Lady Gaga's hondenuitlater trollde na het delen van details over hoe haar team hem negeerde na de aanval

Lady Gaga's hondenuitlater trollde na het delen van details over hoe haar team hem negeerde na de aanval
Lady Gaga's hondenuitlater trollde na het delen van details over hoe haar team hem negeerde na de aanval
Anonim

Zanger Lady Gaga's vorige hondenuitlater, Ryan Fischer, vertelde onlangs hoe het Gaga-team hem begon te negeren nadat hij brutaal werd aangevallen tijdens het uitlaten van haar honden.

Fischer heeft de laatste tijd veel moeilijke tijden doorgemaakt. De hondenuitlater werd neergeschoten tijdens een trektocht met de drie honden van de zanger. Op dat moment was ze in Italië om haar aanstaande film House of Gucci te filmen. Na de aanval werd Fischer beschuldigd van het zoeken naar roem vanwege zijn tegenslagen en velen begonnen hem aan te vallen omdat hij een GoFundMe-pagina begon om weer op de been te komen.

Op de pagina schreef de hondenuitlater dat hij Los Angeles is ontvlucht en aan een roadtrip begint om zijn geestelijke gezondheid te helpen verbeteren. Hij schreef: "Al die tijd die ik besteedde aan het terugwinnen van mijn lichaam, moest ik nu even toegewijd zijn aan het versterken van mijn emotionele en mentale gezondheid." Fischer vervolgde: "Dankzij dat inzicht heb ik kunnen bepalen wat ik van de rest van deze sabbatical nodig heb: een busje kopen en dit land verkennen, terwijl ik op zoek ben naar gemeenschappen die het proces van groeien door trauma ondersteunen."

In reactie daarop hebben een paar critici ook enkele keuzewoorden geuit tegen de multimiljonairzanger omdat hij Fischer zonder inkomstenbron heeft achtergelaten.

Toen Gaga's honden werden meegenomen, plaatste de zangeres een foto van haar twee pups. Ze smeekte om hulp en schreef: "Mijn geliefde honden Koji en Gustav zijn twee nachten geleden in Hollywood meegenomen. Mijn hart is ziek en ik bid dat mijn familie weer heel zal zijn met een daad van vriendelijkheid." Ze voegde eraan toe: "Ik blijf van je houden Ryan Fischer, je hebt je leven geriskeerd om voor ons gezin te vechten. Je bent voor altijd een held."

In een recent interview met Rolling Stone vertelde Fischer over zijn leven na de aanval en de haat die hij kreeg voor crowdsourcing-fondsen om zijn ontbrekende inkomen goed te maken. Hij vertelde de outlet: "Iedereen dacht dat ik iemand de schuld gaf, terwijl het allemaal liefde was. Het is wat er gebeurt bij trauma - al je dierbaren, je hele familie, iedereen: je voelt je alleen. Je voelt je niet gesteund omdat dit jouw reis is', vervolgde hij zijn liefde voor Gaga en haar team. Maar hij bleef terugkomen om de ervaring als "raar" te omschrijven.

Fischers assistent, Elisha Ault, had daarentegen wat sterkere woorden om te delen. Ze zei: "Ze [Gaga's team] waren van verre steun - er waren veel woorden van verzekering, zoals: Oh ja, maak je nergens zorgen over, we gaan volledig voor je zorgen."

Ault bleef zeggen dat nadat Gaga terugkwam uit Italië: "Niemand echt een punt maakte om hem te zien of met hem te praten of contact met hem op te nemen." Ze voegde eraan toe: "Ryan was veel meer dan alleen een werknemer voor hen. Ze waren jarenlang vrienden - goede vrienden." Op dit punt stelt de outlet dat Lady Gaga's vertegenwoordiging weigerde commentaar te geven op het verhaal.

Auteur Craig Seymour gaf commentaar op het verhaal. Hij zei: "Gaga bood een beloning van $ 500.000 aan voor de honden, maar zou haar hondenuitlater geen zes maanden durende ontslagvergoeding geven nadat hij was neergeschoten terwijl ze haar huisdieren beschermde. Ze moet het beter doen en mensen om haar heen hebben die het beter doen."

Een andere criticus voegde toe: "Schaam @ladygaga. Ik zal haar muziek niet meer steunen!"

"Stop met een hatelijk persoon te zijn en met opzet leugens te verspreiden. Doe het onderzoek en zie dat ze hem meer dan gecompenseerd heeft", twitterde een verdedigende Gaga-stan.

Rolling Stone zei dat Fischer actief "werkt met een fysiotherapeut om zijn longcapaciteit te vergroten en terug te brengen naar waar het was voor de aanval", en nog steeds lijdt aan zijn meerdere verwondingen.

Aanbevolen: