Wat is de echte haarkleur van Britney Spears?

Inhoudsopgave:

Wat is de echte haarkleur van Britney Spears?
Wat is de echte haarkleur van Britney Spears?
Anonim

Britney Spears is een van de meest iconische entertainers in de muziekindustrie geworden, en terecht! De ster debuteerde voor het eerst in 1993 in de Disney-show 'The Mickey Mouse Club', samen met Christina Aguilera, Ryan Gosling en natuurlijk Justin Timberlake. Hoewel haar optreden in de show van korte duur was, zou Britney al snel internationale faam en succes behalen met de release van haar debuutalbum, 'Baby One More Time'.

Naarmate haar carrière vorderde, kreeg Britney al snel de status van popprinses en werd ze een van de grootste muzikanten van de jaren 2000. Hoewel we Britney en haar kenmerkende blonde haar altijd hebben gekend, blijkt dat Brit geenszins een natuurlijke blondine is en het de hele tijd heeft geverfd! Dus, wat is de echte haarkleur van Britney Spears? Laten we het uitzoeken!

Britney Spears niet, blondje?

Britney Spears heeft de muziekindustrie volledig gerevolutioneerd na de release van haar debuutalbum, 'Baby One More Time', in 1999. Hoewel muziek altijd de kracht van Britney is geweest, begon de ster haar carrière als niemand minder dan een Disney-kind bij de reboot van 'The Mickey Mouse Club'. De zangeres speelde in de show samen met enkele grote namen, waaronder Christina Aguilera en Justin Timberlake, met wie Britney later zou gaan daten 6 jaar nadat ze samen aan de show hadden gewerkt.

Tijdens haar tijd in 'The Mickey Mouse Club' droeg Britney haar natuurlijke haar, dat, geloof het of niet, brunette is! De zangeres, die berucht is om blond haar als haar kenmerkende look, is van nature brunette en was tot 2000 toen ze koos voor een platinablonde look die al snel haar favoriete kapsel werd. Hoewel Britney ons af en toe een plaag met haar bruine haar heeft gegeven, had ze een blond leven geleid, zo erg dat fans echt geloofden dat ze een natuurlijke blondine was.

Het was zeker een blik die ons allemaal voor de gek hield, maar een die zeker in het voordeel van Britney werkte! Het blonde haar werd synoniem met Britney Spears, en talloze popsterren na haar namen dezelfde formule aan om de popprinses na te bootsen. De zangeres heeft haar wortels ook laten groeien in verschillende Instagram-berichten, vooral in de loop van de huidige pandemie, en laat haar van nature bruine haar nog meer zien, wachtend om eruit te komen!

Hoewel we van onszelf houden als een brunette Britney, past blond bij de ster alsof het niemand iets aangaat! In 2019 werd Britney volledig brunette nadat ze haar haar had geverfd op verzoek van haar zus en het geruime tijd liet zoals het is. De zangeres ging naar Instagram om de transformatie te delen, en verraste zoveel volgers met wat haar echte haarkleur is.

Ondanks dat ze er geweldig uitziet, ongeacht de kleur, heeft de 'Toxic'-zanger het kort daarna weer blond geverfd en heeft het sindsdien bewaard zoals het is.

Aanbevolen: