Dit is waarom fans in de war zijn over Kylie Jenner's nieuwe merk 'Kylie Baby

Inhoudsopgave:

Dit is waarom fans in de war zijn over Kylie Jenner's nieuwe merk 'Kylie Baby
Dit is waarom fans in de war zijn over Kylie Jenner's nieuwe merk 'Kylie Baby
Anonim

Kylie Jenner kreeg onlangs kritiek toen ze in haar YouTube-documentaireserie Inside Kylie Cosmetics onthulde dat haar 3-jarige dochter Stormi aan een nieuw merk werkt. Het komt niet als een schok gezien de zakelijke oriëntatie van de hele Kardashian-Jenner-clan. Maar veel fans vonden het ongepast voor een kind van die leeftijd om in het ondernemerschap te stappen. Sommigen kwamen ter verdediging van de reality-tv-ster en zeiden dat haar kind het toch niet gaat redden en dat ze haar gewoon een voorsprong geeft. Stormi, die al $ 3 miljoen waard is, had eerder met haar moeder samengewerkt aan de Stormi-collectie van Kylie Cosmetics.

Ongeveer een maand voordat de webserie uitkwam, vond een Redditor het merk waar Kylie het mogelijk over had. Ze plaatsten een screenshot van het geverifieerde account met de naam Kylie Baby. Andere gebruikers begonnen commentaar te geven op de thread totdat er een volledige discussie was over hoe verwarrend het was dat Kylie Jenner een babymerk begint. We hebben alle interessante kritiek van de fans verzameld.

Fans keuren Kylie Jenner af die haar naam gebruikt voor het babymerk

Sommige Redditors waren het eens over het ietwat narcistische karakter van Kylie Jenner die haar naam overal in haar merken plaatst. Een van hen schreef: "Ik wou dat ze haar merken een andere naam zou geven, minder door zichzelf geobsedeerd, creatiever. Het lijkt gewoon kinderachtig en slechte zaak, haar fans zouden nog steeds weten dat het haar zaak is en mensen die geen fan zijn, zouden het nog steeds kopen zonder met KYLIE overal gepleisterd." Noem het misschien Stormi als het een babymerk is?

Een andere fan vergeleek het zelfs met de branding van Trump. "Ja, het is erg Trump-achtig, behalve dat het roze is in plaats van goud en 'Kylie' in plaats van 'Trump'. Een beetje laaghartig als je het mij vraagt en zeker niet creatief", schreven ze.

Maar een Redditor antwoordde aan het eind van de dag met wat echt belangrijk is voor de KUWTK-ster: "Ik ben het niet oneens. De waardering zal echter hoger zijn als het haar naam is en ze zal een grotere investering krijgen of buy-out gezien haar naam eerdere waarderingen heeft en al een enorme hoek van de markt heeft. Het zou geen zin hebben om nu iets anders te investeren. Het is de basisbeoordeling van kosten/risico's - helaas voor ons het publiek." Veel succes voor Kylie's nettowaarde van $ 700 miljoen.

Fans denken dat Kylie Jenner niet geschikt is om een babymerk te runnen

De moeders van Kardashian-Jenner zijn constant het doelwit geweest van momshamers. Alleen al het moederschap van Kim Kardashian is om verschillende redenen in twijfel getrokken, van de manier waarop ze met haar vier kinderen omgaat tot de manier waarop ze zich kleedt. Maar op de Reddit-thread over het babymerk van de 23-jarige ondernemer, waren fans meer bezorgd over het feit dat ze een jonger publiek heeft dat waarschijnlijk geen interesse heeft in babyproducten.

"Niet beledigend, maar Kylie is de laatste zus die ik zou associëren met een Baby-merk of geïnteresseerd zou zijn in het kopen van babyspullen van…," schreef een fan. Een andere Redditor antwoordde: "Ik ben het ermee eens! Haar doelgroep lijkt niet de leeftijdsgroep van de moeder te zijn, dus ik ben ook extra in de war." Fans waren het er ook over eens dat "eerlijk gezegd Kim en Kourt de beste zouden zijn." Sommige fans gingen zelfs in op de technische details van het babymerk. Een van hen schreef: "Ik zag dat het handelsmerk voor een breed scala aan producten was, niet alleen voor kleding. Als nieuwe moeder zou ik aarzelen om een Kylie-kinderwagen of Kylie-autostoeltje te kopen."

Een fan voegde eraan toe dat Kylie het moeilijker zou hebben om babyproducten te verkopen dan haar make-upproducten die binnen een seconde uitverkocht zijn. "Ik denk alleen dat veiligheidsnormen het waarschijnlijk een ingewikkelder proces maken. Ze hebben veiligheidstests en goedkeuring / beoordeling nodig. Absoluut niet onmogelijk, maar ingewikkelder dan babykleding of zoiets. Dat zou een beter idee zijn omdat er solide autostoelbedrijven zijn die bekend en vertrouwd zijn versus het merk Kylie", schreven ze.

Fans denken dat het babymerk van Kylie Jenner haar schoonheidsimperium alleen maar zou verpesten

Zoals Kylie in haar mini-doc zei, is make-up altijd haar ding geweest. Zelfs voordat ze haar schoonheidsimperium had, waren haar fans al gek op de producten die ze gebruikte. Ze hebben altijd al haar look willen bereiken. Redditors zijn het erover eens dat ze daarom beweren verbijsterd te zijn over het idee dat Kylie in babyproducten duikt. Een van hen schreef: "Deze familie zal alles doen, probeert ze ook haar make-upmerk te vermoorden?" Iemand antwoordde en zei: "Ja, make-up is uit op insta, baby's zijn binnen, denk ik lol."

Het babymerk leek veel fans te hebben getriggerd. Eentje zei zelfs: "Nee, ze gaat niet concurreren met Jessica Alba en The Honest Co. Ook gaat niemand babyspullen of producten kopen van een vrouw die liegt over haar hele leven (nep-miljardair, geen operatie alleen maar fillers).)." Forbes trok Kylie's miljardairstatus in omdat ze blijkbaar 51% van Kylie Cosmetics had verkocht aan schoonheidsgigant Coty. Het was een deal van 1,2 miljard dollar. Kylie gaf toe in 2015 lipfillers te hebben gehad. In 2018 kondigde ze aan dat ze ze eruit zou halen, maar kreeg ze binnenkort weer.

Aanbevolen: