Feest in de VS: Miley Cyrus op Instagram-foto's, dan & nu

Inhoudsopgave:

Feest in de VS: Miley Cyrus op Instagram-foto's, dan & nu
Feest in de VS: Miley Cyrus op Instagram-foto's, dan & nu
Anonim

Miley Cyrus staat al jaren in de schijnwerpers en ze is het afgelopen decennium enorm veranderd. Van Hannah Montana zijn tot trouwen met Liam Hemsworth tot de onafhankelijke bom die ze nu is, er is veel te bespreken als het gaat om de transformatie van deze artiest.

Gelukkig voor de fans is ze behoorlijk actief op haar Instagram-account en dat al geruime tijd. Het is dus niet meer dan eerlijk om eens te kijken naar de transformatie van Miley Cyrus door de jaren heen, van toen en nu - via enkele van haar beste Instagram-foto's.

10 Hannah Montana… Zoveel jaren geleden

Afbeelding
Afbeelding

Dit werd gepost door Miley Cyrus in 2018, ter gelegenheid van de 12e verjaardag van deze Hannah Montana-cd. Voor iedereen die zich herinnert dat het uitkwam, is dat zeker genoeg om ze oud te laten voelen.

Natuurlijk was deze blonde-pruikdragende meid een hoofdbestanddeel van ieders jeugd, en het is best wel gezond voor Miley om het te blijven vieren, ook al is ze in de loop der jaren veel veranderd sinds haar tijd bij Disney.

9 Muziekcomeback

Miley is een koningin in de muziekwereld, maar iedereen herinnert zich waarschijnlijk dat ze het terug naar haar roots gooide en deze hit uitbracht, "Nothing Breaks Like A Heart".

Haar Instagram dateert pas uit 2018, en in de afgelopen twee jaar is er absoluut een behoorlijk ongelooflijke tijdlijn van dit pictogram van toen en nu - en dit was zeker toen. Deze look zal echter zeker voortleven.

8 The Vocal Queen

Hoewel ze een verleidelijke paashaas kan zijn of naast bananen kan poseren als ze het over vrouwenrechten heeft, weet deze artiest nog steeds wanneer het tijd is om verfijnd en elegant te zijn.

Miley Cyrus voegde zich bij Shawn Mendes voor de Grammy's in 2019, nadat ze de jonge zangeres terloops een bericht had gestuurd op Instagram. Ze versloeg niet alleen met totale gratie op de rode loper, maar ze blies iedereen van de sokken met haar verbluffende stem. Miley Cyrus bewees dat ze nergens heen ging.

7 Elegant, maar gedurfd

Deze artiest is tegelijkertijd bekritiseerd en geprezen omdat hij zo zelfverzekerd en gedurfd was en een beetje buiten de deur was. Na "Wrecking Ball" en vele andere aanvallen van vreemd gedrag, kwam ze eindelijk op gang.

Deze fotoshoot is ronduit verbluffend, maar het heeft nog steeds de durf en uniekheid die Miley, nou ja, Miley maakt. Ze werd volwassen, maar wel een die ze mocht kiezen.

6 De comeback van Hannah Montana Haar

Na zoveel jaren geprobeerd te hebben om zich los te maken van de superster van het familiekanaal die ze was, omhelsde ze eindelijk haar verleden en veranderde haar eigenlijke haar in een door Hannah Montana geïnspireerde look.

Eerlijk gezegd leek Miley op dit moment gelukkiger dan ze ooit was geweest, en ze zag er zo onstuimig en elegant uit op deze rode loper. Ze heeft zeker wat harten gestolen.

5 Ze komt eraan

Nadat er zonneschijn is, is er altijd een storm. Halverwege 2019 begon Miley een gloednieuw album uit te brengen, en deze hield niets tegen. Dit album, genaamd "She Is Coming", was even fel als altijd.

Een fotoshoot ter promotie van haar album zou natuurlijk nooit compleet zijn geweest zonder een bananentelefoon. In feite was dit een van de meer bescheiden promotiefoto's.

4 Ashley O

Voor iedereen die niet helemaal onder de indruk is van de prestaties van Miley Cyrus: zij is de enige persoon die OOIT de tophits van Billboard heeft gehaald onder drie verschillende aliassen.

Dat is niets minder dan een prestatie, en deze bom bewijst gewoon dat ze kan zijn wie ze wil en toch groot kan worden. Bovendien schitterde ze zelfs weer in wat acteerwerk - aangezien deze getalenteerde meid alles kan.

3 Moeders dochter

Toen het nieuwe album van Miley Cyrus uitkwam en ze scheidde van Liam Hemsworth, was er zeker een prominente periode van verandering voor deze populaire artiest.

Dit nummer maakte het het grootste van haar nieuwe album, en fans zullen dit iconische rode pak nooit vergeten, dat zeker een knipoog is naar collega-legende, Britney Spears. Dit was absoluut het bewijs dat ja, ze komt, en ze is hier.

2 Unapologetisch en helemaal zichzelf

Als er iets is waar fans Miley Cyrus nooit over kunnen bekritiseren, dan is het dat ze volledig authentiek en 100% zichzelf is. Door zoveel verschillende identiteiten, relaties, muziekscènes en persoonlijkheidsveranderingen was Miley nooit bang om te zijn wie ze is.

Toch wordt ze op de een of andere manier elke dag meer en meer van zichzelf. Deze post van eind 2019 is niet alleen prachtig, maar het is gewoon een pure Miley - een sterke vrouw zijn.

1 De Billy Ray Cyrus Mullet

Als er één manier is om de transformatie en tijdlijn van Miley Cyrus bij te houden, is het zeker het gemakkelijkst om naar haar kapsel te kijken. Begin 2020 brak deze zangeres uit met nieuwe muziek en een nieuw kapsel - en fans wisten niet zeker welke ze leuker vonden.

Hoewel 2020 niet alles was wat Miley (of wie dan ook) waarschijnlijk had verwacht, past deze oude country-look om de een of andere reden zo goed bij deze artiest - en was het weer een uitbarsting van verandering.

Aanbevolen: