10 Zoete weetjes over de relatie van Kylie Jenner met Stormi

Inhoudsopgave:

10 Zoete weetjes over de relatie van Kylie Jenner met Stormi
10 Zoete weetjes over de relatie van Kylie Jenner met Stormi
Anonim

Er is zoveel meer aan Kylie Jenner dan haar cosmeticalijn. Naast het feit dat ze beroemd werd op Keeping Up with the Kardashians, of het feit dat haar oudere zus Kim Kardashian is, is Kylie Jenner ook een moeder! Ze is een jonge moeder als je bedenkt dat ze pas 22 jaar oud is.

Kylie Jenner heeft een enorme naam gemaakt als influencer over de hele linie op haar verschillende sociale media-accounts. Ze heeft miljoenen volgers die aandacht besteden aan wat ze dagelijks doet en haar romantische relaties en vriendschappen worden voortdurend onder de loep genomen, bijvoorbeeld haar relaties met Tyga, Travis Scott en Jordyn Woods. Maar nu is het tijd om te focussen op haar relatie met haar prachtige dochter, Stormi!

10 Kylie Jenner heeft een cosmeticapakket met weerthema uitgebracht, geïnspireerd door Stormi

Kylie Jenner heeft samengewerkt met al haar zussen, haar moeder en haar beste vriendin als het gaat om make-upproducten voor Kylie Cosmetics, dus het feit dat ze ervoor koos om samen te werken met haar eigen dochter is helemaal niet schokkend. Kylie houdt van Stormi en besloot dat het een goed idee zou zijn om make-up uit te brengen, geïnspireerd door haar dierbare dochter.

De make-up heeft een weerthema, aangezien Stormi een naam heeft die gerelateerd is aan het weer - slim bedrijfsmodel!

9 Kylie Jenner leert Stormi het belang van geduld

Op een schattige Instagram-video nam Kylie Jenner op dat Stormi de deugd van geduld beoefende. Kylie liet een schaal met snoep voor Stormi staan en zei haar dat ze die niet mocht aanraken totdat Kylie terugkwam uit de badkamer. Stormi zat daar geduldig te wachten tot haar moeder terugkwam.

Kylie Jenner kreeg hier veel lof voor omdat het het bewijs was dat ze weet wat ze doet als jonge moeder. Het aanleren van de deugd van geduld is zo belangrijk voor kleine kinderen en een goede moeder zijn is belangrijk voor Kylie.

8 Kylie Jenner post vaak OOTD van Stormi

Iedereen weet dat Kylie Jenner een fashionista is. Ze is een trendsetter en wanneer ze zichzelf met outfits op Instagram post, stromen mensen naar Fashion Nova en andere boetieks om replica's te vinden. Het is helemaal niet verwonderlijk dat Kylie ook foto's plaatst van haar dochter, Stormi, die modieuze outfits draagt.

Stormi's outfits van de dag zijn altijd actueel en schattig. Kylie weet precies hoe ze haar dochter moet aankleden. Bovendien hoeft Stormi niet eens te poseren om haar foto's perfect te laten uitkomen.

7 Stormi heeft haar eigen speelkamer op het Kylie Cosmetics-kantoor

Stormi heeft natuurlijk haar eigen speelkamer in het huis van Kylie Jenner, maar ze heeft ook haar eigen speelkamer op het kantoor van Kylie Cosmetics. Stormi is geen kind dat ooit speelgoed of activiteiten nodig zal hebben … overal waar ze gaat, wordt er voor haar gezorgd.

Stormi's speelkamer is uitgebreid en schattig. Er zijn spelletjes, poppen, puzzels en al het andere waar Stormi ooit van zou kunnen dromen in haar speelkamers. Andere kinderen zouden jaloers zijn als ze haar speelgoedcollectie zouden zien!

6 Kylie Jenner co-oudert Stormi succesvol met Travis Scott

Kylie Jenner deelt haar dochter Stormi met Travis Scott. De twee waren vroeger een stel en ze raakten al vroeg in hun relatie zwanger van Stormi. Ook al zijn Kylie en Travis niet meer samen, ze werken samen om de beste ouders ooit voor Stormi te zijn en ze hebben het hele co-ouderschapsgedoe achter zich.

Er is veel volwassenheid voor nodig om succesvol co-ouderschap te kunnen hebben, en het is duidelijk dat Kylie en Travis Stormi's geluk belangrijker vinden dan al het andere.

5 Kylie Jenner kondigde Stormi aan met een YouTube-video

Kylie Jenner kondigde haar zwangerschap aan met een YouTube-video met de titel 'Aan onze dochter'. Het was een enorme schok voor al haar fans omdat ze enkele maanden vermist was. Paparazzi kon haar nergens zien en ze plaatste niets op sociale media.

Iedereen speculeerde dat ze zwanger was, maar niemand wist het zeker. Ten slotte bracht ze de YouTube-video uit die onthulde dat ze haar dochter de afgelopen negen maanden droeg.

4 Kylie Jenner probeert Triplet Time in te stellen voor Stormi, Chicago en True

Kylie Jenner doet haar best om een triplet-tijd op te zetten voor Stormi, Chicago en True. Kim en Khloe Kardashian doen hun best om ook voor deze neven en nichten quality time te creëren. Het feit dat al deze kleine meisjes in hetzelfde jaar zijn geboren, is de reden waarom ze vaak 'drieling' worden genoemd.

Stormi is de dochter van Kylie Jenner en Travis Scott, Chicago is de dochter van Kim Kardashian en Kanye West, en True is de dochter van Khloe Kardashian en Tristan Thompson. Hopelijk groeien deze neven en nichten op en voelen ze zich net zo hecht als zussen!

3 Kylie Jenner plande Stormi World-themaparken voor Stormi's verjaardagen

Voor Stormi's eerste en tweede verjaardagsfeestje plande Kylie Stormi World-themaparken om het te vieren. De themaparken waren uitgebreid, gek en enorm. Een van de meest memorabele decoraties van Storm World zou het gigantische Stormi-hoofd moeten zijn.

Het was een opgeblazen hoofd dat op Stormi lijkt en hoewel het gigantische hoofd er een beetje griezelig uitziet, is het gemakkelijk om het sentiment erachter te begrijpen. Kylie wilde een heel themapark dat volledig op haar dochter was gericht.

2 Stormi poseerde voor de cover van Harper's Bazaar met Kylie en Kris Jenner

Stormi poseerde voor de cover van Harper's Bazaar met Kylie en Kris Jenner. Als kleintje prijkt Stormi al op de omslag van grote tijdschriften, wat erg belangrijk is. Haar moeder en haar grootmoeder zijn allebei enorme modemagnaten, dus het is logisch dat ze met hen op de cover staat.

Wat deze specifieke coverfoto van Harper's Bazaar zo indrukwekkend maakt, is het feit dat het drie generaties vrouwen uit één hechte familie laat zien. De cheetah-print die ze allemaal dragen, laat zien dat ze eendrachtig zijn.

1 Kylie Jenner kookt en bakt met Stormi

Kylie Jenner kookt en bakt met haar dochter Stormi. Tijdens de feestdagen plaatste ze een YouTube-video waarin ze samen met haar dochter kerstkoekjes maakt. Ze begonnen de koekjes helemaal opnieuw te maken en versierden ze nadat ze gebakken waren.

Stormi was schattig gedurende de hele video, en hoewel ze nogal een puinhoop maakte, verloor Kylie nooit haar geduld met haar dochter. Ze leek het leuk te vinden om elk moment met haar dochter door te brengen, ongeacht of de koekjes goed waren of niet.

Aanbevolen: