Fans Slam Kylie Jenner's 'Kylie Baby'-merk, onder vermelding van goedkope, giftige producten zijn onaanvaardbaar

Inhoudsopgave:

Fans Slam Kylie Jenner's 'Kylie Baby'-merk, onder vermelding van goedkope, giftige producten zijn onaanvaardbaar
Fans Slam Kylie Jenner's 'Kylie Baby'-merk, onder vermelding van goedkope, giftige producten zijn onaanvaardbaar
Anonim

Kylie Jenner blijft haar merk uitbreiden met de lancering van een nieuwe Baby-lijn die zeer binnenkort verschijnt. De nieuw gevormde 'Kylie Baby' zou samen met haar dochter Stormi worden gelanceerd en zal de nadruk leggen op babyproducten die op grote schaal beschikbaar zullen zijn voor het publiek.

Kylie Jenner had haar zinnen gezet op deze nieuwe zakelijke onderneming, maar het lijkt erop dat fans een verzuurde mening hebben over de kwaliteit van Kylie's producten en de klantenservice die ze hebben onderweg ontvangen. De ingrediënten die in haar producten worden gebruikt, liggen ook onder vuur, en op basis van de eerste opmerkingen en feedback over Kylie Baby, is het heersende gevoel dat fans een harde nee zijn.

Kylie Baby is aan het bombarderen

Kylie Jenner is gewend om enorm succes te zien met haar schoonheidsproducten en cosmeticalijn, dus het is waarschijnlijk dat ze stomverbaasd is om een duwtje in de rug te krijgen voor haar nieuwste onderneming - producten voor baby's.

Deze nieuwe bedrijfslancering lijkt de perfecte volgende stap voor Kylie, die nu zwanger is van baby 2, maar consumenten zijn slimmer dan vroeger en zijn zich bewust van wat ze op hun huid smeren. Ze zijn zich nog meer bewust van wat ze op hun baby's inzepen.

Als gevolg hiervan worden Kylie's producten afgewezen door fans en bekritiseerd door mede-beroemdheden, zelfs nog voordat de lancering plaatsvindt.

Fans bekritiseren Kylie omdat ze misleid is met deze schoonheidslijn voor baby's, en zijn naar sociale media gegaan om de aankomende lijn te vernietigen en anderen een hele reeks redenen te geven om nooit meer in Kylie's producten te investeren.

Fans halen uit naar het merk Kylie Baby

Kylie plaagde haar aanstaande Kylie Baby-merk op sociale media, en als ze wilde zien hoe het door fans zou worden ontvangen, kreeg ze zeker een oor. Ze wordt nu geconfronteerd met heel wat verzet.

Fans zijn in rep en roer over deze nieuwe productlancering en hebben zich op sociale media uitgelaten met opmerkingen als; "Haar producten zijn goedkoop, dus ik zou dit zeker niet gebruiken. Om nog maar te zwijgen van de slechtste klantenservice", en "Geweldig, weer een in China gemaakt product dat waardeloos is met zeer giftige chemicaliën."

Anderen schreven om te zeggen; "Waarom is het publiek zo dom om haar producten te blijven kopen en meer van je zuurverdiende geld op haar bankrekening te storten ??. Ik zeker NIET," evenals; "Je persoonlijke leven gebruiken voor financieel gewin … niemand geeft er om", evenals; "wauw, alles voor een dollar. Ik zal geen ve-g.webp

Een andere fan schreef; "producten op een baby zetten. mislukken. Kylie Jenner exploiteert nu kinderen?"

Aanbevolen: