Kylie Cosmetics versus zeldzame schoonheid door Selena Gomez: welk merk is beter?

Inhoudsopgave:

Kylie Cosmetics versus zeldzame schoonheid door Selena Gomez: welk merk is beter?
Kylie Cosmetics versus zeldzame schoonheid door Selena Gomez: welk merk is beter?
Anonim

Selena Gomez ging van een Disney Channel-sterretje op Wizards of Waverly Place naar een maker van cosmetische lijnen. Ze is een pleitbezorger voor geestelijke gezondheid en de naam van haar cosmeticalijn, Rare Beauty, is trouw aan haar opvattingen. Haar bedrijf werd aangekondigd op 4 februari 2020 en officieel gelanceerd op 3 september 2020. Het is nog steeds extreem nieuw, maar het floreert nu al.

Kylie Jenner ging van een reality-tv-sterretje op Keeping up with the Kardashians naar ook een maker van cosmetische lijnen. Haar schoonheidsmerk, Kylie Cosmetics, begon op 30 november 2015 met de verkoop van de eerste paar producten, wat haar tot nu toe vijf jaar puur succes heeft opgeleverd. Ze is misschien nog geen echte miljardair van haar bedrijf, maar ze is niet ver weg om daar te komen. Hier is hoe Rare Beauty door Selena Gomez en Kylie Cosmetics te vergelijken is.

10 Kylie Cosmetics & Rare Beauty by Selena Gomez bieden vergelijkbare producten

Deze twee cosmeticamerken bloeien allebei, ondanks het feit dat het merk van Kylie Jenner al veel langer bestaat dan dat van Selena Gomez. Een groot verschil is dat het merk van Kylie Jenner nog geen foundation biedt, terwijl Selena Gomez ervoor zorgde dat ze met foundation begon als onderdeel van haar make-uplijn. Ze verkopen allebei lipsticks, markeerstiften, wenkbrauwpotloden, bronzers en meer. Lees verder voor een verder overzicht van de items die ze aanbieden.

9 Zeldzame schoonheid - Lippenstift

Voor $ 20 kunnen make-upliefhebbers Rare Beauty Lip Souffle Matte Cream Lipstick kopen en gebruiken in twaalf verschillende kleuren. De officiële Sephora-website zegt dat het "een gewichtloze, luchtgeklopte lipcrème is die de lippen omhelst met een rijke kleur en voedende hydratatie die een zachte fluweelachtige, matte afwerking geeft." Dit product ziet er behoorlijk ongelooflijk uit en de twaalf kleuropties die op dit moment te koop zijn, zijn allemaal behoorlijk indrukwekkend.

8 Kylie Cosmetics - Lippenstift

Kylie Jenner's lipkits zetten haar cosmeticalijn vrijwel op de kaart. Ze nam haar eigen persoonlijke onzekerheid en maakte er een bedrijf van bijna een miljard dollar van. Kylie Jenner was niet altijd trots op haar lippen, maar tegenwoordig is ze een van de meest boeiende celebs die er bestaat met meer dan 196,3 miljoen Instagram-volgers. Als het op lippen aankomt, zijn haar lipkits niet de enige optie. Kylie Jenner biedt ook gewone lipsticks, glossen, lipliners en meer. Een lipkit kost $ 29, maar een enkele lipstick zonder de bijpassende voering kost slechts $ 17 … wat goedkoper is dan de lippenstiftoptie van $ 29 van Selena Gomez.

7 Zeldzame schoonheid - markeerstift

Het merk van Selena Gomez biedt Positive Light Liquid Luminizer Highlight voor $ 22. Ze heeft de neiging om een opbeurende draai te geven aan de namen van haar producten en deze bevat de woorden "positief licht".

Haar opbeurende vibes maken haar hele lijn zoveel meer verkoopbaar. De highlighter is er in acht tinten en elke tint is mooier dan de andere. Dit zou perfect zijn om te gebruiken wanneer iemand hun neus, kin of andere delen van hun gezicht benadrukt.

6 Kylie Cosmetics - Markeerstift

Het doel van markeerstiften is om het gezicht op de juiste plaatsen te laten glanzen en oplichten. Momenteel biedt ze op de officiële cosmetische website van Kylie Jenner verschillende markeerstiften aan, maar ze noemt ze slim Kylighters die passen bij de stroom van haar naam. Ze biedt negen eenkleurige markeerstiften, een paar markeerstiftpaletten en zelfs een bundel! De bundel markeerstiften wordt geleverd met zes opties voor $ 110.

5 Zeldzame schoonheid - Gezicht/Huid

Als het op foundation aankomt, wint Selena Gomez momenteel van Kylie Jenner. Ze biedt Liquid Touch Weightless Foundation aan voor $ 29 en ze biedt het aan in een breed scala aan kleuren. Sephora's officiële website zegt dat het "een gewichtloze foundation is met geconcentreerde pigmenten die nauwelijks aanvoelt en tegelijkertijd een opbouwbare medium tot volledige dekking biedt met een natuurlijke afwerking." Het feit dat ze zoveel tinten biedt, is heel belangrijk!

4 Kylie Cosmetics - Gezicht/Huid

Kylie Jenner biedt nog geen foundation aan, maar als het op de huid aankomt, biedt ze wel bronzer, concealer, blush, losse poeder, perfectionerende poeder en setting spray. Laten we niet vergeten dat ze ook een volledig aparte huidverzorgingslijn biedt met opties voor een gezonde huid.

Een goed huidverzorgingsregime is meer dan belangrijk en dat weet ze. Kylie Skin heeft een eigen website, los van Kylie Cosmetics. Het biedt gezichtsreinigers, scrubs, make-upverwijderaars en meer.

3 Zeldzame schoonheid - Eyeliner & Wenkbrauw Liner

Voor de perfecte wenkbrauwen is Brow Harmony Pencil & Gel het ideale product om te gebruiken voor $ 22. Voor eyeliner is Perfect Strokes Matte Liquid Liner een geweldige keuze voor slechts $ 19. Het hebben van perfecte eyeliner en wenkbrauwen is belangrijk bij het voltooien van hun make-uplook. Eyeliner en wenkbrauwen kunnen de dynamiek van een hele look veranderen! Dat gezegd hebbende, deze opties van Selena Gomez zijn briljant.

2 Kylie Cosmetics - Eyeliner & Wenkbrauw Liner

Kylie Jenner verwijst naar haar eyeliner en wenkbrauwpotloden als Kyliners, wat haar producten nog beter verkoopbaar maakt. Het feit dat haar naam begint met Ky maakt alles zoveel gemakkelijker om namen te geven als het gaat om make-upproducten. Kylie Jenner is super slim om de flair van haar naam aan haar producten toe te voegen. Een Kybrow-set verkocht door Kylie Jenner kost $ 45, wat redelijk is omdat er vier items worden meegeleverd, waaronder een puntenslijper.

1 Uiteindelijk moeten klanten beide merken testen om een individuele beslissing te nemen

Beide merken hebben veel te bieden, maar totdat klanten elk merk afzonderlijk uitproberen, is het een schot in de roos. Selena Gomez en Kylie Jenner gaan het misschien een tijdje tegen elkaar opnemen als het gaat om make-upverkoop, omdat beide jonge vrouwen zo geliefd zijn bij miljoenen mensen. Dit zijn twee meer dan invloedrijke jonge vrouwen en daarom willen hun fans hen en hun bedrijven zoveel mogelijk steunen. Met betrekking tot welk merk echt het beste is, aangezien ze allebei zoveel ongelooflijke producten aanbieden, moeten klanten hun eigen beslissing nemen.

Aanbevolen: