Hoe denkt Brad Pitt nu over het huwelijk?

Inhoudsopgave:

Hoe denkt Brad Pitt nu over het huwelijk?
Hoe denkt Brad Pitt nu over het huwelijk?
Anonim

Een tijdje leken Brad Pitt en Jennifer Aniston het perfecte Hollywood-koppel. Ze trouwden in 2000, maar in 2005 was hun huwelijk voorbij. De wereld rouwde en tot op de dag van vandaag wensen fans van beide acteurs dat ze weer bij elkaar zouden komen.

Fans willen graag alles leren over dit voormalige stel, van of Jennifer Aniston hem op Friends wilde hebben tot hoe hun relatie er vandaag uitziet.

Zal Brad Pitt ooit nog trouwen? Hoewel fans natuurlijk graag zouden willen dat de twee sterren hertrouwen, zal dat waarschijnlijk niet gebeuren. Maar zou hij met iemand anders trouwen? Laten we eens kijken.

Zijn kijk op het huwelijk

Jennifer Aniston en Justin Theroux zijn gescheiden, en natuurlijk hebben Brad Pitt en Angelina Jolie een behoorlijk lelijke scheiding doorgemaakt sinds ze in 2016 aankondigden uit elkaar te gaan.

Maar zal Brad Pitt voor een derde huwelijk gaan?

Een bron vertelde Us Weekly dat hij niet gaat trouwen. Volgens de publicatie zei de bron dat het "twijfelachtig" is dat dit zou gebeuren. Hij heeft te maken gehad met zijn scheiding van Jolie en ook met de voogdijstrijd, en dat lijkt een reden waarom hij er niet van overtuigd is dat hij weer door het gangpad zou kunnen lopen. Volgens de bron die met Us Weekly sprak, heeft hij "een zeer gecompliceerde gezinssituatie die hij probeert op te lossen" en daar is hij zich dus van bewust.

Hoewel de acteur niet nog een juridische verbintenis met iemand lijkt te willen aangaan, is hij eerlijk geweest over zijn tijd met Jennifer Aniston. Volgens Cheat Sheet vertelde hij Aniston dat hij spijt had van sommige manieren waarop hij handelde tijdens hun huwelijk. Zoals een bron uitlegde: Brad is nu helemaal nuchter en bevindt zich op zo'n andere plek dan toen ze samen waren. Hij heeft haar excuses aangeboden voor veel dingen waarvan hij dacht dat het zijn problemen in hun relatie waren. Hij neemt echt de verantwoordelijkheid voor zijn fouten en dat heeft hun relatie met elkaar vandaag veranderd. Ze zijn allebei verder gegaan.'

Volgens Elle.com zegt een bron dat de sterren het best grappig vinden dat de wereld er zo klaar voor is om weer herenigd te worden. De bron legde uit: "Vroeger stoorde het hen hoe iedereen eraan trekt om weer bij elkaar te komen, maar nu lachen ze het weg. De waarheid is dat ze elkaars rug hebben. Ze stuiteren constant op ideeën en delen gelukkig nieuws wanneer ze dat hebben gedaan. Ze hebben zo'n natuurlijke, gemakkelijke energie samen."

Zijn huidige relatie

Brad Pitt heeft momenteel een relatie met Nicole Poturalski, die 27 jaar oud is.

Wat voor fans interessant is om te weten, is dat Porturalski echt getrouwd is. Volgens Page Six heeft ze een "open huwelijk" en daarom vindt haar man het goed dat ze met Pitt uitgaat. Cosmopolitan zegt dat Pitt in 2009 Roland Mary, de echtgenoot van Porturalski, ontmoette toen hij aan de film Inglorious Basterds werkte. Toen Pitt voor het eerst met zijn nieuwe vriendin sprak, waren ze allebei in een restaurant in Berlijn dat Mary eigenlijk bezit.

Page Six merkt op dat er wat drama is geweest tussen Pitt, zijn nieuwe vriendin en Angelina Jolie… of dat is tenminste wat sommige fans hebben geprobeerd op te wekken. Mensen zeggen dat ze Jolie "haat" en Poturalski zei: "Niemand haten."

Wisten Aniston en Pitt dat ze niet getrouwd zouden blijven?

Volgens Showbiz Cheat Sheet waren Aniston en Pitt er misschien niet echt zeker van dat ze getrouwd zouden blijven.

Pitt legde uit: "Jen en ik hebben altijd een pact gesloten; dat we zullen zien waar dit ding heen gaat. Ik weet niet zeker of het echt in onze aard ligt om de rest van ons leven met iemand samen te zijn, alleen maar omdat je dit pact hebt gesloten."

Hij vervolgde dat als ze getrouwd wilden blijven, ze "groei" in de relatie moesten zien. Hij zei: "Je blijft doorgaan zolang je blijft groeien. Als dat sterft, doen we dat. … Die vriendschap hebben we nog steeds; we hebben nog steeds een goede lach, die in en uit kan gaan, afhankelijk van de dynamiek en invloeden van buitenaf. Het is ingewikkeld, maar dat houdt het interessant.”

Volgens Mirror.co.uk hebben Aniston en Pitt onlangs een online tafel voorgelezen voor Fast Times At Ridgemont High, die voor het goede doel was. Hij informeerde naar haar welzijn en ze zei: "Het gaat goed schat, hoe gaat het met je?" Natuurlijk waren fans heel blij om dit te zien.

Hoewel het er niet op lijkt dat Brad Pitt voor de derde keer gaat trouwen, is het zeker waar dat fans altijd zullen blijven wensen dat hij weer samen zou komen met Jennifer Aniston.

Aanbevolen: