Jennifer Aniston en haar hond Clyde delen cruciale details over Donald Trump

Inhoudsopgave:

Jennifer Aniston en haar hond Clyde delen cruciale details over Donald Trump
Jennifer Aniston en haar hond Clyde delen cruciale details over Donald Trump
Anonim

The Friends-ster plaatste een foto van de terriër-mix die ze deelt met ex-man, acteur Justin Theroux, op haar Instagram-verhalen.

"Clyde vroeg me om de volgende dia te plaatsen, kijk alsjeblieft", schreef Jennifer Aniston bij een schattig shot van Clyde.

De volgende twee dia's bevatten een video 'Kies je mensen wijselijk' ter ondersteuning van presidentskandidaat Joe Biden. De korte clip maakt een goed punt over de huidige Amerikaanse president Donald Trump.

Jennifer Aniston en Clyde vragen pup om verstandig hun mensen te kiezen

Aniston plaatste een korte clip waarin enkele schattige momenten werden verzameld die een paar voormalige Amerikaanse presidenten met hun harige vrienden deelden.

De video begint met een foto van wijlen voormalig president Ronald Reagan en zijn hond Lucky, een grote Bouvier des Flandres, terwijl ze voor het raam van de presidentiële helikopter, Marine One, zitten. Wijlen voormalig president George H. W. Bush wordt vervolgens afgebeeld met zijn hond Mildred, ook bekend als Millie, een Engelse springerspaniël.

Dan is de videomontage voorzien van Bill Clinton en zijn pup Buddy, een Labrador Retriever, George W. Bush en zijn Schotse Terriër, Barney, en ten slotte, voormalig president Barack Obama en Bo, de bekende Portugese Waterhond.

Aniston's clip richt zich op het feit dat Trump de eerste Amerikaanse president in decennia is die geen hond heeft. De clip eindigt dan met een prachtig beeld van presidentskandidaat Joe Biden met zijn pup, een reddingshond genaamd Major die hij en zijn vrouw Jill in 2018 hebben geadopteerd.

Trump is gevraagd waarom hij niet eerder voor een presidentiële pup koos, en hij antwoordde eenvoudig dat hij geen tijd had voor een hond.

“Ik zou het niet erg vinden om er een te hebben, eerlijk gezegd, maar ik heb geen tijd. Hoe zou ik eruit zien als ik een hond uitliet op het gazon van het Witte Huis?” zei hij in 2019.

Jennifer Aniston en haar honden

Naast Clyde is Aniston ook de trotse moeder van een andere pup, Pitbull-mix Sophie. Ze deelde ook een andere hond met Theroux, een witte herder genaamd Dolly naar Dolly Parton. Dolly stierf in 2019 en Aniston en Theroux herdachten haar in een spirituele ceremonie.

Aniston's eerste hond heette Norman en stierf op 15-jarige leeftijd, waardoor Aniston zo diepbedroefd achterbleef dat ze een tatoeage van zijn naam op haar voet liet zetten.

De Emmy-winnende actrice, onlangs gezien in de AppleTV+-show The Morning Show naast Reese Witherspoon, in haar eerste grote tv-rol sinds Friends eindigde in 2004. Ze keert later dit jaar terug voor het tweede seizoen van het drama op de redactiekamer.

Aanbevolen: