Billie Eilish reageert op haar hond die nummer twee wordt op haar dure sneakers

Billie Eilish reageert op haar hond die nummer twee wordt op haar dure sneakers
Billie Eilish reageert op haar hond die nummer twee wordt op haar dure sneakers
Anonim

Muzikant Billie Eilish deelde een aantal huiveringwekkende video's op haar Instagram-verhaal nadat haar hond had besloten om op de slechtst mogelijke plek naar de wc te gaan. Ze heeft onlangs de zoete pitbull geadopteerd. Zoals veel hondenbezitters weten, kunnen lieve pups van alles een zooitje maken.

Eilish opende de video storytime met een wazig scherm en een ingesproken prequel. Ze zei: "Dus ik kom thuis en ik loop mijn kamer binnen en ik ruik st. Dus ik heb zoiets van, heb ik op st getrapt in de tuin? Ben ik ermee naar binnen gekomen, laat me mijn schoenen wat dan ook controleren." Het verhaal rook al naar problemen.

Ze ging verder, en dit is waar het behoorlijk smerig werd. Als je hondenpp niet wilt zien, is het niet in je eigen belang om naar de verhalen te kijken. Haar plot werd dikker toen ze haar fans vertelde wat er was gebeurd: "Ik moet het me verbeelden. Dus ik ga mijn schoenen opbergen en um…"

Het scherm sneed naar een paar wat lijkt op Air Jordan 1 Lows bedekt met crapola. De schoenen kosten ongeveer $ 100 en zagen er kapot uit door het ongeluk van de puppy. Eilish klonk niet gek, meer als een woordeloze. De schade nam echter een TMI-wending toen de video zijn volledige omvang liet zien.

"Dit is wat ik verdomme vind," fluisterde Eilish, "en dan een kleine pootafdruk. Dan nog een pootafdruk." Het aantal schoenen dat meer waard was dan de hypotheken van sommige mensen sprak voor zich. Een paar neongele Louis Vuitton-schoenen kunnen gemakkelijk meer dan $ 1.000 kosten, aangezien de felbegeerde schoenen van het merk rond die prijs liggen.

Drie andere paar Air Jordans, waaronder de Air Jordan Retro GS University Gold, worden verkocht voor ongeveer $ 200 per paar. Elke sneakerhead die dit zag snikte inwendig. Als je ziet hoe georganiseerd en verzorgd de schoenencollectie van Eilish is, kun je je alleen maar voorstellen hoe overstuur ze zou zijn als de vlekken er niet uit kunnen komen.

Het ergste paar dat de gevolgen van de puppy had, was het Jordan 1 Retro Low Dior-paar van de zanger. Ze verkopen voor bijna $ 7000 op StockX. De samenwerking is in beperkte oplage en is net in juli uitgebracht. Er gebeuren ongelukken en de hond van Eilish is belangrijker dan materialistische bezittingen. Ze plaatste een foto van de schuldige maar schattige pup met het bijschrift: "Oh ben je nu onschuldig?"

Aanbevolen: