Hoe dichtbij zijn Meghan Markle en Mandy Moore?

Inhoudsopgave:

Hoe dichtbij zijn Meghan Markle en Mandy Moore?
Hoe dichtbij zijn Meghan Markle en Mandy Moore?
Anonim

Mandy Moore deelde onlangs het nieuws dat ze zwanger is van haar eerste kind op Instagram, en fans zijn dolblij met de 36-jarige en haar musicus-echtgenoot Taylor Goldsmith.

Fans kijken uit naar het nieuwe seizoen van This Is Us en Mandy Moore doet geweldig werk door Rebecca Pearson te portretteren, de muzikale moeder van een drieling die moest genezen van het verlies van haar man en alle familiegeheimen die daaruit voortkwamen van dat. Het blijkt dat Moore ooit tijd doorbracht met een zeer beroemd persoon, en aangezien ze een herenhuis van $ 2,6 miljoen heeft, is het logisch dat ze veel beroemdheden zou kennen.

Meghan Markle en Mandy Moore zouden ooit vrienden zijn geweest. Laten we eens kijken naar hun relatie.

Uithangen

Tegenwoordig zoemt iedereen over de Netflix-deal van prins Harry en Markle en het is interessant om wat meer te weten te komen over het persoonlijke leven van Markle en de vriendschappen die ze heeft gekoesterd.

Moore en Markle zijn enige tijd in Jamaica geweest en zo hebben ze elkaar voor het eerst leren kennen. Volgens Insider.com speelde Moore in de film License to Wed, die in 2007 uitkwam, en zo ontmoette ze Markle voor het eerst. Een van de producenten van de film, Trevor Engelson, en Markle waren vroeger getrouwd.

License to Wed gefilmd in Jamaica en iedereen bracht tijd samen door. Moore zei: "Ik denk dat we dat jaar oud en nieuw met hen hebben doorgebracht. We hebben de afgelopen zomer wat tijd met hen doorgebracht in de Hamptons. Het was weer een leven geleden voor ons allebei, maar ze is geweldig."

Markle en Engelson besloten in 2013 te scheiden. Volgens People.com voelde hij dat het "totaal uit de lucht kwam vallen". Ze waren pas twee jaar man en vrouw.

Hun relatie vandaag

Het klinkt niet alsof de twee sinds die tijd bij elkaar zijn gekomen en ze lijken vandaag geen beste vrienden te zijn. Maar het is nog steeds heel gaaf om te horen dat ze vrienden waren.

Volgens Marie Claire was Moore opgewonden toen Markle en prins Harry zich verloofden, en ze nam contact met haar op om haar te feliciteren met het goede nieuws.

Het is verbazingwekkend om te zien hoeveel dingen zijn veranderd voor deze beide sterren sinds ze in 2007 met elkaar omgingen. Voor Markle begon ze in 2011 aan Suits te werken als advocaat Rachel Zane en nadat ze gescheiden was, begon ze Prince te zien Harry in 2016. Natuurlijk weet iedereen hoe goed dat werkte, en nu zijn de twee getrouwd, voeden ze hun baby op en hebben ze ook afstand gedaan van hun koninklijke plichten.

Moore heeft ook veel meegemaakt. Ze bracht haar album Wild Hope uit in 2007 en nam enkele acteerrollen op zich, met in de hoofdrol in Tangled en in verschillende afleveringen van Grey's Anatomy. In januari 2015 kondigde Moore aan dat ze ging scheiden van Ryan Adams, en nu is ze opnieuw getrouwd en verwacht ze haar eerste kind.

Markle en andere vrienden van Moore

Met wie gaat Meghan Markle tegenwoordig om als zij en Mandy Moore geen maatjes zijn gebleven?

Volgens Standard.co.uk heeft ze veel mensen van voordat ze beroemd of koninklijk werd, en ze koestert ze. Een van haar vrienden is Heather Dorak, die haar bedrijf Platinum Pilates oprichtte, en ze ging naar de koninklijke bruiloft. Ze had ook een zoontje dat heel dicht bij Markle stond.

Priyanka Chopra Jonas en Markle zijn ook al een tijdje vrienden, en Markle gaat ook nog steeds om met Lindsay Roth en heeft sinds hun dagen aan de Northwestern University.

In september 2017 vierde Moore haar verloving met Taylor Goldsmith en haar goede vrienden daar. Volgens Raffinaderij 29 waren dit onder meer Minka Kelly, Ashley Streicher, Sarah Gibson Tuttle en de oprichter van Cupcakes en Cashmere, Emily Schuman. Susan Kelechi Watson, die schittert in This Is Us, was er ook.

Een 'Dit zijn wij'-fan

Volgens Insider.com vertelde Markle Moore dat ze graag naar This Is Us kijkt, en de zangeres/actrice was zo opgewonden om dat te horen.

Moore zei: Ze was erg aardig en zei dat ze 'This Is Us' erg leuk vindt. Ze kijkt naar de show, dus dat was best cool. Ze is gewoon een normaal, gewoon meisje.' Hoewel Markle in de koninklijke familie is getrouwd en haar leven een tijdje in de schijnwerpers heeft gestaan, lijkt ze absoluut nuchter, dus wat Moore over haar zegt, is heel logisch.

Het is heel lief om te horen over de tijd dat Meghan Markle en Mandy Moore vrienden waren. Het klinkt alsof het een geweldige tijd was in hun beide levens, en nu zijn ze allebei gelukkig getrouwd met hun zielsverwanten en voeden ze baby's op of maken ze zich klaar om er een op de wereld te verwelkomen. Ze moeten zoveel leuke herinneringen hebben aan die reis naar Jamaica, net zoals iedereen de goede tijden koestert die ze hebben gedeeld met de mensen in hun leven.

Aanbevolen: