Hoe Brad Pitt echt over 'Ad Astra' denkt

Inhoudsopgave:

Hoe Brad Pitt echt over 'Ad Astra' denkt
Hoe Brad Pitt echt over 'Ad Astra' denkt
Anonim

Ad Astra was niet ieders kopje thee.

Zoals veel sci-fi-films, gingen mensen de Ad Astra van Brad Pitt binnen met de gedachte dat ze het ofwel helemaal zouden waarderen of er een hekel aan zouden hebben… Maar dat is niet precies wat gebeurd. Volgens meerdere filmrecensenten, evenals bijdragers aan Rotten Tomatoes, ontving Ad Astra ongelooflijk gemengde recensies. Degenen die het niet leuk vonden, vonden dingen waar ze echt door geboeid waren, en degenen die het leuk vonden waren ronduit in de war of teleurgesteld door andere aspecten. Het was een allegaartje. En het lijkt erop dat Brad Pitt soortgelijke gevoelens heeft over de film die hem hielp zijn carrière nieuw leven in te blazen. Dit is wat hij erover te zeggen had…

Brad overtuigde de wereld dat Ad Astra een geweldige film was

Wanneer een acteur een film promoot, zullen ze bijna altijd beweren dat het een geweldige film is. Hoewel Brad Pitt nooit beweerde dat Ad Astra de beste film was in zijn epische filmografie, maakte hij er wel enthousiast reclame voor voordat hij uitkwam. Uiteraard stond hij daarvoor onder contract. Dit werd gestimuleerd door een aantal zeer positieve vroege recensies waarin stond dat de film hem een Oscar-nominatie zou kunnen opleveren.

Terwijl het optimisme snel verstomde toen Ad Astra werd vrijgelaten, zat Brad zeker op de golf tijdens zijn eerste interviews. Maar daarbinnen waren er enkele momenten van authenticiteit…

Brad genoot duidelijk van enkele persbijeenkomsten voor Ad Astra, waaronder een waar hij met een NASA-astronaut mocht spreken. Maar Brad leek ook echt een connectie te hebben met een deel van het materiaal dat hij promootte.

"[Ad Astra] verpakt deze gedeeltelijke actiefilm met dit echte onderzoek van het zelf op zoek naar de vader. Ik denk dat ik me het meest aangetrokken voelde door het personage", zei Brad Pitt in een interview met FabTV.

Maar het was niet alleen het materiaal dat hem naar Ad Astra trok…

Volgens een interview met ET zei Brad dat hij al tientallen jaren bevriend is met de directeur van Ad Astra. Het ligt dus voor de hand dat hij vanwege deze vriendschap werd aangemoedigd om de hoofdrol in de film te spelen. Gezien het enorme vermogen van Brad, is het twijfelachtig of hij het alleen voor het geld deed. Hoewel hij met zijn scheiding door de financiële wringer is gehaald.

Uiteindelijk lijkt het erop dat Brad een aantal aspecten van het script heeft gevonden waarmee hij te maken had, evenals zijn wens om met de regisseur samen te werken. Het lijkt er ook niet op dat hij grote spijt had van zijn optreden, in tegenstelling tot zijn doorbraakrol in Thelma & Louise.

Maar in een recent interview werd een ander aspect van Brads ware gevoelens voor de film onthuld…

Brad Pitt was eigenlijk in de war door Ad Astra

Terwijl hij samen met Leonardo DiCaprio Once Upon A Time In Hollywood promootte op de WTF Marc Maron Podcast, gaf Brad fans een interessant kijkje in zijn ware gevoelens over Ad Astra. Het onderwerp kwam ter sprake toen Marc uitlegde dat hij de laatste paar films had gezien die Brad had gemaakt. Dit is wat Brad ertoe bracht Marc te vragen hoe "hij het deed" met Ad Astra, wat impliceert dat hij wist dat de film eigenlijk niet voor iedereen was.

"Ik vond het leuk omdat… ik in het algemeen geen ruimtevaarder ben, weet je wat ik bedoel?" Marc legde uit. "Ik kwam er chagrijnig binnen."

"Heeft het je op een of andere manier zachter gemaakt of maakte het je gewoon chagrijniger?" vroeg Brad.

"Nee, nee. Natuurlijk wel. Omdat ik dacht dat deze man [de hoofdpersoon] zijn best heeft gedaan om zijn vaderdingen uit te werken. Ik moet gewoon bellen of naar Mexico rijden Deze fer ging naar de ruimte om wat afsluiting te krijgen, " grapte Marc half, waardoor Brad moest lachen. "Ik realiseerde me dat het gewoon een film is over een man die het uitwerkt met zijn oude man. Het was zo duidelijk een film over 'Nou, ik moet met mijn vader omgaan'. De ruimte had er niets mee te maken."

"Hij had thuis kunnen blijven en een jaar therapie kunnen doen", grapte Brad.

Na een paar keer gelachen te hebben, bracht Marc terechte kritiek naar voren over wat het schip van zijn vader aan het doen was dat alle problemen veroorzaakte. Dit was natuurlijk de aanleiding voor het verhaal.

"Hebben ze dat zelfs uitgelegd?" vroeg Marc.

"Ik ga je dat niet uitleggen," zei Brad.

"Oh, dus je weet het dan?"

"Nee. Ik kan het ook niet uitleggen," gaf Brad toe.

Maar alleen omdat Brad echt niet begreep wat er in Ad Astra aan de hand was, wil nog niet zeggen dat hij de film niet leuk vond. Het betekent min of meer dat Brad dezelfde gevoelens had voor Ad Astra als het publiek… Delen waren goed… andere delen… niet zo veel.

Aanbevolen: