Wanneer is Tom Cruise van plan om een stuntdubbel te gebruiken in plaats van zichzelf?

Inhoudsopgave:

Wanneer is Tom Cruise van plan om een stuntdubbel te gebruiken in plaats van zichzelf?
Wanneer is Tom Cruise van plan om een stuntdubbel te gebruiken in plaats van zichzelf?
Anonim

Als een van Hollywood's grootste sterren, zijn veel mensen zich bewust van Tom Cruise en wat hij meebrengt voor elk groot filmproject. De man tart alle leeftijdsnormen en tot op de dag van vandaag doet hij nog steeds zijn eigen stunts. Cruise heeft een aantal manieren om in vorm te blijven, en in combinatie met zijn dieet is hij nog steeds in staat om het onmogelijke te doen.

Het is geweldig om te zien dat de legende nog steeds zijn eigen stunts doet, maar fans moeten weten wanneer hij er eindelijk mee stopt. Gelukkig hebben we daar hieronder wat details over!

Tom Cruise is een legende op groot scherm

De jaren tachtig waren een decennium waarin veel jonge sterren uitbraken in Hollywood, waaronder een man met de naam Tom Cruise. Hij was zeker niet meteen een succes en nam al vroeg in zijn carrière kleinere rollen op zich. Uiteindelijk kreeg Cruise echter de kans om te schitteren als een leidende man, en toen hij dat eenmaal deed, was Hollywood nooit meer hetzelfde.

De jaren '80 zorgden ervoor dat Cruise een ster werd, maar de jaren '90 hielpen hem een langdurige legende te worden. De jaren 2000 brachten de status van iconen met zich mee, en op dit punt in zijn illustere carrière is Tom Cruise nog steeds een van de grootste sterren van Hollywood.

Buiten de altijd ongrijpbare Oscar-overwinning heeft de acteur het allemaal gezien en gedaan in Hollywood. Dit heeft hem veel meer media-aandacht opgeleverd dan hij waarschijnlijk zou willen, maar dit is een van de vele dingen die komen kijken bij het zijn van een gigantische ster in de industrie.

Tom Cruise staat bekend om een aantal dingen, waaronder het doen van zijn eigen stunts in zijn grootste films.

Cruise doet beroemd zijn eigen stunts

Over het algemeen zijn er niet veel acteurs ter wereld die hun eigen stunts in films willen doen. Tom Cruise staat er echter op dat hij zijn eigen stunts doet, en dit maakt deel uit van wat hem tot een van de grootste filmsterren in de geschiedenis maakte.

De acteur heeft eerder opengesteld over het doen van zijn eigen stunts, en liet Graham Norton weten hoeveel hij ervan geniet, volgens CinemaBlend.

"De eerste keer van een stunt is zenuwslopend, maar ook opwindend. Mij is een paar keer verteld tijdens het fotograferen van een stunt om te stoppen met glimlachen," zei Cruise.

Klinkt leuk, toch? Nou, dat plezier komt met een zwaar prijskaartje.

"Ik ben een zeer fysieke acteur en ik doe ze graag. Ik studeer en train en neem veel tijd om alles uit te zoeken. Ik heb veel botten gebroken", voegde de acteur eraan toe.

Vadertijd komt voor ons allemaal, waardoor fans zich afvragen wanneer Tom Cruise eindelijk iemand anders het zware werk laat doen.

Wanneer stopt hij ermee?

Dus, wanneer is Tom Cruise precies van plan om iemand anders zijn stunts voor hem te laten doen? De acteur opende hierover in een interview, en hij was vrij open over het feit dat hij van plan is zijn eigen stunts te doen tot de dag dat hij met pensioen gaat, wat nooit is.

Cruise verklaarde dat hij voor altijd wil blijven acteren en dat het de bedoeling is dat hij in die tijd zijn eigen stuntwerk doet. Dat is een extreem ambitieus en passend doel voor een ster als Tom Cruise, maar nogmaals, dit is dezelfde man die een film in de ruimte wil filmen, dus mensen zouden niet al te verbaasd moeten zijn om dit te horen.

Zijn reactie kan worden bekeken om 10:30 in de onderstaande video.

Om dit voor Cruise mogelijk te maken, zal hij belachelijk hard moeten blijven werken, zowel alleen als met Wade Eastwood, iemand met wie hij voor verschillende films heeft samengewerkt.

Tijdens een gesprek met Men's Journal vertelde Eastwood hoe hij Cruise helpt zich voor te bereiden op serieus stuntwerk.

"Ik help bij het ontwerpen van de training van top tot teen. We hebben een intern programma, maar Tom heeft ook zijn eigen geweldige programma dat hij doet bovenop het onze. Dus hij zal alleen werken, dan zal hij komt naar ons voor onze vechttraining, waarin we hem elke keer weer terugbrengen naar de basis. Op dit moment omdat we diep bezig zijn met Mission 6 en hij elke dag een paar uur verschijnt. Als we dan specifieke repetities doen voor scènes die eraan komen, zetten we hem in die auto of op die draadplatforms die hij misschien nodig heeft, "zei Eastwood.

Tom Cruise is een gek als het gaat om het doen van zijn eigen stunts, en fans kunnen niet wachten om hem weer te zien wanneer de nieuwste Mission: Impossible verschijnt.

Aanbevolen: