Dit is waarom veganisten gek zijn op Ariana Grande

Dit is waarom veganisten gek zijn op Ariana Grande
Dit is waarom veganisten gek zijn op Ariana Grande
Anonim

Maar wacht, is Ariana Grande niet zelf veganist?

Meerdere bronnen suggereren dat Ariana jaren geleden veganist is geworden, en ze vertelt vaak hoeveel ze van dieren houdt op haar sociale media en in interviews.

Toen ze op Nickelodeon zat, waren de eet- en levensstijlgewoonten van Ariana Grande een beetje anders. Er was ook een deel van haar rol dat haar uiterlijk enorm beïnvloedde.

Wat betreft haar tijd op Nick, fans kunnen kiekjes vinden van Ariana met haar Cat Valentine-rode haar op popcorn, pizza en ander junkfood.

Maar dat was voordat Ariana een popster werd, haar gewoontes veranderde en enorm beroemd werd.

Toen ze een social media-aanhang kreeg als actrice en zangeres, schreeuwden fans over Ariana's feeds. En in 2013 tweette ze over vegan worden.

In de loop der jaren heeft ze gepraat over wat ze eet en hoe ze gewicht verloor na Nickelodeon omdat ze volgroeid was met groenten.

Dus waarom komen de veganisten van het internet voor Ariana?

Ze werkte samen met Starbucks aan een schattig drankje genaamd Cloud Macchiato. Ariana postte overal op Twitter foto's van zichzelf in een Starbucks-schort, nippend aan de suikerhoudende drank.

Maar zoals W Magazine opmerkt, bevat de drank, ondanks Ariana's trythesoyversion-hashtag, niet-veganistische ingrediënten.

Het donzige spul dat de drank zijn "troebele" uitstraling geeft, bevat eiwitten, wat een no-no is voor trouwe veganisten.

Plus, een optie voor deze Cloud Macchiato bevat karamel, waarvan W Magazine merkt dat het een "drievoudige dreiging" bevat van melkpoeder, zware room en boter (onder andere).

Voor vegetariërs is het drinken van een Starbucks-bev geen dealbreaker. Maar veganisten consumeren strikt genomen alleen plantaardig voedsel, dranken en zelfs additieven.

Dus als er ergens in een product melkpoeder zit, zal een volledig veganistisch persoon het niet consumeren.

Dit alles om te zeggen dat "echte" veganisten Ariana uitdagen voor het promoten van een drankje dat onmogelijk veganistisch kan zijn. Een soja-versie zonder wolken zou tenslotte gewoon een macchiato zijn, wat helemaal niet haar handelsmerkdrank is.

Het is echter vermeldenswaard dat de Cloud Macchiato ook verkrijgbaar is in een kaneelversie, en dat ingrediënt moet volgens de ingrediëntenlijst veganistisch veilig zijn. Maar je moet de cloud nog steeds verwijderen om veganistisch te zijn.

Veganisten zijn ook niet de enigen die voor Ari komen. Barista's bij Starbucks waren in de war over de verzoeken van hun "veganistische" klanten om een Cloud Macchiato.

Er is geen manier om die specifieke drank veganistisch te maken, zeiden ze, dus Ariana veroorzaakte alleen maar meer hoofdpijn in het leven van Starbucks-medewerkers. Alsof de angstige, cafeïnearme klantenkring nog niet genoeg is.

Maar als je een Starbucks-barista wat verdriet wilt bezorgen over een grande-sized en Grande-goedgekeurde Cloud Macchiato, meldt USA Today dat het drankje een vaste waarde is op het Starbucks-menu (op deelnemende locaties).

Aanbevolen: