Diesel zelf. De Fast & The Furious-acteur bestaat al sinds zijn debuut als zevenjarige in Dinosaur Door.

Hoewel velen van ons geen idee hadden dat Vin Diesel begon als een kindacteur, is het ook de moeite waard om te delen dat de ster ook een artiestennaam gebruikt. Ondanks dat Vin Diesel zo goed werkt, is de echte naam van de acteur Mark Sinclair. Ja, je leest het goed, Mark Sinclair!

7 Lady Gaga

Als het gaat om de muziekwereld, heeft Lady Gaga de popscene zoals we die kennen volledig getransformeerd. Na haar debuut in 2008 met haar hitalbum The Fame, schoot Gaga omhoog naar internationale faam en succes.

Hoewel bijna iedereen van Gaga houdt, gebruikte de ster Queen's "Radio Ga-Ga" als inspiratie voor haar artiestennaam, anders zouden we Gaga kennen bij haar echte naam, namelijk Stefani Joanne Angelina Germanotta. Ondanks haar artiestennaam nodigt Gaga altijd de mensen met wie ze samenwerkt uit om haar Stefani te noemen, als ze dat willen.

6 Calvin Harris

Calvin Harris staat al jaren aan de top van zijn kunnen. Als het gaat om zijn artistieke en creatieve visies, slaat de muziek-dj en producer altijd de spijker op de kop en levert hij bop na bop.

GERELATEERD: De hartverscheurende gezondheidsbekentenis van Calvin Harris

Terwijl Calvin Harris een begrip is geworden, werd de ster eigenlijk Adam Richard Wiles geboren, iets wat velen niet over hem weten. In de tijd dat Calvin met popster Taylor Swift aan het daten was, werd ze zelfs vaak 'Adam' genoemd, in tegenstelling tot zijn artiestennaam.

5 Katy Perry

Katy Perry, die net als Nicki Minaj ook in verwachting is van haar eerste kind, gebruikt ook een artiestennaam! Hoewel de meeste sterren de neiging hebben om hun geboortenaam laag te houden, is Katy behoorlijk vocaal geweest over haar echte naam en heeft ze zelfs een variatie ervan gebruikt in haar videoclip "Last Friday Night" voor haar personage, Kathy Beth Terry.

Ondanks dat Katy's naam niet echt Kathy of Beth is, is het Katheryn Elizabeth Hudson.

4 Miley Cyrus

Veel fans van Miley Cyrus groeiden op en keken elke week naar haar op tv. De zangeres/actrice domineerde Disney halverwege de jaren 2000 met haar hitshow 'Hannah Montana'.

Nadat Miley in 2011 met pensioen ging, richtte ze zich fulltime op haar muziekcarrière en werd ze een van de grootste namen in de branche. Ondanks dat ze haar hele leven bekend stond als Miley Cyrus, werd de ster eigenlijk Destiny Hope Cyrus geboren. Volgens een aantal bronnen werd Miley gekozen als een toneelstuk op haar kinderbijnaam, Smiley.

3 Jamie Foxx

Jamie Foxx maakte zijn debuut in 1992, maar het was pas in zijn rol in Any Given Sunday in 1999 dat hij zijn eerste dramatische optreden op het scherm leverde. Sindsdien is Foxx een van de grootste namen in Hollywood geworden, zowel als acteur als als zanger.

GERELATEERD: Jamie Foxx wenst Kevin Hart een gelukkige "Born Day"

Of je hem nu kent van zijn werk in Ray, Dreamgirls of Django Unchained, het v alt niet te ontkennen hoe geweldig een acteur hij werkelijk is. Ondanks dat hij al die tijd bekend stond als Jamie Foxx, werd de ster eigenlijk Eric Marlon Bishop geboren.

2 Alicia Keys

Alicia Keys, die voor het eerst werd ontdekt door Clive Davis in New York City, is een baken van licht geworden voor de muziekindustrie. Haar melodieuze zang, pianovaardigheden en songwritingvaardigheden zijn ongeëvenaard, waardoor velen haar beschouwen als een van de grootste vocalisten van onze tijd.

Hoewel Alicia in feite haar voornaam is, werd de ster geboren als Alicia Augello Cook en nam Keys op als haar achternaam vanwege haar liefde voor de piano.

1 Bruno Mars

Bruno Mars heeft ons hit na hit gegeven en hij zal zeker niet snel stoppen! De in Hawaï geboren zanger kwam voor het eerst op de voorgrond toen zijn nummer "Grenade" letterlijk opblies.

Terwijl fans hem kennen en liefhebben als Bruno Mars, werd de ster Peter Gene Hernandez geboren. Volgens de zanger van "24K Magic" was Bruno een bijnaam die zijn vader hem had gegeven, en werd Mars toegevoegd om voor wat extra "pizazz" te zorgen.

Aanbevolen: