Dit is waarom fans opkomen voor Billie Eilish

Inhoudsopgave:

Dit is waarom fans opkomen voor Billie Eilish
Dit is waarom fans opkomen voor Billie Eilish
Anonim

Ze mag dan pas 18 jaar oud zijn, Billie Eilish heeft al een enorme stempel gedrukt op de muziekindustrie. Eilish is vooral bekend om haar liedjes 'Bad Guy' en 'Ocean Eyes' en heeft veel fans, waaronder beroemdheden als Cher en Jennifer Lopez, die het leuk vonden om de jonge zangeres te ontmoeten.

Eilish heeft altijd haar eigen ding gedaan, want haar muziek onderscheidt zich van de massa popnummers, en ze heeft ook een unieke uitstraling. Helaas zullen mensen altijd negatieve dingen zeggen over beroemde mensen, en Billie Eilish heeft de laatste tijd wat aandacht gekregen. Waarom komen haar fans voor haar op? Laten we eens kijken.

Het body-shaming incident

Beroemdheden zijn geen vreemden voor kritiek en Kelly Clarkson is open geweest over haar ervaring met het beschamen van haar lichaam. Billie Eilish is een andere zangeres die zich schaamde voor haar lichaam en haar fans waren er voor haar, wat leuk was om te zien.

Nadat de zangeres een korte broek en een topje droeg in een TikTok-video, schaamde iemand zich voor Eilish en becommentarieerde ze hoe ze eruitziet. Volgens Elle.com zeiden ze: "Billie Eilish heeft in 10 maanden een wijnmoederlichaam van midden 30 ontwikkeld."

Fans begonnen hun steun voor Eilish te tweeten en hoe geweldig ze eruit ziet. Jessie Paege, een YouTuber, tweette: "Billie Eilish is mooi! Alsjeblieft, schaam haar niet, of wie dan ook. Bodyshaming is geen 'nieuws' of 'roddel', het is SCHADELIJK en ONAANVAARDBAAR, "volgens Elle.com.

De wijze woorden van Eilish

Eilish had een paar heel slimme dingen te zeggen over hoe het is om vrouw te zijn in de huidige samenleving toen ze in Miami optrad voor haar tour genaamd "Where Do We Go".

Eilish had het over bodyshaming en volgens Yahoo.com speelde ze een video voor haar fans tijdens het optreden. In de video zei ze: "Als wat ik draag comfortabel is, ben ik geen vrouw." Ze vervolgde dat mensen zouden klagen als ze "de lagen afschudden" en vervolgde: "Sommige mensen haten wat ik draag, sommige mensen prijzen het. Sommige mensen gebruiken het om anderen te schande te maken, anderen gebruiken het om mij te schande te maken. Terwijl ik je blikken, je afkeuring of je zuchten van opluchting voel, als ik ernaar zou leven, zou ik me nooit kunnen bewegen." Dit is zo'n perfecte manier om uit te leggen hoe het voelt om beroemd te zijn en zoveel aandacht te hebben de hele tijd, maar zo voelen veel gewone mensen zich ook, want vrienden en familie kunnen helaas veroordelend zijn.

Eilish had ook een hilarisch antwoord, volgens Buzzfeed.com: een fan vroeg: "Hebben de nieuwe paparazzi-foto's je last?" en Eilish vroeg: "Meisje, welke foto's?" Ze vervolgde: 'Geen idee waar je het over hebt.' Ze voegde ook enkele emoji's toe.

Billie Eilish zijn

Toen ze in oktober 2019 op de cover van Elle magazine stond, gaf Eilish een geweldig interview dat fans eraan herinnerde waarom ze zoveel van haar houden. Ze is niet het soort ster dat echt beroemd en geprezen en aanbeden wil worden, en ze lijkt echt dol te zijn op het maken van muziek en het uitvoeren van die liedjes. Met haar kenmerkende neongroene streep in haar haar, lijkt ze te willen dat haar fans de echte haar kennen en dat is echt cool.

Eilish sprak over haar geestelijke gezondheid en hoe ze twee jaar geleden in een zware depressie verkeerde. Ze heeft gesproken over het syndroom van Gilles de la Tourette en met een therapeut gesproken en zei: "Ik voel me eindelijk niet ellendig" om uit te leggen hoe het met haar gaat.

Eilish deelde dat ze plezier had tijdens haar meest recente tour, maar een negatief gevoel had over de andere vanwege hoe snel ze beroemd werd en hoeveel fans ze had. Ze vertelde: Als er duizend mensen buiten zijn, gaat niemand door de beveiliging; Ik weet niet of jullie hier allemaal voor mij zijn, of voor goede dingen. Het is zo jammer.'

Eilish noemde zichzelf een 'mensenmens' en zei dat wanneer ze eerder op tournee was, ze maandenlang niet met haar vrienden zou rondhangen en dat dat de vriendschap zou beëindigen. Ze legde uit: "Dat is niet hun schuld. Je zult me niet vergeten, maar je zult vergeten hoe het voelde om van me te houden. Het was klote." Ze begon haar vrienden te vragen om met haar op tournee te gaan, wat het een positievere ervaring maakte.

Fans komen de laatste tijd op voor Billie Eilish nadat ze zich schaamde voor haar lichaam, en het is geweldig om de gemeenschap om haar heen te zien. Of ze het nu heeft over geestelijke gezondheid, roem, muziek of haar leven als tiener, Eilish is een van de meest unieke en interessante zangeressen.

Aanbevolen: